Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
23.4.12 10:19

hihi po minulym tejdnu doma uz nemam nic, nevim jestli sem si dokonce 1 den nevybrala navic.. :cert: ale fakt sem do prace nemohla.. no uvidim, co rekne pi. ucetni.. tak ted holt uz 3 tydny bez dovci - jen ty statni svatky + 2 dny vysetreni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 10:38

Jo ták, ty sis to vybrala jako volno, ne jako že jsi marodila..?
No ale to už vydržíš, tři týdny, to zní moc dobře. :dance:
Jak bude víc teplo, bude to utíkat tím rychleji a stejně bude každou chvíli pátek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 10:44

jj jako volno, nechtela sem neschopenku - tady chodim porad do prace jako debil kvuli vysoke materske a pak by mne to posr.. posledni mesic?? vuuuubec :cert: takze sem si to vzala jako dovcu a hotovo.. :P
jj 3 tydny to uz zni vazne dobre - i ty statni svatky jsou supeeeer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 10:46

No to jo teda, to by byla věčná škoda. :cert:
A ono se to vlastně hodilo, k dr tě stejně pustit musí a o svátcích taky do práce nepůjdeš a ono se to krásně zkombinuje a najednou budeš s malou doma a vyhřívat se na sluníčku. :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 10:56

jako stejne prasky nemuzu, tak proc chodit k doktorovi a jeste tam neco chytat?? tak sem se to snazila vylecit sama.. ne uplne ale lip je..
a materskou potrebuju poradnou a to by s tydnem nemoci fakt nebyla :zed:
jj uz aby to vyhrivani na slunicku bylo.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 11:02

To je pravda, taky nerada lezu po doktorech s něčím, co vím, že zvládnu sama, protože tam akorát chytím něco horšího. :?
Ještě navíc v těhu, no to bych nikam nešla, jen kdybych měla pocit, že by to bylo na mimi moc. Ale nachlazení chce stejně nejvíc čas, teplo a klid. :) :)
Už se těším, až pořádně nachytám sluníčko, snad bude i o víkendu. :dance: A bude květen brzičko, to už zavání i trošku létem. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 11:07

prave, ja mela strach, ze tam jeste neco chytnu a bylo mne blbe, tak sem byla rada, ze sem lezela a lezela..
hele o vikendu ma byt az 27 stupnu, takze vytahneme asi i kratase, paraaaaaada - se tesim jako blazen :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 11:17

:mrgreen: Já to s potěšením sledovala hned ráno, tu předpověď.
A už koukám na teploměr, jestli by se nedalo větrat, ale vzhledem k tomu, že včera jsme topili, se na to ještě asi vykašlu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 11:23

ja doufam, ze poprve vytahnu ty moje tehu kratasky - prece sem je nekupovala zbytecne.. :lol: :P
jj dnes jeste opatrne, ale myslim, ze vikend bude hoooodne dobrej, se tesim na to jak budeme sedet nekde na zahrade a budeme venku.. hned musim vymyslet kam z Prahy vypadneme.. :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 11:25

To jo, teda, na těhu kraťasy už ti moc času nezbývá, tak šup do nich, jen co to půjde, ať je stihneš aspoň trošku unosit. :D
Já se moc těším na nějaký první piknik venku. :dance: Grilovat už jsme grilovali a na to bude ještě moc příležitostí, ale pak si někde venku sednout na deku, to bude zase něco jiného. :)
I když na to si ještě počkám, ta zem bude studená ještě dlouho. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 11:33

prave, sem si je koupila jak bylo pekne, ale to vydrzelo jen vikend a hotovo.. tak doufam ,ze je jeste poradne unosim :mrgreen:
jj my uz taky grilovali, ale klidne si to ted zopakuju taky ;) no na zem bych zatim nesedala, ale venku uz chci bejt a to mega moooc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 11:47

To já právě taky. :)
Docela bych si chtěla přesadit kytky a takové ty věci. :dance:
Ale na to bych zase potřebovala ty daně, zatraceně. :cert: Protože bych chtěla koupit větší a hlavně pěkné květníky, aby to doma vypadalo hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 11:49

hihi tak to ja nic presazovat nebudu.. mne by stacilo jen sedet venku na slunicku a opalovat se :D :potlesk:
hele tak do patku to snad uz dorazi a pak si nakoupis nevy kyticky a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.4.12 11:54

Doufám, doufááám, ale už se dočkat nemůžu. :dance: :mrgreen:
Chtěla bych si koupit i nějaké keříky do zahrady, hlavně ovocné, aby se to dalo jíst, když už to tam poroste. :D
Ale manžel bude nejdřív vysekávat nějaké plané keře, no máme tam práce, tak ať je rychle hezky, dokud se na tu práci těším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
23.4.12 12:04

jj kdyz uz to roste, tak at se to da snist, to je jasny.. ;)
urcite to tam pak budete mit nadherny.. to u me v byte tohle nehrozi.. jeste ze maji nasi aspon tu chaticku.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí