Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
13.4.12 11:27

@katuska_m
To víš, to těžko odhadovat. :think:
Já teda s ovu testy jela jednou celý cyklus, prostě abych věděla… Možná že by se ti to taky vyplatilo, abys aspoň vychytala, kdy je ta čárka silnější, kdy slabší a mohla ses na to víc zaměřit.
Ale věřila bych tělu, když čípek vypadá na ovu, není to jen tak a určitě je to pod vlivem hormonů, které k tomu patří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.4.12 13:37

tak jsem zpet z veletrhu a taky malinko zklamana.. je to jen v jedne hale, takze sme to meli projity za cca pul hodiny, jeste ze vstup sme meli zdarma.. nekoupili sme nic, dostala sem jen jako tehule nejaky darecky - napr. rychlozavinovacku, tu Cam Cortinu meli i v bile i v te bordo barve, tak sem si ho aspon okoukla a nakonec pujdeme asi do te bordo barvy.. prebalovak sem nasla poradnej jen jeden a to za 10 tis kc, takze no comment.. a chci takovej ten pojizdnej kocik na malou, to tam meli, ale bez slev, takze pak koupim na netu.. tak to je asi vse.. jet tam odnekud z daleka a platit vstup, tak sem mega zklamana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 13:51

Teda to jsi tu fakt brzičko, já čekala, že se objevíš až tak k večeru. 8o
To se to teda spíš nevyplatí, než co jinýho. :cert:
Ještě když to tam maj tak drahý, teda to pořádný. To už by sis to mohla rovnou koupit na netu a nemusela se tam táhnout. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.4.12 08:51

Ahoj všem, tak jaký byl víkend?
U nás opět moc krátký. :D
Já si myslela, že už se ms rozjede, včera to tak vypadalo, ale ještě ne, takže cyklus se opět prodlužuje. Ach jo. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
16.4.12 08:55

Ahojky, tak u mě je po ovulaci, aspoň myslím, čípek už dole a tvrdý… a teď zas to čekání :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.4.12 08:56

ahoj Veverko .. a myslis, ze teda tehulka nemuzes byt? zkousela jsi i test, nebo jen tu teplotu ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.4.12 10:08

@katuska_m
No to je to nejhorší, znáááme. :) Tak pevné nervy, třeba to čekání je na delší dobu poslední. ;)

@Hannkie
Zkoušela jsem před pár dny test, citlivost 25, nic. Ale jiné testy jsme nakonec zapomněli koupit. :cert: No a včera to vypadalo na ms a houby. :think:
Ještě pozoruju čípek, je nahoře, měkký, ale zavřený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.4.12 10:10

tak s cipkem to nevim vubec … v tom ja se nevyznam vubec. no tak uvidis, ale je to teda divny, pze ja tomu jonasovi verila :-( Tak treba to jeste bude.. kolikaty DC jsi ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.4.12 10:19

@Hannkie
No právě že už 38. Ale mívám cykly dlouhé až běda. Navíc hrozně nepravidelné. Od Jonáše už je to 12 dní, tu uzavřenost čípku pozoruju zatím jen šest dní.
Zkoušela jsem hledat, kde a kdy má ten čípek být, ale moc jsem toho nenašla, tedy ne toho, co by odpovídalo tomu mému. :mrgreen:
A co ty, kdy máš tu další kontorolu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.4.12 10:42

no zitra si necham odebrat asi hcg opet a to uz bude snad rozhodnuto, chtela bych to bez revize a nechat to odejit samotne, abych nemusela cekat s dalsim snazenim, tak snad to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.4.12 10:55

No to je jasný, pokud to nemá prosperovat, tak ať je to alespoň bez zákroku. :(
I když pořád si ještě říkám, co když to jen blbě viděli předtím. :) To hcg určitě hodně ukáže. Budu držet palce, ať to dopadně dobře, ať už na jednu nebo druhou stranu. :pankac:
A taky s tím braním utrouše a podobných, to bys asi musela nejdřív vysadit, aby byla ms, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.4.12 11:04

no ono prave to hcg uz ukazalo dost jasne si myslim… tak nevim na co jeste ceka. asi na zazrak … mela jsem to hcg ve stredu asi 21255 a v patek 26221 nebo tak nejak .. proste to stouplo o necelych 5000 , coz je proste desne malo. utros mam posledni dva ted na rano ,ale vezmu si asi ted jeden a vecer druhy, at to trosku rozlozim a zitra rano se domluvim podle toho hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
16.4.12 11:05

jinak teda to je desny s tema tvyma cyklama :-( To jestli ma prijit, tak at dorazi co nejdriv, at se muzete znovu snazit :-( ale trebas to jeste vyslo … :-) zkus testik a nebo tu teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.4.12 11:08

Teda ale taková hladina je děsně vysoká na to, aby to bylo jen tak „něco“. 8o

V jiné diskusi je holka, ta byla těhu a několikrát to nevyšlo, ale její hodnoty hcg byly maximálně dvojciferné.
Teda to jsem fakt zvědavá, co zítra řekneš. :think:
No test musíme koupit, jestli nedorazí ms a čípek se nezmění, tak snad i testnu. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.4.12 09:54

Ahoj holky, tak kdepak jste..? :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie