Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, ten čas, co se tím uspoří, obzvlášť když bych to chtěla k večeři, tak by jsme nejedli o půlnoci. ![]()
Neutíká to. A přitom je středa, neutíká to jako v pondělí. ![]()
Zítřek nám to snad vynahradí. ![]()
jj to ja kdybych zacala kolem 18 hod tak do te doby nez to bude umru hlady.. ![]()
jj zitra to snad utikat bude a v patek mam volno na ten veletrh, takze zase 3 dny ulejvani… ![]()
No jo, tak ty už máš vlastně zítra takový soukromý pátek.
![]()
To ti to bude utíkat určitě. ![]()
Ale mně taky, snad…
![]()
Já už jen dvě hodinky, než nás s manžou bude čekat kafe.
K tomu mám tak na hodinku práci, dneska už to vidím růžově. ![]()
jj soukromej patecek, jen skoda ze ne do 15 hod ![]()
ja ted taky prubezne pracuju, tak to docela utika.. no jeste 2.5 hod to uz dame.. ![]()
Taky jsem teď měla chvilku prácičku a šup a je půl čtvrtý, tak já hlásím už jen hodinku. ![]()
Dneska budeme jen doma, tak se na celý večer těším. Včera manžel musel po šesté k mámě a přijel pak až někdy v půl devátý a to pak uteklo moc rychle.
ja pracuju porad, ale delam jednu z praci co nesnasim, tak sem u toho zaras na netu a ted jim toastik.. ![]()
tak jeste cca hodinku a huraaa domu ![]()
Jídlo to trochu zmírní. Taky si půjdu něco dát, abych nezdechla hlady, než bude večeře. ![]()
Teda ale ten čas snad vždycky stojí, když nekoukám na hodiny.
Se snad těch půl pátý nedočkám…
![]()
hihi sem dojedla toastik a davam si pudinkovou koblihu.. ![]()
neboj uz jen 20 min a mas doma muzicka a date kaficko.. a ja tech 50 min uz snad taky zvladnu ![]()
Teda koblihu už jsem neměla snad x let.
Ty mi dneska ale děláš chutě. ![]()
No já pomalu jdu.
Tak ať ti ten zbytek pracovní doby přímo ulítne a zítra zase pá. ![]()
ja uz taky poradne zeru, tak proto delam chute..
![]()
tak papa a zitra si zase pisneme..
![]()
Ahoj holky, taky u vás tak vytrvale leje?
U nás už teda od včera večer, krásně se při tom spalo, ale tím hůř se mi vstávalo. ![]()
ahoj,
si pis, tady leje jako prase a ten muj magor byl v praci na kole, takze jel v tomhle asi hodinku venku.. hned sem mu psala, jestli sebou prasti nebo bude nemocnej tak ho nakopnu..
nastesti je doma a prej se susi
![]()
no ja bych spala teda silene v tomhle ![]()
Jo, tenhle přístup znám. Manžel dělá to samý, třeba v zimě chodí v pantoflích venku a já mu nadávám a vyhrožuju, že jestli bude mít rýmičku, tak ani nepípne slovíčko, že by si stěžoval. ![]()
Já už se teda probrala, ale vylézt z postele, když slyším na okně déšť, to byl nadlidský výkon. ![]()
Ještě že jsem měla hlad, to mě taky trochu vytáhlo. ![]()
presne, jako jestli bude nemocnej, tak me to nezajima jako vubec, kdyz je magor a jezdi ted do prace na kole i kdyz hlasi hnusne.. no tele pitomy..
![]()
jj leje porad a dost silene, ja si zapomnela vzit do prace dnes neco sladkyho a uz ted mam chute, takze na prd.. ![]()
No jako u nás.
Ale pak stejně kníká a nebo děsně dlouho smrká a chytá se za hlavu a kašle a funí, no na zadek by potřebovali. ![]()
Jé a nemůžeš si někam skočit něco koupit? Bez ňaminek to bude ještě delšííí… ![]()