Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele prave to bud muze byt to roztahovani kuze, coz by bylo v poradku.. a nebo pak pruser, ze bych mela spatny jaterni testy - mne by to nevadilo, ale bylo by to spatne pro malou, musela bych nejak na pozorovani do nemocnice a taky pak nechavaji holky rodit driv.. proste mala by tam pila nejakou osklivou plodovou vodu.. ale doufam, ze to budu mit v poradku a je to jen to roztahovani tela.. ![]()
A jo, no já prvně slyším vůbec jen o té souvislosti jater a svědění kůže. ![]()
No ale já to mám léta letoucí a těch jaterních testů už mi dělali, to bude podle mě v pohodě. ![]()
prej to je jedinej projev, jak jde poznat, ze je neco spatne.. prave jen tim svedenim, ze jinak to mamce nevadi, ale mimi muze bejt v prd.. ![]()
verim, ze je to tim tehu a jak je pokozka sucha a citliva..
Vždyť jo, to jsou pro to tělo hrozný změny, tak to je div spíš, že je to jen tohle. ![]()
Já jsem se zase pořádně zapracovala, takže mi to dneska utíká dokonce až moc. ![]()
A jak je krásně, to je paráda, pořád se nemůžu vynadívat na to, jak je venku najednou pěkný jaro. ![]()
jj je tam krasne, ja uz myslim, na zitrek touhle dobou, ze budu pryc z prace a bude to teprve paradicka.. a cela sobota pekne venku na zahrade..
![]()
Jé, no jo, vlastně, ono už jen zítra. ![]()
Já už na to zase zapomněla. ![]()
Tak to je super, sice zítra manžel ještě pojede něco nakoupit do Obi nebo někam, aby jsme mohli zvelebovat domeček a zahradu, ale to už se dočkám. ![]()
No a dneska už jen hodinku, paráda. ![]()
To tu mám ještě i salát, vůbec nestíhám ani jíst. ![]()
no to si pis, ze je zitra patek..
![]()
ja teda dneska jeste 1.5 hod, ale to uz nejak preziju.. ja bych si dala melouna, me honi chute na meloun, zmrzlinu nebo nejakej mnam zeleninovej salat a nemam tady ani jedno.. ![]()
Tak to já měla salát a před pár dny i meloun, byl dobrej, ale zrovna dneska jsem uvažovala nad tím, že dát si zmrzlinu by vůbec nebylo marný. ![]()
No a já akorát jdu, tak už tu chviličku v práci přežij a zítra zase pa pa a měj se moc krásně.
![]()
ja bych potrebovala ted i salat i meloun i zmrzlinku.. ale asi nebude nic, protoze sem lina si pro to nekam skocit a radej si necham zajit chut.. ![]()
jj jeste 25 min a huraaaa domu, dnes to byl tady hnus nejvetsi.. ![]()
papa zitra ![]()
@andrea555 píše:
Ahojky já vím že se to sem nehodí ale potřebovala bych poradit jsem ve 40 týdnu těhu a tedka jsem začala trochu krvácet muze se jednat o porod? dekuji za odpoved
ahojky Andrej … tady jeste zadna holka nerodila, pokud vim, takze by asi bylo lepsi, kdybys pisla do nejake diskuze, kde maji treba termin holky ted v dubnu a pokud jsi 40. tyden , tak bych byt tebou jela okamzite k dr., pze kdyby tam byl nedejboze problem, tak at jde miminko co nejrychleji ven .. preci jen uz jsi v terminu. Tak si radeji zajed a drzim pesti, at je vse ok a chovas brzy mimiska ![]()
Ahoj holky, tak mi v pátek nějak lehnul počítač a ze všeho jsem se sem dostala až dnes.
Jak jste se měly?
@aakaficko
Užili jste si taky tak to sluníčko? Já teda vstávala oba dny o víkendu dost brzy, ale zase jsem byla úplně nadšená z toho všeho, to byla krása, jen doufám, že takhle bude co nejdýl. ![]()
@Hannkie
A jakpak ty jsi dopadla, už máš všechno z krku?
ahojky,
ja si rikala v patek kde te mam
hlavne, ze uz ho mas opravenej a muzes byt se mnou na emiminu ![]()
vikend uplne paradni - v sobotu celej den na chaticce, jen proste uz se nemuzu opalovat tak jako pred tehu, male se to nelibi a mne bylo na slunicku taky blbe, takze sem byla spis ve stinu.. ale nevadilo i tak to byla parada
![]()
ted uz sedim v praci, ale zitra zase volno tak to docela jde
a nemam tu sefku, takze pohodicka a klidek ![]()
Jo, jo, v sobotu dopoledne jsme to opravili, ale už jsem zase nestíhala ani hodit info, protože návštěva za dveřma. ![]()
Taky jsem moc na přímém slunci nebyla, nedělá mi to dobře poslední roky, spíš chodím na sluníčko jen ráno nebo k večeru, ale i tak jsem stačila chytit alespoň malinko barvu. ![]()
A zítra je volno, takže vlastně dneska máme pátek, to zní super.
![]()
@1veverka Ahojky Veverko, říkala jsem si, že ti písnu, když jsi mi tu tak mile radila…od čtvrtka mám na těhu testíkách pěkné doušky… takže asi ovulace přece jen byla a klaplo to hned napoprvé
nechci nic zakřiknout, za 14 dní jdu k doktorce ![]()
tak to ja prave byla ten magor, co lezi i ve 12 hod na tom primym slunicku a ted to fakt neslo, jen nohy sem vystavovala slunicku a malinko se slunila, jinak sem byla fakt ve stinu, takze barvu sem bohuzel moc nechytla.. ![]()
jj to zitrejsi volno to je paradicka, uz se tesim jak budu koukat na pohadky.. akorat pritel jede dnes s kamosema nekam na chatu, tak doufam, ze se zitra vrati co nejdriv a v pouzitelnym stavu
![]()