Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, krásné páteční ráno přeju. ![]()
Já jsem dneska vyspalá brzy, tak už zase straším na pc.
Asi jsem se nemohla toho pátku dočkat, jako děti ježíška. ![]()
A venku to taky vypadá na krásný den. ![]()
@1veverka ahojky,
uz jsem v praci a vazne to vypada na moooc krasny den a hlavne je patek, tak snad to bude rychle utikat ![]()
Mně asi jo, zatím to vypadá, že budu mít fakt co dělat, abych to všechno stíhala. ![]()
Ale jsem spokojená, vydržím všechno, hlavně že už bude volno. ![]()
@1veverka tak to mne jeste neprisla jedina prace, ale uz sem zvykla, tak na to prdim.. proste to tady jeste ty 3.5 hod odsedim a tradaaaaaa domu..
parada ze bude zase volnicko ![]()
@1veverka Veverko, tak jsme zpět od doktorky, HCG mizivé, 18 ! takže v pondělí zas na krev a pokud klesne na nulu, tak to byl mikropotrat, pokud neklesne (velmi nepravděpodobné) tak je to těhu v úplně raném stádiu, nebo mimoděložní
@aakaficko
Přesně tak. ![]()
Já než se tu s tím vším vyhrabu, tak ty už budeš na odchodu. ![]()
Ale mám najednou nějak blbou náladu, bezdůvodně. ![]()
@katuska_m
Tak ty testy přece nelhaly.
No, uvidíš, co to udělá, ale myslím, že test o víkendu by ti už mohl napovědět, co se děje nebo neděje. ![]()
Každopádně ať to radši klesne bez problémů, než aby to bylo to mimoděložní. I když ty mikropotraty jsou asi běžné, kdo ví, kolikrát si tím každá projde, když netestuje, ani to nezjistí…
@1veverka blbou naladu? to neeeeee zlato!!! dyt je patek, pred nama volnicko, sviti slunicko, tak se na me koukej usmat nebo uvidis..
![]()
@1veverka nelhaly, takže vajíčko oplodněné bylo ale neuhlízdilo se, takže biochemické těhu a teď proběhl mikropotrat, v pondělí z krve by mělo být HCG na nule, nebo klesnout zas… každopádně doktorka řekla, ať ot beru pozitivně, že vím spoň že s partnerem můžeme otěhotnět.
@aakaficko
Dobrá, dobrá, už se směju…
Ale pořád mám na paměti nějaký mráček, nevím, kde se vzal a proč tam je, ale kazí mi radost z pátku. ![]()
Ale já ho udolám. ![]()
@katuska_m
Přesně tak, nám se ještě nepovedlo ani to. ![]()
Je to takový trénink na těhu, přípravka.
A až by se povedlo příště, už z toho rovnou bude pěkné,prosperující těhu. ![]()
@1veverka jj jen se usmivej a mracek rychle zazenes.
ale znam to taky, mivam to vetsinou kdyz sem sama doma, pritel je v praci ja nemam treba celej den co delat a k veceru uz sem uplne smutna a unudena.. ![]()
ale ty mysli na krasny volnicko s manzou a hotovo ![]()
Už je to skoro dobrý. ![]()
Mně právě překvapilo, že to mám, i když mám hodně co dělat dneska, navíc jsem chtěla něco dobrého upéct pro návštěvu a tak vůbec… ![]()
No, ty už jen hodinku a já už to pak taky přežiju, on mě manžel taky rozptýlí, teda doufám, že mě spíš nenaštve. ![]()
Poslední dny mají v práci nějaké průšvihy a jezdí domů otrávenej a přenáší to i na mě.
tak hlavne ze uz je to skoro dobry ![]()
jj uz jen hodinku a huraaaa domu ![]()
tak to je na pytel, ze to ma v praci takhle blby a pak to taha domu.. ale verim, ze dnes bude rad ze je patek a bude se usmivat jako slunicko
![]()
No bude muset.
![]()
Jinak uvidí… ![]()
Určitě bude zase hladovej a mít žízeň a bude ospalej a kdesi cosi, no, zítra už se snad probudí nějak k světu. ![]()
A já jsem zjistila, že mám taky pěknej hlad.
Asi si něco ulovím, to bude taky na dobrou náladu. ![]()
@1veverka ja jsem papala rizoto a doma si dam nejakou dobrotu taky a pak Misu toho ted muzu nejvic.. ![]()
Na tom já ujížděla jeden rok, pořád mi ho manžel musel kupovat.
Ale už mě to nějak přešlo, letos bude léto patřit melounům.
![]()
Já si dala těstoviny, to mě na chvíli zaplácne.
No ale už se s tebou radši rozloučím, už to sem do tří asi nestihnu.
Tak si parádně užij volno, sluníčko, válení se, prostě co půjde, hlavně se měj krásně a pa pa. ![]()