Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
17.7.12 12:00

To joooo :-) jako uz fakt doufam, ze uz bude vse v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.7.12 14:52

Teď máš koukám čekací období, ale ono to uteče a za nějaký týden už budeš možná vědět víc. :D
Já už se jen těším, až nebude ms a ať se tam klidně nechá na jak dlouho. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
17.7.12 15:22

Jj mam cekaci obdobi a nevim jestli to vydrzim netestovat driv :D kor kdyz tu mam 24 tehu testu :D ale predtim jsem mela cyklus 33 dni, tak ted by mel byt snad kratsi.. takze mozna testnu driv, i kdyz se to nema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
17.7.12 16:55

@1veverka ahoj veverko,
jdu nahlasit, ze uz mam Klaudinku na svete - narodila se v patek 13.7. v 17.24 hod a vazila 2940 g a merila 51 cm, porod silenej - trval pres 20 hod a stejne nakonec skoncil cisarem, protoze sme zacinali malou ztracet - neco spatnyho s placentou.. takze porod hnus, ale ted uz ji mam doma - ode dneska, jizva uz boli min, tak to docela jde.. davam par fotecek
a co ty, co u tebe noveho??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
17.7.12 18:02

Jee kaficko nebudes tomu verit, ale zrovna vcera jsem na tebe myslela a dneska jsem se chtela zeptat veverky, jestli o tobe neco nevi, ze bys uz mela mit malou a pak jsem si rikala, ze se urcite ozves :-)
tak velka gratulace a preju at ti Klaudinka dela jen a jen samou radost. S tim porodem to sis teda musela vytrpet, ale hlavne, ze uz je vsechno v poradku a mas malickou doma :-) tak se mejte krasne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.7.12 08:49

@aakaficko
GRATULACE OBROVSKÁÁÁ! :palec: :* :dance:
Já na tebe myslela snad každý den, jestli už… :) Pátek třináctého? To bude mít Klaudinka z pekla štěstí. :pankac:
Vypadá tak spokojeně. 8)
Ten porod sis teda užila. :roll: Teď jen aby se ti brzičko zahojila jizva, ty břišní operace jsou ale lepší pak každým dnem. ;)
Přeju moc a moc zdraví vám oběma a budu se těšit, jak sem dáš další fotky a napíšeš, co nového. ;)
U mě nového nic. :nevim: :D Zrovna mi končí ms a před sebou máme dovolenou s manžou, tak se těším a nic neřeším. :)

@Hannkie
To víš, s tou zásobou testů, to člověk těžko odolá. :D
Asi bych taky nevydržela, no co, přinejhorším tam nic nebude, test nás za to neseřve. :mrgreen:
Ale už by to chtělo zas nějakou těhuli. :dance: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.7.12 08:54

To teda :D hlavne je mi jako furt zle.. ale jestli ja to nemam proste od nervu (jakoze vzdycky kdyz si na to vzpomenu tak citim ze je mi na zvraceni :D ) jako chvilema i kdyz na to nemyslim, ale fakt netusim,.. jako ovulku jsem mela v nedeli.. mi nerikej, ze ten hormon je jeste tak hodne v tele.. to uz by pak nemel byt ne? teda jako je fakt, ze ji nemam potvrzenou,.. jen test mi vysel krasne silnej, tak jsem pak ani neresila a teplotu tenhle cyklus nakonec nemerim, pze zrovna v den ty ovulky, kdy by mela byt nejnizsi jsem ji mela 37, pze jsem noc predtim zhřešila a vypila tak litr vina… byla to necekana neplanovana akce a proste se stalo… takze teplotou jsem nemela sanci si to potvrdit… no uvidime :-) nejak to dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.7.12 08:59

@Hannkie
:mrgreen: No to víš, po litránku je teplota pěkná, to jsem měla nejvyšší bt za celý měsíce, po takové akci. :P
Nikdy nevíš, co se v tom těle děje, třeba tam ten hormon fakt je, představuju si, že třeba zkouší ovu i z druhýho vaječníku :mrgreen: a nebo je ti blbě z nějakýho jinýho a nebo něčeho jinýho. :nevim:
Mně se teda ten žaludek zvedal celou dobu a třeba dva dny jo, pak den ne a zase jo. Možná to fakt dělají nervy, ale já zrovna myslím žádný moc neměla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.7.12 09:01

Me to taky prijde, ze je nemam, ale podvedomi je mrska :-) no uvidime co se z toho vyklube :-) asi za 8 dni budu testovat… mozna driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.7.12 09:09

No rozhodně příští týden. :D Dřív už fakt né. :twisted:
Podvědomí udělá hodně, to máš pravdu. Asi budu radši počítat se vším… :roll: Schválně zkusím vystopovat ovu a pak to porovnat s tím, jak je mi teď. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.7.12 09:48

Jj to jo :D dobre tak bych to videla tak na stredu nebo ctvrtek to testovani… mozna az ve ctvrtek :-) uvidime jak to vydrzim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.7.12 11:49

Radši počítej se čtvrtkem, úplně nabeton, protože stejně asi testneš dřív. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
18.7.12 12:09

No minule jsem to delala tak, ze jsem se rano sla rychle vycurat, a pak jsem si rikala, ze skoda, ze by to nebylo z ranni moči hned, tak jsem pak uz vydrzela cely den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
18.7.12 12:38

:mrgreen: :mrgreen: No to je dobrá metoda. Je fakt, že to něco do sebe má, já jednou chtěla udělat test, tak jsem ho vybalila, odchytla moč do nádobky, pak jsem nádobku automaticky vylila a vypláchla a až pak jsem zjistila, že test jsem nenamočila a to mě tak rozladilo, že jsem zkoušela další test až za tři dny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
18.7.12 14:53

Dekuju obema za prani, je to nase zlaticko fakt, prvni noc doma a byla tak zlata, ze sem uplne vyspana a ted chrape zase - byli sme na prvni prochazce a uplne si to uzivam, jizva urcite je den ode dne lepsi a za chvili bude uplne v poradku ;)
urcite sem zase hodim nejakou fotecku, jak vyfotime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí