Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
10.6.12 10:07

No to je lepši nemyslet ale jak uvidime lepší pak nez ted aby to pak nebylo treba nake spatne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.12 19:02

Určitě. :pankac:
Nepokoušela bych to nějak schválně, mimi si ještě užijete za celý život, ten měsíc nebo dva už budou jako nic. 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.12 20:10

Jj hlavne aby to bylo ok a hlavne to uteklo! uvidime jo a pan doktor koukal jakej mame spermiogram! Prej je opravdu dobrej! :-D tak aspon neco! Je to fajn vedet ze jsme inac vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.12 20:17

:mrgreen: Super spermiogram je hodně velká výhoda. :pankac:
To pak stačí se trefit jen tak plus mínus autobus a oni už si ty šikulky to vajíčko najdou. :D
Ještě když jsou to nějaký nadupaní supermani. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.12 20:22

No to si pis to prej asi sou! Akorat se trefit a nepremyslet o tom!
Jenze bohužel a co ty uz mate mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.12 20:25

@lenaf.
Kdepak, my jsme pořád jen čekatelé na rodičovství. :)
Už se snažíme skoro dva roky a nic. :( Ale my to máme složitější, ani jeden na tom nejsme až tak suprově, takže se snažíme to nehrotit. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.12 20:30

Aha tak to jo! Je to hrozny clovek by neco chtel a ono ne a ne! Ja nevim jak moc na tom ste ale
Skousela jsi tu mojžišovu metodu prej je taky fajn! Nebo ten gel? Kazdy ho chvaly ja este rict nemuzu ale treba je dobrej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.12 20:44

Je promin ja vim ze asi vis vic jak ja! Ale chtela jsem aspon neco poradit (rict)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
10.6.12 20:44

Je promin ja vim ze asi vis vic jak ja! Ale chtela jsem aspon neco poradit (rict)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.6.12 21:25

@lenaf.
To já chápu a jsem za to ráda, však jsem tu, na emiminu, zrovna lovila další moudra. :mrgreen:
Gel jsem ještě nezkoušela, ale dost o něm přemýšlím. :think: Vzhledem k tomu, že manžel má línější spermie, mohlo by to pomoct. :)
Ale mám děsně nepravidelné cykly, mám obavu, aby jsme ten gel nevyplácali v jednom měsíci. :roll: Ono to samé je s ovu testy. :twisted:
Teď se mi rozjíždí ms, počkám asi až zas zmizí a do té doby vymyslím nějakou strategii. :P Určitě něco objednám, zatím vedou ovu testy i s tím gelem. :D Snad to nebude stát majlant…
Ta mojžíšovka se mi dvakrát nezamlouvala. :nevim: Ale je fakt, že jsem o ní jen tak zběžně četla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1613
10.6.12 23:12

ahoj, co byste řekly na tyhle testíky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.6.12 08:15

@michamicha
Ahoj, řekla bych, že bývají pozitivní 17. DC (obzvlášť ten minulý), sice tu fotku nevidím až tak dobře, ono v reálu snadněji porovnáš, jestli ten tmavý proužek na testovací čárce je opravdu tak pěkně tmavý, ale na první pohled bych to tipla právě tak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.6.12 09:21

Taky jsem si myslela ze to skusim tu moj.metodu ale jsem moc lina na takove cviceni i dokonce jsem si to vytiskla ale ne a ne se premluvit! :-) taky mam obavy ze to bude stat moc penez ale proto udelam cokoliv! Jak pak hodne line je mate? Pritel ma 87% ! A to jsme si myslely ze je ma vubec nepohyblive protoze furt tvrdil ze je mrtvej na spodek :-D proto me sel bez problemu na spermio! A tak uz mam 15den ms tak este chvily a bude v te treti fazi a pak to uz snad utece!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
11.6.12 11:55

michamicha

taky mi prijde ze ta 17. DC je nejsilnejsi :-) tak honem honem ..snazit se, snazit se, snazit se :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
11.6.12 11:56

@lenaf.
Jé, to já už ani nevím, ty čísla. :mrgreen:
Ale bylo to jako že jsou líný, ale je jich dost. :P
Manžel teda s tím taky nedělal žádný štráchy, prostě to bylo potřeba zjistit, tak se udělalo sperimo, pak to kontrolní, ani neprotestoval, což je myslím správný, mimi chcem oba a od něj se toho zase tolik nechce… 8) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí