Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
6.4.12 14:56

Jéééžiš, to mě to zas chytlo. :cert: :D
Doufám, že tě ještě stihnu. Přeju moc a moc krásné a hlavně dlouhé Velikonoce a hezky si to užijte..! :pankac: :kytka:

A s tím šetřením, jo, dokud bylo z čeho, když jsme podnikali, to by jsme si bývali mohli nakoupit a hlavně našetřit taky rychle, ale teď už to bude horší. :roll: No co, jsou horší věci. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 16:31

uz jsem doma :mrgreen: a delam segedin, co sem nedelala minulej tyden..
taky preju krasny a pohodovy svatky, krasne si odpocin a v utery nejpozdeji si pisneme.. ;) :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
7.4.12 16:18

Já se tu zastavila už dneska. :D
Manžel řádí na zahradě, já peču nádivku a barvím vajíčka a dělám teprve oběd, ale emimino u toho stíhám. :mrgreen:
Docela je i dobré počasí, neprší a to nám stačí. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.4.12 10:06

Ahoj holky, tak jak jste se měly?
U nás paráda, na počasí jsem si ani nevzpomněla, moc jsme si to s manžou užili a už se nemůžu dočkat dalšího víkendu. :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.4.12 10:08

ahojky,
ja sem mela taky moc fain, hlavne v sobotu co sme si jeli pro ty vecicky na malou - cekala sem tak 3 tasky a ono prdlajs, malem se nam to neveslo do auta.. obleceni mam asi 4 obr tasky + tasku s botickama + hracky + nosicku na malou + prebalovacku.. no proste parada uplna :D :palec:
jinak dalsi dny sme odpocivali a ja jsem ted v praci uplne vyrizena - v noci me zase bolelo bricho a rano se tak motala hlava, ze sem nevedela jestli nezustanu doma.. :cert: nastesti uz je to lepsi, ale jsem uplna mrtva, tak to neutika :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.4.12 10:17

:lol: Ty jo, tak to má malá už snad opravdu všechno, co bude potřebovat. :dance:
U nás bylo o víkendu taky téma mimi, uvědomila jsem si, jak moc už bych ho chtěla… :?
Tedy ty na sebe dávej pozor, kdyby ti bylo tak blbě, tak radši doma zůstaň, ať sebou pak někde neflákneš. :cert:
To to budeš mít dneska asi dlouhé, nemůžeš přeci jen jít dřív? Třeba si vzít jen půl dne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.4.12 10:26

jj mala toho ma fakt mega moc, muze mit asi 10 bodycek na den :mrgreen: hele a treba uz ses tehulka, dyt vis, ze sme meli toho JOnase ;)
jj davam na sebe pozor, to ja kdybych se motala nejak silene, tak bych do prace nesla a dnes budu chtit aby pro me dojel pritel - stejne tam neni nic moc k jidlu tak aspon i nakoupime..
hele nemuzu jit dneska driv - jde zase kolegyne uz ve 12 hod k doktorovi, tak mam smulu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.12 11:21

ahojky holky .. drzte mi palecky … o vikendu jsem byla na pohotovosti,. zacala jsem slabe spinit. Zitra jdu na gyndu, tak doufam, ze uz se ukaze aspon zloutkovej vacek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.4.12 11:26

ahoj,
jeee to me moc mrzi.. a co ti rekli na pohotovosti - z ceho to je?? urcite budete v poradku a je to jen nejaka malickost.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.12 11:35

no rekla mi ,ze mi nemuze rict nic vic, nez ze je to v deloze. Mela jsem byt 6+1 dle MS ,ale dle UTZ jsem byla 4+6, takze je tam rozdil. nic vic nez prazdny gestacni vacek videt nebylo. takze doufam, ze zitra tam uz uvidime aspon ten zloutkovej vacek a ze to bude v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.4.12 11:36

aha, no budu drzet palecky hrozne moc at ste v poradku.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
10.4.12 11:48

dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.4.12 12:49

@Hannkie
Taky budu držet palce, moc, ať je to v pořádku..! :pankac: ;)

@aakaficko
Když já si těhu vůbec nepřipadám. :think: Manžel už by byl nejradši, abych testovala jak o život, ale zkusila jsem jeden test (bílo), no stejně by bylo brzy, ale už se nechci nechat nervovat, on je hrozně nedočkavej. :mrgreen:
Tobě to snad nějak uteče, než si pro tebe přítel přijede. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.4.12 12:51

jeee to je jeste brzo, to se tam nic takhle neukaze vy nedockavci.. :mrgreen: :roll:
jj snad ty 4 hod rychle utecou, neni mne porad nejlip, sem rada ze sedim a nemuzu s sebou prastit :cert: uz se vidim zase v posteli fakt.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
10.4.12 13:00

:mrgreen: Já vim, že né… Ale když on je tak nadšenej a já bych mu tak chtěla udělat radost. :)
Dneska chci jí taky dřív spát, včera jsme to protáhli až přes půlnoc, ale naštěstí je mi už dobře, narozdíl od tebe a od včera, to jsem nemohla ani jít spát, protože mi bylo blbě z auta. :?
Je moc dobře, že tě přítel nenechá jít domů samotnou. :) A ještě si koupíte nějaké dobroty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí