Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hihi po minulym tejdnu doma uz nemam nic, nevim jestli sem si dokonce 1 den nevybrala navic..
ale fakt sem do prace nemohla.. no uvidim, co rekne pi. ucetni.. tak ted holt uz 3 tydny bez dovci - jen ty statni svatky + 2 dny vysetreni ![]()
Jo ták, ty sis to vybrala jako volno, ne jako že jsi marodila..?
No ale to už vydržíš, tři týdny, to zní moc dobře. ![]()
Jak bude víc teplo, bude to utíkat tím rychleji a stejně bude každou chvíli pátek. ![]()
jj jako volno, nechtela sem neschopenku - tady chodim porad do prace jako debil kvuli vysoke materske a pak by mne to posr.. posledni mesic?? vuuuubec
takze sem si to vzala jako dovcu a hotovo.. ![]()
jj 3 tydny to uz zni vazne dobre - i ty statni svatky jsou supeeeer ![]()
No to jo teda, to by byla věčná škoda. ![]()
A ono se to vlastně hodilo, k dr tě stejně pustit musí a o svátcích taky do práce nepůjdeš a ono se to krásně zkombinuje a najednou budeš s malou doma a vyhřívat se na sluníčku.
![]()
jako stejne prasky nemuzu, tak proc chodit k doktorovi a jeste tam neco chytat?? tak sem se to snazila vylecit sama.. ne uplne ale lip je..
a materskou potrebuju poradnou a to by s tydnem nemoci fakt nebyla ![]()
jj uz aby to vyhrivani na slunicku bylo.. ![]()
To je pravda, taky nerada lezu po doktorech s něčím, co vím, že zvládnu sama, protože tam akorát chytím něco horšího. ![]()
Ještě navíc v těhu, no to bych nikam nešla, jen kdybych měla pocit, že by to bylo na mimi moc. Ale nachlazení chce stejně nejvíc čas, teplo a klid.
![]()
Už se těším, až pořádně nachytám sluníčko, snad bude i o víkendu.
A bude květen brzičko, to už zavání i trošku létem. ![]()
prave, ja mela strach, ze tam jeste neco chytnu a bylo mne blbe, tak sem byla rada, ze sem lezela a lezela..
hele o vikendu ma byt az 27 stupnu, takze vytahneme asi i kratase, paraaaaaada - se tesim jako blazen
![]()
Já to s potěšením sledovala hned ráno, tu předpověď.
A už koukám na teploměr, jestli by se nedalo větrat, ale vzhledem k tomu, že včera jsme topili, se na to ještě asi vykašlu. ![]()
ja doufam, ze poprve vytahnu ty moje tehu kratasky - prece sem je nekupovala zbytecne..
![]()
jj dnes jeste opatrne, ale myslim, ze vikend bude hoooodne dobrej, se tesim na to jak budeme sedet nekde na zahrade a budeme venku.. hned musim vymyslet kam z Prahy vypadneme..
![]()
To jo, teda, na těhu kraťasy už ti moc času nezbývá, tak šup do nich, jen co to půjde, ať je stihneš aspoň trošku unosit. ![]()
Já se moc těším na nějaký první piknik venku.
Grilovat už jsme grilovali a na to bude ještě moc příležitostí, ale pak si někde venku sednout na deku, to bude zase něco jiného. ![]()
I když na to si ještě počkám, ta zem bude studená ještě dlouho. ![]()
prave, sem si je koupila jak bylo pekne, ale to vydrzelo jen vikend a hotovo.. tak doufam ,ze je jeste poradne unosim ![]()
jj my uz taky grilovali, ale klidne si to ted zopakuju taky
no na zem bych zatim nesedala, ale venku uz chci bejt a to mega moooc ![]()
To já právě taky. ![]()
Docela bych si chtěla přesadit kytky a takové ty věci. ![]()
Ale na to bych zase potřebovala ty daně, zatraceně.
Protože bych chtěla koupit větší a hlavně pěkné květníky, aby to doma vypadalo hezky. ![]()
hihi tak to ja nic presazovat nebudu.. mne by stacilo jen sedet venku na slunicku a opalovat se
![]()
hele tak do patku to snad uz dorazi a pak si nakoupis nevy kyticky a tak ![]()
Doufám, doufááám, ale už se dočkat nemůžu.
![]()
Chtěla bych si koupit i nějaké keříky do zahrady, hlavně ovocné, aby se to dalo jíst, když už to tam poroste. ![]()
Ale manžel bude nejdřív vysekávat nějaké plané keře, no máme tam práce, tak ať je rychle hezky, dokud se na tu práci těším. ![]()
jj kdyz uz to roste, tak at se to da snist, to je jasny.. ![]()
urcite to tam pak budete mit nadherny.. to u me v byte tohle nehrozi.. jeste ze maji nasi aspon tu chaticku.. ![]()