Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.1.13 16:13
:think: :think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.1.13 14:09

Ahoj mě dr. Řekla že testy nejsou 100% takže třeba byla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
15.1.13 15:55

@1veverka ahojik… tsi brdo kouka, ze jsem ti ostuda vubec neodepsala. :oops: jakpak se vede? tak rada bych si precetla zpravu, ze se zadarilo. ja zacinam zitra 30. tyden, docela to léti, ale dost me boli bricho a dost mi tvrdne, tak musim odpocivat dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
15.1.13 15:57
@Zdena novotna píše:
Ahoj, dovolím se přidat a pozeptat se - mám cyklus 28 dnů, celkem pravidelný. Minulý měsíc ovu test pozitivní byl 13. den, tento měsíc jsem začala testovat asi 10. den a nic, všechny až dodnes negativní, Dnes je to 17. den cyklu. Co myslíte, byl to anovulační cyklus, nebo to ještě může přijít? :think: :think: :think:

ahojky, cetla jsem, ze ovulka nemusi byt ve stejny den, takze je mozne, ze jsi ji mela uz driv a nebo jeste muze prijit. ale stejne tak to mohl byt anovulacni cyklus. ja jsem si merila BT, abych mela jistotu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
15.1.13 19:03

Ahoj, prosím o radu, včera jsem měla ovulační nest positivní a dnes už je ta čárka slabá, tak že negativní. Je to v pořádku? Kdy má tedy počítat s ovulací do 24-48hodin? I když je dnes negativní? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.1.13 15:48
@bershka221 píše:
Ahoj, prosím o radu, včera jsem měla ovulační nest positivní a dnes už je ta čárka slabá, tak že negativní. Je to v pořádku? Kdy má tedy počítat s ovulací do 24-48hodin? I když je dnes negativní? Děkuji

pokud byl vcera pozitivni, tak +- 24 hodin od te chvile… Ale nejlepsi je k tomu merit teplotu. A hlavne to pojistovat radeji uz pred ovulkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
16.1.13 15:56

Ahoj holky chci se zeptat co říkáte na to když máme sex každý den akorát 19dc nebyl. Nechcem ovu propast.. Testy zatím negativní ale testují až o dc pac jsem neměla doma jinak sem brala clostilbegyt tak snad byla.. Držím všem palce ať se podaří. // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9566
19.1.13 19:08

@Hannkie Ahojky, můžu se taky zeptat? :) Já myslela, že když test ukáže, že je pozitivní, tak je to ovu. Takže ovu přijde až potom? Do těch 24 hod.? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.1.13 09:39
@Michellita píše:
@Hannkie Ahojky, můžu se taky zeptat? :) Já myslela, že když test ukáže, že je pozitivní, tak je to ovu. Takže ovu přijde až potom? Do těch 24 hod.? Díky

jj ovu prijde cca do 24 hodin… je to 24 hodin po tom, co je test uplne nejsilnejsi bych rekla, takze kdyz ho mas pozitivni, tak je to + - do 24 hodin. Ale jak jsem psala.. nejlepe to poznas, kdyz k testum budes jeste merit BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9566
20.1.13 10:21

@Hannkie Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.1.13 19:43
@Michellita píše:
@Hannkie Díky :kytka:

Není zač :-) drzim pesti, at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
20.1.13 22:04

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Po-Út na ovu testu duch, St silnější, ale ne úplně, Čt-Pá-So dvě silné čárky, Ne-o něco slabší…na krabičcce od testů píší, že by ovulace měla nastat za 24-48 hodin od pozit. testu, což by bylo v pátek nebo v sobotu, je to tak? Snaženíčko máme tenhle týden od pondělí ob den, tak snad bude ještě i dneska, ale začínám z toho být "jelen. V jiné skupině mi zase někdo napsal, že se počítá až ten poslední pozitivní test, který byl včera tak já už fakt nevím. Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
20.1.13 22:11

@Zdena novotna ahoj Zdeni, to je náhoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
894
27.1.13 20:15

Ahojky holky tak tento mesic zkousim taky ovu testy. :think: Tak snad to poznam :) Dneska jsem 13DC a na testu jsem mela slabou carku. Tak uvidime zitra jak bude silna. :nevim: Pro jistotu merim i BT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
27.1.13 21:03

@Sparkl ahojky…já měla před pozit. ovu testem tři dny ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí