Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak vás zdravím po dovolené, podařilo se mi krásně vypnout. ![]()
O dlouhých cyklech fakt ani nemluvím, teď mě zlobí i extra dlouhá ms, ale co už, jsem v pohodě a hodlám tak zůstat. ![]()
Snažení se u mě definitivně odkládá, už mě to unavilo, řekla jsem o těch dvou letech rodině a už to nebudu ani tajit, ani řešit. ![]()
Buď se zadaří nebo ne. ![]()
A co u vás nového? ![]()
Ahojky veverko.. tak to je dobre, ze jsi vypla poradne,.. to je tedy desny s tema cyklama a MS
je dobre, ze jsi v pohode.. tak tomu ted dejte pres leto jeste cas a pak zkuste nejaky CAR.. tam urcite pomuzou…-)
No, já bych tomu nechala čas do konce roku. A pak to budeme kdyžtak nějak řešit. ![]()
Ono přece jen s těma mega cyklama není těch šancí tolik, takže u mě bude ten čas jistě delší, navíc to teď nějak neprožívám… ![]()
A co ty, jak to vypadá?
@1veverka ahojky,
teeeeda taky bych potrebovala nejakou dovolenou - a jinou nez materskou..
ba ne, Klaudi je mooooc hodna, nejdriv nespala v noci, ale to sme uz snad nejak vyresili a uz to bude dobry.. uz sem doma i sama bez pritele - to je narocnejsi, ale da se to.. jako spanek 10 hod v kuse to uz nebude, ale treba tak 3 hod se vyspim ![]()
je moooc dobre, ze to beres tak s klidem - presne, ono to vyjde jen tomu dej cas a nebo bych navstivila ten CAR ![]()
pridavam novy fotecky Klaudinky - nebo na vic muzes kouknout ke mne do fotoalba ![]()
Malá je fakt boží.
Moc krásná… ![]()
To víš, že ti všechny ty fotky skouknu. ![]()
Já sem teď moc nestíhám chodit, tak už ani na to těhotnění tak nemyslím, až to přijde, tak to přijde. ![]()
Zatím budu jen všem držet pěsti.
I vám, vy dvě holky, aby jste to vždycky zvládly. ![]()
Ahojky veverko. promin, ze se ozyvam az ted, ale nechtela jsem to zakriknout… nasla jsem // na testu po prvnim snazeni, takze z toho mam samozrejme strach, ale urcite to bude v poradku. Vcera jsem byla na gynde. Nechci to zakriknout, ale uz jsem o kousicek dal, nez v tom breznu. Mame gestacni a zloutkovy vacek. Vic toho videt nebylo, ale mohl vyloucit mimodelozni a rikal, ze to vypada, ze je to na dobre ceste. Kontrola 17.8. Uz se nemuzu dockat, az tam uvidim, ze tam ten mimisek je. Ale srdicko jeste asi nebude… ale aspon mimisek at uz tam je videt… vcera jsem byla 5+5. Doufam, ze i ty se brzy dockas tech //. ![]()
Ahoj,
měla bych takový dotaz, jestli někdo nemáte zkušenost. Před měsícem jsem vysadila HA. Pak jsem si dělala ovulační testy. 1 mi vyšel negativní a za 5 dní mi vyšel pozitivní. Obě čárky byly úplně stejně tlustý. Druhý den a potom ten další jsem měla lehké krvácení. Je možný, že to byla skutečně ovulace nebo jen nějaký klam? HA jsem brala rok a čtvrt.
Ahojky… no ovulace to mohla skutecne byt a zrejme i byla, jinak by ti ta carka nevysla stejne silna, jako ta kontrolni… akorat nevim, co by mohlo byt to lehke krvaceni, ale ovulka podle me probehla…
@Hannkie ono to bylo něco mezi lehkým krvácením a špiněním. Podle toho, co jsem se dočetla tady v různých diskuzích, mohlo to být snad způsobený právě ovulací?
Jee tak to nevim.. to se mi nikdy nestalo, ale jestli to pisou, tak je to mozne..
tak drzim pesti, at mrcha cervena nedorazi ![]()
Ahojda prosim vas jen takova kravina co me docela zajima. Kdyz uz mam po ovu cca 7dni ms za 5dni sem si dala ovu test ma bejt vydet carka kdyz je po ni? a kdyz tak jak hodne? Diky moc
Ahojky.. nemela by byt videt… je mozne, ze by byla videt, ale slaba…urcite neni mozne, aby byla silnejsi nez kontrolni.
No jasny to by to pak bylo tehu asi! Ja ze to pry taky jde ze ti to ukaze tehu! A tak sem se chtela optat!
Mam ji slabou ale je videt! Pryslo me to divne kdyz uz byla a ms ma teprve prijit! Ale dik moc
Nene slaba muze prave byt klidne po cely cyklus… kazda to ma jinak…
![]()