Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Teď máš koukám čekací období, ale ono to uteče a za nějaký týden už budeš možná vědět víc. ![]()
Já už se jen těším, až nebude ms a ať se tam klidně nechá na jak dlouho. ![]()
Jj mam cekaci obdobi a nevim jestli to vydrzim netestovat driv
kor kdyz tu mam 24 tehu testu
ale predtim jsem mela cyklus 33 dni, tak ted by mel byt snad kratsi.. takze mozna testnu driv, i kdyz se to nema ![]()
@1veverka ahoj veverko,
jdu nahlasit, ze uz mam Klaudinku na svete - narodila se v patek 13.7. v 17.24 hod a vazila 2940 g a merila 51 cm, porod silenej - trval pres 20 hod a stejne nakonec skoncil cisarem, protoze sme zacinali malou ztracet - neco spatnyho s placentou.. takze porod hnus, ale ted uz ji mam doma - ode dneska, jizva uz boli min, tak to docela jde.. davam par fotecek
a co ty, co u tebe noveho??
Jee kaficko nebudes tomu verit, ale zrovna vcera jsem na tebe myslela a dneska jsem se chtela zeptat veverky, jestli o tobe neco nevi, ze bys uz mela mit malou a pak jsem si rikala, ze se urcite ozves ![]()
tak velka gratulace a preju at ti Klaudinka dela jen a jen samou radost. S tim porodem to sis teda musela vytrpet, ale hlavne, ze uz je vsechno v poradku a mas malickou doma
tak se mejte krasne ![]()
@aakaficko
GRATULACE OBROVSKÁÁÁ!
![]()
Já na tebe myslela snad každý den, jestli už…
Pátek třináctého? To bude mít Klaudinka z pekla štěstí. ![]()
Vypadá tak spokojeně. ![]()
Ten porod sis teda užila.
Teď jen aby se ti brzičko zahojila jizva, ty břišní operace jsou ale lepší pak každým dnem. ![]()
Přeju moc a moc zdraví vám oběma a budu se těšit, jak sem dáš další fotky a napíšeš, co nového. ![]()
U mě nového nic.
Zrovna mi končí ms a před sebou máme dovolenou s manžou, tak se těším a nic neřeším. ![]()
@Hannkie
To víš, s tou zásobou testů, to člověk těžko odolá. ![]()
Asi bych taky nevydržela, no co, přinejhorším tam nic nebude, test nás za to neseřve. ![]()
Ale už by to chtělo zas nějakou těhuli.
![]()
To teda
hlavne je mi jako furt zle.. ale jestli ja to nemam proste od nervu (jakoze vzdycky kdyz si na to vzpomenu tak citim ze je mi na zvraceni
) jako chvilema i kdyz na to nemyslim, ale fakt netusim,.. jako ovulku jsem mela v nedeli.. mi nerikej, ze ten hormon je jeste tak hodne v tele.. to uz by pak nemel byt ne? teda jako je fakt, ze ji nemam potvrzenou,.. jen test mi vysel krasne silnej, tak jsem pak ani neresila a teplotu tenhle cyklus nakonec nemerim, pze zrovna v den ty ovulky, kdy by mela byt nejnizsi jsem ji mela 37, pze jsem noc predtim zhřešila a vypila tak litr vina… byla to necekana neplanovana akce a proste se stalo… takze teplotou jsem nemela sanci si to potvrdit… no uvidime
nejak to dopadne ![]()
@Hannkie
No to víš, po litránku je teplota pěkná, to jsem měla nejvyšší bt za celý měsíce, po takové akci. ![]()
Nikdy nevíš, co se v tom těle děje, třeba tam ten hormon fakt je, představuju si, že třeba zkouší ovu i z druhýho vaječníku
a nebo je ti blbě z nějakýho jinýho a nebo něčeho jinýho. ![]()
Mně se teda ten žaludek zvedal celou dobu a třeba dva dny jo, pak den ne a zase jo. Možná to fakt dělají nervy, ale já zrovna myslím žádný moc neměla. ![]()
Me to taky prijde, ze je nemam, ale podvedomi je mrska
no uvidime co se z toho vyklube
asi za 8 dni budu testovat… mozna driv ![]()
No rozhodně příští týden.
Dřív už fakt né. ![]()
Podvědomí udělá hodně, to máš pravdu. Asi budu radši počítat se vším…
Schválně zkusím vystopovat ovu a pak to porovnat s tím, jak je mi teď. ![]()
Jj to jo
dobre tak bych to videla tak na stredu nebo ctvrtek to testovani… mozna az ve ctvrtek
uvidime jak to vydrzim ![]()
Radši počítej se čtvrtkem, úplně nabeton, protože stejně asi testneš dřív.
![]()
No minule jsem to delala tak, ze jsem se rano sla rychle vycurat, a pak jsem si rikala, ze skoda, ze by to nebylo z ranni moči hned, tak jsem pak uz vydrzela cely den ![]()
No to je dobrá metoda. Je fakt, že to něco do sebe má, já jednou chtěla udělat test, tak jsem ho vybalila, odchytla moč do nádobky, pak jsem nádobku automaticky vylila a vypláchla a až pak jsem zjistila, že test jsem nenamočila a to mě tak rozladilo, že jsem zkoušela další test až za tři dny. ![]()
Dekuju obema za prani, je to nase zlaticko fakt, prvni noc doma a byla tak zlata, ze sem uplne vyspana a ted chrape zase - byli sme na prvni prochazce a uplne si to uzivam, jizva urcite je den ode dne lepsi a za chvili bude uplne v poradku ![]()
urcite sem zase hodim nejakou fotecku, jak vyfotime ![]()