Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
uz se jdu radej rozloucit, preju krasnej zbytek patku a hlavne paradni vikend
v pondeli budu smrdet v praci, takze urcite napisu ![]()
tak se mej uplne nejkrasnej a papa
![]()
Ahoj, tak jsem přišla jen na skok nakouknout, sice je zima, ale jinak prostě báječné dny.
Jsem úplně nadšená, navíc ještě celý dnešek a zítřek.
@1veverka ahoj,
tak ja teda sedim v praci, takze nic moc a jeste sem v noci nespala, mala silene kopala a bylo mne nejak spatne - asi po nedelnich bramboracich.. takze sem tady dneska za uplnou mrtvolu..
ale snad to nejak do 17 hod vydrzim a zitra bude krasny odpocivanicko ![]()
Tak malá takhle zlobí.
![]()
No, snad se na ten volný zítřek i hezky vyspíš. ![]()
Já zase hnedka mizím, budu na tebe vzpomínat, aby ti to rychle uteklo a už jsi jela domů. ![]()
My půjdeme asi pracovat na zahradu, zkusím sem ještě nakouknout, až budu vařit obídek.
No a teď jdu snídat, manžel už mi povídal „už toho nech a jez“
, tak jdu… Zatím papa. ![]()
@1veverka jj asi ji ty bramboraky smazeny s cesnekem fakt nechutnaly.. ona radej zmrzlinku a melouna ![]()
si pis, dnes dojdu domu a pujdu hajat a zitra mam pritele v praci, takze to bude uplne prolezenej den u telky ![]()
jasne, snad mne to tady dnes prece jen nejak utece a pomazu domu ![]()
ahojky, tak jakej si mela prodlouzenej vikend?? ja si vcera krasne odpocnula, koukala sem na vsechny mozny pohadky a filmecky ![]()
a dnes rano sem byla na velkym ultrazvuku a Klaudi uz je otocena hlavickou dolu - pripravena k pruletu
a vazi krasnych 1539 gramu, tak mam radost.. je v poradku, jen nejak nebyl videt zaludek, tak tam musime za 14 dnu znova.. prej asi jeste nepapala, tak to bylo tim.. tak mam radost ![]()
Ahoj, já taky hlásím jen takový průlet. ![]()
Vůbec nestíhám. ![]()
Ale mám radost, že tu hned čtu takový příjemný novinky.
A malá už se připravuje, no to je ale rychlík.
A pěkně vyrostla, to už se nedivím, že ty její kopance jsou znát. ![]()
Jinak volno bylo celý úplně báječný, už aby byl zase aspoň víkend, člověk si strašně zvykne. ![]()
Já se tu budu asi vyskytovat dneska až k večeru, tak kdyžtak přečtu, co jsi psala, snad ti to bude zase rychle utíkat. ![]()
Tak zatím, holky…
![]()
@1veverka ahoj,
no ja jsem tady porad, jen cekam az dorazis i ty
![]()
A já už dorazila v pohodě včera, jen jsem si myslela, že máte třeba nějaké áčko, s Klaudinkou. ![]()
Tak jak se vede..? Pátek je příjemný, že..? ![]()
@1veverka jeee tak to sem nevedela.. ja volno uz zadny nemam - musim do toho uterka vydrzet.. ![]()
vcera sem mela krizi uplne nejvetsi, bylo mne vedro, nebavilo mne to tady a jeste sem tady byla sama - no hnus..
dneska je to uplna paradicka - patecek, jen do 3 hod v praci a vikend pred nama
![]()
a co ty, jak je?
A od úterka už máš domácí pohodičku..?? ![]()
Včera jsem byla docela upláclá, nic mi nešlo, k večeru mě začala i bolet hlava a byla jsem nejdřív celá natěšená na manžu, že se zase tak pěkně posnažíme
, ale nakonec z toho nic nebylo. ![]()
Tak jsem ráda za pátek, a to byl po dvou dnech, nevím, co budu dělat příští týden. ![]()
A z ms mám pořád ještě špinění, to je taková votrava.
![]()
@1veverka v utery jeste do prace a od stredy zacina materska..
![]()
vcera byl asi blbej den, fakt ze jo.. ja radej dosla domu a uz v 19.30 hod spala.. ![]()
porad spineni jo? teda to je na pytel fakt
koukam ti na grafik a uz je to fakt zase dlouhy teda ![]()
Jéé, tak to je paráda, to už ty dva dny nějak doklepeš. ![]()
A jak to pak budeš mít, budeš sem doufám chodit pořád… ![]()
No ms je zase dlouhá, ostatně bude celý cyklus, ale já bych potřebovala, aby to teď vydrželo s ms alespoň do začátku června, ale to nevim nevim. ![]()