Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hannkie
Tééda, já tu nějaký čas nejsem a uteče mi taková novina..! ![]()
Strašně moc gratuluju a jsem opravdu ráda, že to zrovna tobě konečně klaplo.
![]()
Tfuj, tfuj, tfuj, ať je mimi zdravé a silné, moc ti to přeju.
![]()
Jinak u mě nového nic, trochu víc stresu, na těhotnění jsem si ani nevzpomněla, ale ani to nějak nezabralo.
Tak třeba časem… ![]()
Ahoj holky chtěla bych se zeptat dělám už od 11dc testy a pořád nic dnes jsem 19dc minulý cyklus jsem měla 32 dnů a brala clostylbegit. Takže ovu by měla být… ale nemuzu ji nijak netestoval hlen mám jako by se mi "mlecny pomalu řídl.. ale pořád mlecny… na ovu testů dusík druhé čárky ![]()
Ahoj Veru… ja bych rekla, ze kdyz je dusik, ze ovu teprve prijde…ja merila teplotu.. to mi pomohlo ![]()
Ahojky veverko no joooo.. jsi tu dlouho nebyla
zatim vypada vse ok, ale nechci to zakriknout.. 2.10. jdu na screening, tak mi drz pesti, aby vse dobre dopadlo a abych uz se brzy konecne dockala toho miminka…
a co jsi ty mela za stresy? ja uz ti tak preju, abys nasla konecne ty //… Snad to bude brzy… ![]()
@Hannkie píše:
Ahoj Veru… ja bych rekla, ze kdyz je dusik, ze ovu teprve prijde…ja merila teplotu.. to mi pomohlo
Ahoj tak ty myslíš že když je dusík že dorazí? to mám vážnzě radost..
teplotu jsem měřila ale mám i noční takže naprd…
Jinak jak ctu Vám se už podařilo
přeji ať to dopadne vše o. k
Aha,.. tak to je blby, kdyz se dela na smeny…
ale myslim, ze dorazi ![]()
jinak dekuju,.. taky doufam, ze uz bude vse ok ![]()
Já v ovu snad ani nevěřím jen doufám
díky moc ![]()
Příspěvek upraven 23.09.12 v 20:44
@Hannkie píše:
Ahojky veverko no joooo.. jsi tu dlouho nebylazatim vypada vse ok, ale nechci to zakriknout.. 2.10. jdu na screening, tak mi drz pesti, aby vse dobre dopadlo a abych uz se brzy konecne dockala toho miminka…
a co jsi ty mela za stresy? ja uz ti tak preju, abys nasla konecne ty //… Snad to bude brzy…
Díky, snad se to podaří, stačí že někdy, už tolik nespěchám.
Stresy byly v práci - tam to bylo pěkně hektické, i doma, tedy s rodinou, co se rozhádala, ne s manželem, to jediné by mi ještě chybělo.
![]()
To je jasný, že budu držet pěsti.
Ale to už bude v pořádku, já tomu věřím. ![]()
A pak už se mimi dočkáš brzy, ono to totiž pak šíleně letí, to už mám vypozorované. ![]()
Holky máte některá cykly kolem 34-35 dní? Kdy v tom případě ovulujete? Já bych se chtěla s někým poradit. Od konce června neberu HA, v červenci přišla MS ještě klasicky po 28 dnech z prášků, tj.22.7. v srpnu už bylo zpoždění a cyklus se protáhl na 34, MS 25.8. a teď teda doufám, že už ani nepřijde
ale sama si teď tak počítám a ptám se, jestli je možné mít OVU až 19-21 DC? Máte to tak některá? Testy jsem zatím nekupovala, ani měření teploty, zatím jsem si řekla, že to pár měsíců jen tak zkusíme. Ale OVU si myslím, že jsem poznala, plodný hlen, píchání v břiše a i muž říkal, že vevnitř je to jiné, zduřelé a čípek jsem teda nenahmatala. Zato pár dní potom ano (teda aspoň myslím, že to je ono, až tak jsem své tělo nikdy nezkoumala, tak se jen domnívám
) Tak teď NEčekám MS v pátek…
http://www.naseporodnice.cz/…odne-dny.php mrkni sem jinak je to určitě možný… hodně štěstí ![]()
@1veverka píše:
Díky, snad se to podaří, stačí že někdy, už tolik nespěchám.Stresy byly v práci - tam to bylo pěkně hektické, i doma, tedy s rodinou, co se rozhádala, ne s manželem, to jediné by mi ještě chybělo.
![]()
To je jasný, že budu držet pěsti.Ale to už bude v pořádku, já tomu věřím.
A pak už se mimi dočkáš brzy, ono to totiž pak šíleně letí, to už mám vypozorované.
jooo to bych si docela prala, aby to letelo…
ja se tesim az mi reknou, ze je mimi v poradku po tom screeningu a proste at je opravdu v poradku a nerviky budu mit urcite dokud miminko nebudu drzet zdrave v naruci.. pak budu mit taky nerviky, ale zase jine ![]()
Je fakt, že děti jsou prostě doživotní starost, ale já bych to taky riskla. ![]()
A až budeš mít potvrzené, že je všechno na sto procent v pořádku, můžeš se už jen těšit, dokud prcek nezačne běhat a utíkat a po všem šplhat…
![]()
Jsem zvědavá, co to bude.
Ale asi tipuju holčičku.
![]()
Myslis? jA nevim, ale spis chci asi kluka… i kdyz to je tezky… vzdycky jsem chtela vic holcicku… ale s klukama je asi mensi starost
i do budoucna..:D takze ja ti ani nevim
ale je mi to jedno.. hlavne zdrave miminko ![]()
No, hele, nic jinýho než chlapeček nebo holčička to nebude
, takže si myslím pak zvykneš snadno na tu představu, ať už řeknou to nebo ono. ![]()
Už máš vymyšlená nějaká jména? U nás občas vymýšlíme, ale ještě jsme se ani v jednom neshodli.
Hrozně by jsme chtěli holčičku, ale jak říkáš, hlavně, ať je to zdravé. ![]()