Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
30.4.12 15:43

@Mirka6 ja bych to nevydrzela a testik udelala uz tedka a v nejhorsim se uklidnovala kdyz tam nic nebude, ze zkusim rano :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.4.12 16:01

Já bych to s tím testem udělala taky tak. :mrgreen:
To je taková dobrá strategie. :P

No a já už se dneska pomalu balím a budu muset vyrazit, dneska nebude ani kávička v půl, to už budu na cestě.
Tak neumrzni :mrgreen: , ať ti to rychle uteče a zítřek si parádně užij, ať už s přítelem nebo bez. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.4.12 16:50

jj taky si volnej zitrek krasne uzij a ve stredu si zase napiseme ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.4.12 21:27

Já napíšu hned. :mrgreen:
Vrátila jsem se dlouho, manžel volal, ten přijede tak v deset, teda nevim nevim, jak to dneska bude s plozením o magické noci. :mrgreen: :P
A ms je taky nějaká moc ještě. :cert: No, asi se hezky vyspíme. :D
Byla tu teď bouřka, snad nebude moc zima a budu moct spát u otevřeného okna. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.5.12 15:53
@aakaficko píše:
@Mirka6 ja bych to nevydrzela a testik udelala uz tedka a v nejhorsim se uklidnovala kdyz tam nic nebude, ze zkusim rano :mrgreen: :palec:

Tak holky,dnes ráno mrcha dorazila :cert: no tak aspon zkusím ty homeopatika co by zítra měli dorazit,snad pomůžou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.5.12 22:14

@Mirka6
Tak s chutí do toho, ono se to povede. :pankac:
A co máš za homeopatika, budeš zobat nebo pít..? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 06:45

ahojky,
tak co jak sis uzila volny den? to byl parak co? :D :palec:
ja nakonec dobry, pritel z carodejnic psal, ze mu chybime :hug: a opravdu prijel kolem obeda jako slibil a hned jestli se pujdeme projit a na zmrzlinku, tak sem mela radost ;) je hrozne dobry, ze vzdycky nekam jede, vidi tam ty novy slecny a pak prijede s tim, ze sem stejne nejlepsi, ze tohle jsou takovy mlady blbky :mrgreen: :hug: :oops:
tak sem dostala polibeni pod tresni, dali sme si zmrzlinku a pak odpocivali - no spis oddechovali v tomhle paraku..
ted se chystam do prace a uz trikrat sem se prevlikla, abych nahodou neumrela vedrem.. no uvidime :think: :mrgreen:
a co ty, mela ses fain?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 07:38

Ahoj, no to byl pařák, to jo, já se vypravila ven až po poledni, ale byli jsme tam až do tmy. :dance:
Grilovali jsme masíčko a zeleninu, popíjela jsem víno, líbali jsme se pod jabloní a pak ještě mockrát mimo stromy :mrgreen: , jen ta ms mě pořád otravuje, ale asi se tam ještě něco potřebuje vyplavit, zjistila jsem, že to mívám takhle dlouhé ob měsíc a ten druhý je to spíš kratší.
No to je fuk, hlavně že to funguje. :D
A tvůj přítel se tedy ukázal jako spolehlivý partner, to se cení. :palec:

Dneska jsem nemohla dospat, před šestou už jsem lezla po bytě, pak jsem si sice šla ještě lehnout, protože jsem usnula až po půlnoci, ale nevydržela jsem to dlouho. Asi to sluníčko mě láká… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 08:03

jj byl spolehlivej a hodnej, tak sem rada, ze ted nemame tichou domacnost :mrgreen:
jooo tak to ja se na dnesek po 2 dnech konecne vyspala - asi to bylo tim, ze tam byl pritel a spalo se mne klidnej ;) a ted uz se pecu ve vlastni stave v praci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 09:13

@aakaficko
:D No to by byla i škoda, měli by jste na usmíření čas jen do víkendu, aby jste si ten nekazili, to by byl časový pres. :mrgreen: :P
To nejvíc nesnášim, když se pohádáme v pátek. :cert: :lol:
Naštěstí nemáme zrovna hádací období… 8)
Já tu mám zatím krásně, jen 21 stupňů, to je tím, jak jsou okna otevřená i celou noc, mám docela nachlazeno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 09:18

no my to s tema hadkama mame taky na prd, se pohadame a pritel pak jde na 24 hod do prace a ja se s tim uziram doma sama.. fakt hnus, jeste ze se hadame minimalne.. :mrgreen: :palec:
tak to my spali taky s otevrenym oknem a ted v praci mame taky, ale pocitam, ze kolem obeda zapneme klimosku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 09:22

:mrgreen: Takže to je jako taková prevence proti hádání, to je dobré. :D
Já zase nevydržím být uražená, to mi vydrží tak přes noc, ale ráno se vyspím a už bych se nejdraši na to vykašlala, jenže zase on se mračí, tak já se taky mračím, ale abych vydržela třeba týden nemluvit, to ne, to by asi musel fakt něco provést a ne jen se se mnou poštěkat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 09:29

ja bych treba i vydrzela, ale jak vim, ze bude v praci a ja se s tim budu sama uzirat doma, tak se to snazim vyresit dopredu :lol: je pravda, ze nerada chodim spat nasrana, to se ani spat poradne neda.. :think:
no ale hadaci vztah bych fakt nechtela, na to bych nemela nervy.. jeste ze mam toho svyho klidase :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.5.12 11:00

:D Taky mám kliďase, ale už ho po těch letech umím vytočit. :lol:
Ale občas se hádáme, spíš jsou to takové pětiminutovky, nic moc zásadního, ale já jsem cholerik a to, že je manžel flegmouš, mě dovede strašně rychle nastartovat a ještě dokrmit tu hádku. :twisted:
Většinou to byly v poslední době spíš moje nálady, co to vyvolaly, na mě dolehne to dlouhé snažení třeba a pak manželovi vyčtu úplnou blbost, úplně mimo, ale je to proto, že mi v hlavě leží tohle a i si pak říkám, že jsem blbá, ale manžel to naštěstí chápe a tak to nějak neprožívá, ty moje výbuchy. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.5.12 11:08

jj to ja ho taky umim vytocit, ale fakt se to nastesti deje malokdy.. :lol:
tak pritel je urcite flegmatik a ja budu asi sangvinik, takze takovy fakt bez problemu.. ty ses cholerik jo? tomu se mne ani nechce verit.. :think: :roll:
joo to chapu, ze na cloveka to blby dlouhy snazeni nekdy dolehne, to ja bych to nemela jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí