Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to je lepši nemyslet ale jak uvidime lepší pak nez ted aby to pak nebylo treba nake spatne!
Určitě. ![]()
Nepokoušela bych to nějak schválně, mimi si ještě užijete za celý život, ten měsíc nebo dva už budou jako nic.
![]()
Jj hlavne aby to bylo ok a hlavne to uteklo! uvidime jo a pan doktor koukal jakej mame spermiogram! Prej je opravdu dobrej!
tak aspon neco! Je to fajn vedet ze jsme inac vporadku.
Super spermiogram je hodně velká výhoda. ![]()
To pak stačí se trefit jen tak plus mínus autobus a oni už si ty šikulky to vajíčko najdou. ![]()
Ještě když jsou to nějaký nadupaní supermani. ![]()
No to si pis to prej asi sou! Akorat se trefit a nepremyslet o tom!
Jenze bohužel a co ty uz mate mimi?
@lenaf.
Kdepak, my jsme pořád jen čekatelé na rodičovství. ![]()
Už se snažíme skoro dva roky a nic.
Ale my to máme složitější, ani jeden na tom nejsme až tak suprově, takže se snažíme to nehrotit. ![]()
Aha tak to jo! Je to hrozny clovek by neco chtel a ono ne a ne! Ja nevim jak moc na tom ste ale
Skousela jsi tu mojžišovu metodu prej je taky fajn! Nebo ten gel? Kazdy ho chvaly ja este rict nemuzu ale treba je dobrej!
Je promin ja vim ze asi vis vic jak ja! Ale chtela jsem aspon neco poradit (rict)
Je promin ja vim ze asi vis vic jak ja! Ale chtela jsem aspon neco poradit (rict)
@lenaf.
To já chápu a jsem za to ráda, však jsem tu, na emiminu, zrovna lovila další moudra. ![]()
Gel jsem ještě nezkoušela, ale dost o něm přemýšlím.
Vzhledem k tomu, že manžel má línější spermie, mohlo by to pomoct. ![]()
Ale mám děsně nepravidelné cykly, mám obavu, aby jsme ten gel nevyplácali v jednom měsíci.
Ono to samé je s ovu testy. ![]()
Teď se mi rozjíždí ms, počkám asi až zas zmizí a do té doby vymyslím nějakou strategii.
Určitě něco objednám, zatím vedou ovu testy i s tím gelem.
Snad to nebude stát majlant…
Ta mojžíšovka se mi dvakrát nezamlouvala.
Ale je fakt, že jsem o ní jen tak zběžně četla. ![]()
@michamicha
Ahoj, řekla bych, že bývají pozitivní 17. DC (obzvlášť ten minulý), sice tu fotku nevidím až tak dobře, ono v reálu snadněji porovnáš, jestli ten tmavý proužek na testovací čárce je opravdu tak pěkně tmavý, ale na první pohled bych to tipla právě tak. ![]()
Taky jsem si myslela ze to skusim tu moj.metodu ale jsem moc lina na takove cviceni i dokonce jsem si to vytiskla ale ne a ne se premluvit!
taky mam obavy ze to bude stat moc penez ale proto udelam cokoliv! Jak pak hodne line je mate? Pritel ma 87% ! A to jsme si myslely ze je ma vubec nepohyblive protoze furt tvrdil ze je mrtvej na spodek
proto me sel bez problemu na spermio! A tak uz mam 15den ms tak este chvily a bude v te treti fazi a pak to uz snad utece!
michamicha
taky mi prijde ze ta 17. DC je nejsilnejsi
tak honem honem ..snazit se, snazit se, snazit se
![]()
@lenaf.
Jé, to já už ani nevím, ty čísla. ![]()
Ale bylo to jako že jsou líný, ale je jich dost. ![]()
Manžel teda s tím taky nedělal žádný štráchy, prostě to bylo potřeba zjistit, tak se udělalo sperimo, pak to kontrolní, ani neprotestoval, což je myslím správný, mimi chcem oba a od něj se toho zase tolik nechce…
![]()