Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
14.5.12 11:21

@1veverka vsak nejlip sama vis, jak sem se tesila a odpocitavala to ;) :potlesk:
jj ve stredu je Pepino doma, tak to budu spat dlouho si myslim, ale jak bude vstavat v 5.30 hod do prace, tak nevim jestli nebudu uz pak taky vzhuru.. ale neva, muzu si to vynahradit pres den :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 12:04

No právě, bude se ti chtít po obědě spát, tak si prostě trošku zdřímneš. :palec: :D
A pak budeš i večer čilejší, když za sebou nebudeš mít celý ten únavný den. :dance:
Mně se dneska nahromadily věci k řešení, tak zas budu mít co dělat. Ale zas mi to uteče, jako vždy. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 12:07

@1veverka hihi jj spani po obede mam mooooc rada - ted bych si to taky nechala libit.. :palec:
jooo tak to ja pro zmenu nemam co delat, ale uz to fakt resit nebudu, si to tady odsedim a uz me nic a nikdo nezajima :P :roll:
koukam, ze mrcha uz uplne skoncila.. tak aspon neco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 12:15

Asi tak… :mrgreen:
I když pořád se mi vrací špinění. :cert: Je to nepříjemný, ale to je zas po delší době takový roztahaný cyklus.
Snad si teď dá mrcha aspoň delší „voraz“. :mrgreen:
Potřebuju si užít zas nějký čas bez ní. :cert:

Tak já jdu řešit. Jsem zvědavá, kdy se tu zas vyskytnu, už ale určitě bude o kousek blíž k volnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 12:18

@1veverka no to si myslim, ze si potrebujes uzit nejakej cas bez mrchy :cert: :P
jj tak jdi pekne resit, at to mas za sebou a me to tady do 17 hod jeste urcite najdes.. :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 14:06

Tááák, první etapa za mnou. :D
Ještě mě čeká spousta telefonování a pak bych chtěla stihnout udělat nějaké sladké překvápko pro manžu. :dance:
Včera jsme koupili pěkný jahody, tak doufám, že budou i dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 14:12

@1veverka jeeeee ja mam na jahody s cukrem a slehackou chute uz od soboty.. jako celkove mam chute ted sileny - vypila sem mega mooooc mlika, vcera sem si musela udelat krupicnou kasi (po 100 letech) a furt bych jedla neco sladkyho.. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 14:16

:mrgreen: Tak to je asi nějaký globální. :D
Manžel celý víkend pořád prolejzal lednici a skříňky, jestli nemáme něco sladkýho. A nic nenašel, chudák. :mrgreen:
Já pak teda upekla takovou rychlou roládu, ale neměli jsme ani nic na náplň, tak byla jen se zavařeninou, ale manžel jí zbodnul rychlejc, než jsem jí nakrájela. :cert: :D
Tak dneska budou ke kafi nějaký dobrý jahody. :pankac: Určitě v tom bude figurovat šlehačka. :jazyk: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 14:20

@1veverka ja chudinka taky nic nenasla - proto ta krupicna kase - ale byla vyborna, uplne dokonala na ty moje chute :mrgreen: :P
ja chtela taky pect, ale mela sem jen jedno vajicko a nechtelo se nam ani jednomu na nakup.. :oops:
ja si koupim jahudky se slehackou zitra a dam si poradne do nosu - doufam, ze uz chutnaji opravdu jako jahody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 14:24

No to já doufám taky. :D
Schválně pak napíšu, jaký byly. :pankac:
Zítra si něco dobrého naplánuj, jako takovou oslavu. :mrgreen:
A krupičnou kaši jsem měla nedávno, taky snad prvně, co moje paměť sahá. :D Byla úplně boží, jenže mi po ní bylo zle, taky aby ne, když mám alergii na mlíko. :cert: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 14:27

@1veverka jj to mne urcite napis, jaky jahudky byly :)
urcite me zitra v praci vyzvedne pritel, mam tady par veci, co si budu odvazet a pak pojedeme na velikej nakup a si pis, ze si koupim spoooooustu dobrutek :D :pankac:
ty mas alergii na mliko a delala sis krupicku?? no to je teda peknej hazard clovece.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 14:32

To by si zasloužilo zítra fakt nějakou oslavičku, úplně mini, ale se spoustou těch dobrot. :pankac: :mrgreen:
No tak mě ta alergie neohrožuje na životě, jen mám pak křeče v břiše a stav jako bych chytla úplavici. :x :P Prostě už vím, že když požiju něco s mlíkem, musím se následujících pár hodin zdržovat blízko wécé… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 14:34

@1veverka jj presne tak - jen ja pritel a hlavne spoooooustu dobrutek ;) :palec:
jezisi to je docela ale hnusna alergie, takze ani mliko do kaficka? nebo mas nejaky nahrazky mlika??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.5.12 14:42

Kdepak, ani do kafíčka, nic… A to si představ, že oni laktózu, na kterou přesně jsem alergická, dávají skoro všude. Do sušenek, brambůrků, šunky, pomalu každý polotovar to má. :?
Dá se tomu vyhnout jen špatně. Do kafe jsem zkoušela sojové mlíko, to mají sypací i tekuté, ale je to divná chuť, takže radši piju všechno bez. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
14.5.12 14:50

@1veverka fakt jo?? to bych ani nevedela ze je to uplne vsude.. takze je ti blbe i treba z bramburek a susenek?? ty jo to bych asi chcipla.. :cert:
jj taky mne napadlo to sypaci ale vim, ze to neni nic moc teda.. :think: a co kolace, kdyz je v nich mleko, taky vadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí