Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
22.5.12 13:52

@Hannkie
No, přeházené ani ne, já to tak mám odjakživa. :twisted: Jen se to užíváním HA odložilo, ale úspěšně jsem se vrátila ke svým cyklům, což je právě tohle.
Je mi třicet a v létě to bude dva roky snažení. Je fakt, že mezitím mi stačila bývalá gyndařka pěkně rozházet hormony, takže toho snažení, jako takového, ani nebylo moc. :?
Chci ještě počkat do konce roku a pak se zas budu zajímat o to, jak mi medicína může pomoct, ale ono to nebude slavné, když nemůžu hormony. :)
Taky budu prostě doufat, že to mezitím vyjde a bude po starostech. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
22.5.12 17:46

a takze se ted ale porad snazite ne? proste kdyz to do konce roku nevyjde, tak pak bys treba pozadala o pomoc CAR ? to je docela rozumne jeste pockat.. ja si myslim, ze se to proste chytit musi :-) akorat to u nekoho trva dele … kamaradce treba rekli, ze nemuze mit prirozenou cestou miminko, ze neovuluje, byla na umelym, to se neudrzelo, tak se na vsechno vyprdla a otehotnela prirozene a ted ma doma 9 mesicniho kloucka :-) ono to proste jednou pujde nam vsem snazilkam… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.5.12 08:35

Jasně, snažení probíhá pořád. :mrgreen: Ale je mi jasné, že když mám cykly dvojnásob dlouhé, bude i ta doba snažení třeba delší. Plus ty manželovo líné spermie…
Hlavně když vidím tady ty holky, jak stresujou, lítají od čerta k ďáblu, zobou hormony v šílených dávkách a po pár měsících se dožadujou IVF, ale všechno je jim to na dvě věci, tak mám pocit, že dělám nejlíp co můžu. :roll: :)
V tomhle věřím dost na to, že když to mimi být nemá, tak nebude, ani kdyby se stavěly na hlavu. A naopak, když přijde správný čas, mimi si najde cestu i přes anovulaci a neprůchodnost a mrtvé spermie a nevím co ještě. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.5.12 08:44

ahojky, tak jak se tady mas??
ja samozrejme bajecne - kocarek uz mame koupeny, dnes nam maji dovezt kolebku pro malou, vcera sem byla na kontrole a mala ma uz 1777 gramu a je uplne v poradku :potlesk: pak sem byla v lekarne pro vecicky na malou - bepanthen, teplomer a veci pro me do porodnice a nechala sem tam 1500 kc - nastesti ve stravenkach, takze to tak nebolelo.. :roll: jen ty paraky tedka sou takovy narocnejsi, ale da se to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.5.12 08:53

Ahoj, no to si myslím, že ty se teď ani jinak mít nemůžeš. :dance: :palec:
Ale já se mám taky dobře, dneska i zítra budu mít hodně práce, tak mi to uteče jako nic a na víkend už se těším moc. :pankac:
My se dnes chystáme na velký nákup i s drogérkou, to bude taky mazec pro peněženku. :mrgreen: Ale potřebuju nutně novou řasenku a lak na nehty, pak asi milion tamponů, abych měla zásobu :P a vůbec nám celkově dochází všechno možné. :)
V lednici už by se leda oběsila myš. :D
No ale venku krásně, i když fakt dusno, jen aby bylo hezky o víkendu, jsme pozvaní na venkovní akci, tak aby jsme nezmokli. :)
A malá tedy roste každým dnem, koukám… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.5.12 08:58

@1veverka to verim, ze na vikend uz se tesis - to ja ani moc ne, pritel jede na celej vikend na kolo, tak budu sama.. :roll:
tak to my mame ted docela nakoupeno - dnes budu delat sunkofleky, mam na ne chute uz tyden :palec: jj Klaudi je sikulka a roste moooc pekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.5.12 09:03

