Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na večírku už budeš opravdu asi viditelně 1+1. ![]()
A je pěkný, že se se všema ještě uvidíš, než se malá narodí. Pak je půjdeš navštívit možná až s kočárkem. ![]()
Ono to tak strašně utíká, sice se to zdá daleko, ale to bude, ani nemrknem. ![]()
jj to bude necelej mesic pred porodem, ale fakt bych rada sla.. pokud to teda pujde.. ![]()
jj potom za nima pujdu s kocarkem predvest nasi milovanou ![]()
jj utika silene, to mas pravdu..
a co ty, nezkouselas zmerit nebo cipek nebo to nechavas az fakt na vikend to zkoumani..??
![]()
No, čípek sleduju, ten se mi zdá pořád tak nějak uprostřed a nebo výš a spíš měkký, ale uzavřený. Ovšem co to znamená… ![]()
Měřit jsem zkusila jednou, už nevím který den, teplota byla 36,4, což je na mě dost vysoko, ale nevím, jestli i na mimi. ![]()
hihi to je pravda, stejne prd vim, jak ten cipek ma vypadat.. takze v tomhle ohledu ti neporadim.. ![]()
no ja se tak tesim az budes moct testikovat.. dnes ses teoreticky 8 dpo?? to uz vypada s testovanim nadejne.. ![]()
Tak to já pro jistotu nemám doma testy. ![]()
Jen jeden, ale to je pětadvacítkový a nějaký německý, vůbec nevím, kde ho manžel vzal. ![]()
A zkusím zítra tu teplotu taky. Když bude dobrá, tak i v sobotu a pak bych se možná nechala zlákat. ![]()
tak to je dobre, ale zitra bych nejakej asi koupila..
![]()
jj zitra zkus teplotu, jen tak orientacne a uvidime.. i kdyz u tebe to asi nikdy 37.2 nebude..
ale treba nam i tak neco rekne.. ![]()
To je fakt, já nebudu ukázkový případ, u mě bude mimi vždycky tak trochu eskymák. ![]()
Ale je pravda, že kdyby šla teplota nahoru, mohlo by to vypadat nadějně.
Zkusím to. ![]()
No a test koupíme možná v pátek, to chceme s manžou něco dokoupit, tak asi i test, teda…
![]()
hihi jj malej eskymacek to bude..
![]()
urcite to zkus, sakra, tady asi rano nebudu, kdyz pojedeme na veletrh, i kdyz vyrazet budeme kolem 9 hod, tak si to snad prectu rano at vim.. ![]()
jj zitra urcite test, protoze muzes testovat treba v nedeli ![]()
Ahoj holky… pozorujete některá čípek? jak dlouho vydrží krátký, měkký jak ret a otevřený? ovu test mám zatím negativní, ale čárky jsou skoro stejné, jen ta testovací malinko světlejší… a dnes
nestíháme, a bude až zítra…doufám, žen ic nepropásnem… ![]()
ahoj,
rada bych ti poradila, ale ve sledovani cipku se fakt nevyznam.. zkousela sem to kdysi pred tehu, ale stejne sem z toho nevedela nic.. ![]()
@aakaficko
Neboj, já si myslím, že to žádná zásadní informace nebude. ![]()
A test se uvidí, jestli ta teplota bude moc nízká, tak na něj hodím bobek. ![]()
@katuska_m
Tak já pozoruju, ale nic moc z toho nevyčtu. ![]()
Už vůbec ne nějaké pravidlo, podle mě je čípek jiný každou chvíli, mění se v průběhu dne, natož pak týdne. ![]()
o.k. tak uvidis zitra podle teploty, ale stejne bych asi zitra nejakej testik koupila.. o vikendu se ti bude schanet uz blbej..
![]()
ty jo uz jen 45 min a huraaa domu
jooo a tady se uz dela taky pekne, dokonce vykouklo i slunicko.. ![]()
No a já už jen chviličku. ![]()
Tady svítí už nějaké dvě, tři hodinky, možná, že se nám k víkendu udělá i pěkně. ![]()
Nejhorší je, že my tu test seženeme i v noci, když je nejhůř, takže se nesmím nechat moc zblbnout od manžela kdyžtak, protože ten je schopný pro něj vyrazit. ![]()
Ale jo, jednu krabičku mamatestu koupím. ![]()
jj by se mohlo udelat pekne, se to vyprselo a to mega moc, tak treba bude slunicko, i kdyz to nehlasi.. ![]()
aha, tak to ja prave o vikendu sehnala test blbe - hlavne v nedeli vubec..
jj krabicku mamatestu zitra porid, to je jasny
![]()
Jako seženou se jen některé, ale výběr je kdykoliv.
Jenže ten mamatest mi přijde stejně asi nejlepší. Tak když už, tak budu testovat s tím. ![]()
A kdyby teplota šla dolů, tak i kdybych je měla koupené, schovám je na lepší časy. ![]()
No, já budu pomalu mizet, jako vždy.
Takže ty se měj zítra i o víkendu moc krásně, kdyby jsme se zítra už nezastihly tady. A kdyby něco, určitě sem napíšu. ![]()
![]()