Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj asi mas pravdu, nemam skoro nic nachystany, tak budu dokupovat, odpocivat, pritel bude casto taky doma, tak to bude snad paradne utikat..
fakt se tesim.. dnes na me pada nejaka unava nebo co, mam co delat abych tady neusnula.. ![]()
@1veverka nooo, pěkně se to táhne a ještě se to táhnout bude, ach jooo… nemyslela jsem, že to čekání na ovu, na MS na test bude tak stresující
@aakaficko
Dneska jsem ale taky jak praštěná palicí, čučím, práce mi nejde, spala bych hnedka. ![]()
Asi to dělá i to počasí, to jsou pořád takový změny, ráno zima, teď už je tu teplo, předtím pršelo, teď svítí sluníčko, pak z toho nemá být člověk zblblej.
![]()
No ale půl třetí, zas mi to utíká celkem svižně. ![]()
@katuska_m
No jo, to jo.
Dobře si to pamatuju, taky mě to všechno skoro dohánělo k šílenství, ale pak jsem si řekla, že je spousta hezkých věcí okolo mě, že mi ten stres za to nestojí.
Sice to chvíli trvalo, než to mozek a celé tělo pobrali, ale už málokdy to na mě dolehne tak moc.
Uvidíš, než se naděješ, tohle všechno zapomeneš, protože budeš mít klasické těhu starosti. ![]()
jj taky myslim, ze je to tim pocasim, ze je clovek jako oblbnutej, ale uz se aspon nemotam, rano v buse to byl fakt hnus
tak jeste cca 2 hod a huraaa domu, to zni dobre ![]()
No a už to zase poskočilo. ![]()
Já tak maximálně hodinku a půjdu na kávičku.
Mám ráda tenhle rituál, už by mi to fakt chybělo. ![]()
A taky snad pak přestanu být tak ospalá.
Dneska bych ale ráda šla dřív do hajan, no, jen co to půjde. ![]()
jj mate moc peknej ritual, to se mne moc libi
ja uz taky jen tak hodinku a huraaa na bus a pak domu, neco rychlyho uvarit, dat sprchu a skocit do postylky.. dnes je pritel doma, tak se na nej tesim ![]()
To je dobře, je důležitý se pořád na něco těšit.
![]()
Taky se těším na manžu, sice mě pak bude štvát, že usíná u televize, ale i tak… ![]()
Vždycky si pak vzpomenu, jak mi říkal, jak se těší na moje těhu, že do něj konečně nebudu šťouchat a budu spát taky. ![]()
no ja zase pocitam ze dojdu domu, udelam veceri, pritel si mne bude vsimat tak cca hodinku, ja pak usnu a on pujde na pocitac.. takze taky zadna romantika nebo tak, ale stejne se na nej tesim ![]()
taky uz bych si prala, abys konecne usinala u televize ![]()
U nás to bude taky tak, jen s tím rozdílem, že si prohodíme s manželem role. ![]()
Večeři už připravenou mám, dneska budou řízečky - pro manžela nejlepší romantika
, tak budu mít pak taky čas na počítač.
No a pak manžela vzbudím a půjdeme si lehnout.
Hlavně se v tom těhu těším na to, že možná usnu dřív než on a nebudu šílet z jeho chrápání. ![]()
joooo tak pritel nastesti nechrape nejsem na to zvykla, tak by mne asi ranilo.. staci kdyz vic vypije a funi, to bych ho nakopla..
ale v tehu budes spat urcite driv nez on, toho bych se nebala.. to budes spat kdekoliv kdykoliv ![]()
Tak to se těším dvojnásob.
Manžel chrápe hrozně.
Už nemůžeme spát ani v jednom pokoji, budí i návštěvy přes zeď, no hrozný… ![]()
Snad si na to pak mimi zvykne. ![]()
No a já pádím.
Tak rychlou cestu domů a příjemný večer, tedy aspoň chvilku.
![]()
A zítra už pááátéék…
jako pritele rodice taky silene chrapou - oba dva, tak myslim, ze s nim je to jen otazka casu
![]()
jj zitra patecek, to zni uplne bajecne…
tak papa
![]()
Ahojky, snad mě s mojí otázkou nevyhodíte
Jsem dost zmatená.. minulý cyklus byl v pořádku, 30 dní a ovu 25 DC. Ale tento jsem měla už 13 DC tažný hlen a pozitivní ovu test, i čípek jak na ovu. Jen teploty nesouhlasí dneska mam 36,3 a ani ten poovulační vzestup nebyl:( a navíc jsem 17 DC začala lehce špinit..dnes 18 DC je špinění trochu silnější, ale ms to není. Nevíte, co by to mohlo být? ![]()
@Nikýs111 píše:
Ahojky, snad mě s mojí otázkou nevyhodíteJsem dost zmatená.. minulý cyklus byl v pořádku, 30 dní a ovu 25 DC. Ale tento jsem měla už 13 DC tažný hlen a pozitivní ovu test, i čípek jak na ovu. Jen teploty nesouhlasí dneska mam 36,3 a ani ten poovulační vzestup nebyl:( a navíc jsem 17 DC začala lehce špinit..dnes 18 DC je špinění trochu silnější, ale ms to není. Nevíte, co by to mohlo být?
Ahoj, teda hlavně mít při cyklu 30 dní ovu 25. DC není až tak v pořádku. To by se mimi nemohlo vůbec stihnout zahnízdit. Ideální doba po ovu je cca 14 dní, než přijde ms.
Ten ovu test už 13. DC, to už vypadá líp, dejme tomu, že ovu by byla 15. DC, to by bylo skoro ukázkové. ![]()
Poovulační vzestup taky nemívám, je to dáno nižší hladinou hormonů žlutého tělíska. Ale ty jsi předtím měřila a bylo to v pohodě?
To špinění může být k ovu, u hodně holek je to normální, dokonce některé i slabě krvácí.