A jéje, tak to chápu, těším se hlavně na to, že budem s chlapem spolu. :roll: Že tě doma vůbec takhle nechá… :( Ale co, tak si uděláte s Klaudinkou svůj holčičí program. :mrgreen:
Dneska ani nevím, co budeme jíst, zřejmě bude pořádné jídlo až po nákupu. :)
Teď už utíkám pracovat, ať se s tím nehrabu ještě v noci. :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.5.12 09:09

@1veverka jj ptal se jestli muze jet a ja rikala ze urcite, jinak je fakt furt s nama a do porodu mam jeste daleko, tak sem to jako problem nevidela :palec: a nejak se snad zabavim ;)
jj tak pekne pracuj, ale jen tak normalne, je parak tak at to s tebou neprasti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
24.5.12 09:24
@1veverka píše:
Jasně, snažení probíhá pořád. :mrgreen: Ale je mi jasné, že když mám cykly dvojnásob dlouhé, bude i ta doba snažení třeba delší. Plus ty manželovo líné spermie…
Hlavně když vidím tady ty holky, jak stresujou, lítají od čerta k ďáblu, zobou hormony v šílených dávkách a po pár měsících se dožadujou IVF, ale všechno je jim to na dvě věci, tak mám pocit, že dělám nejlíp co můžu. :roll: :)
V tomhle věřím dost na to, že když to mimi být nemá, tak nebude, ani kdyby se stavěly na hlavu. A naopak, když přijde správný čas, mimi si najde cestu i přes anovulaci a neprůchodnost a mrtvé spermie a nevím co ještě. :D

joooo tak to mas naprostou pravdu .. myslim si taky, ze kdyz ma byt, tak bude … nekdy mu clovek musi trosku napomoct, ale zase uplne kolem toho blaznit to asi taky nejde no .. i kdyz ja si jak blazen uz pripadala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
24.5.12 13:48

@aakaficko
No jo, já to beru podle toho mého pecivála. :mrgreen:
Ten beze mě nejde ani na pivo a už jsme si tak zvykli, že jsme oba úplný závisláci. :D
Mně to dneska letí, pracuju, až se mi žhaví mozek i ruce. :P Ale je mi dobře, vevnitř je chládek, makat někde venku, tak to bych asi nedala. Chudák můj manžel, ten se tam zrovna peče. :)

@Hannkie
Jasně, napomoct, pošťouchnout, to všechno beru a provozuju. :mrgreen:
Ale ty nejzásadnější věci si nechávám prostě až naposled, až když to fakt jinak nepůjde. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
24.5.12 17:03

@1veverka tak my nakonec jeli na chaticku, sem se malinko spalila, tak ted se schovavam uz doma ve stinu. :roll: ale dneska uplne nadherne fakt ze jo.. ted teprve delam ty fleky a peru pracku at ma pritel na to kolo vsechno cisty.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.5.12 09:09

@aakaficko
No ty jsi ale dokonalá žena… :palec: Ještě mu všechno připravíš, ten tě pak bude i s Klaudinkou na rukou nosit. :pankac: :D
Já jsem tu dnes jen na skok, čeká mě toho hrozně moc, tak netuší, kdy se tu zas ukážu. Ale někdy k večeru určitě, to budu mít už všechno hotové. Už aby to bylo. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.5.12 15:08

Ahoj holky, no tady je to zase chcíplé, kdepak jste a jak se máte..? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
31.5.12 15:13

ahooj… :-) tady :-)
mame se v celku ok … dneska jsem byla na hematologii a odebrali mi 8 zkumavek krve .. vcera mi bylo z krve na gynde zjisteno, ze mam v sobe nejaky cytomegalovirus, tak jsem se vyplasila, ale asi to nebude nic hrozneho .. jen je to nebezpecne v tehu.
a jak se mas ty ? uz bys to mela pomalu dostat ne ? kolikaty DC jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.5.12 15:21

@Hannkie
Ježiš, to zní hrozně, ten název. 8o A co ti s tím budou dělat, dá se to něčím přeléčit?
Já jsem dneska 43. DC, ale ono se mi tenhle cyklus protáhne, ms se mi děsně táhla taky. Jedině co pozoruju, že čípek už se mi stěhuje pomalu dolů, takže se to k té ms asi blíží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí