Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vid .. porad jeste 14 dni
a to uz to bude zitra 14 dni ,co jsem to zjistila :-/
To jsi ale zjistila fakt brzičko.
I když ono se to spíš zdá… ![]()
Myslím, že čím bude mimi větší, tím víc to poletí, pak se ani nenaděješ a už budeš mít termín porodu za dveřma. ![]()
ale jooo to je jasny, ze ten zacatek utika nejpomaleji
ale uz je zase vecer a utekl ten den jak voda.. zitra uz je ctvrtek a pak vikend, kterej taky utece ![]()
Ahoj holky, přeju krásný den, ale u nás teda od rána prší.
![]()
Zkoušela jsem teď pár dní měřit bt, vypadá to, že už by mělo být po ovu, u mě je hranice, kam se teploty musí dostat jen asi něco k 36,1. ![]()
No nedalo mi to, ale už zas měřit nebudu. ![]()
@Hannkie
Na tenhle delší víkend se těším dvojnásob, ale že uletí jako nic, je mi předem jasný.
![]()
ahoj,
no jasne ze je po ovu, dyt to tak prece musi bejt
u nas je teda taky hnusne, ale zatim neprsi, ale to prijde.. ![]()
mne se taaak nechtelo vstavat, jeste ze uz je aspon ctvrtek ![]()
To je fakt, jak jinak, ale stejně je to příjemný zijštění. ![]()
Mně se taky nechtělo z postele, ještě jak pršelo a bylo to slyšet, bývala bych se přikryla a dneska vůbec nevylezla. ![]()
To máš pravdu, ještě že už je čtvrtek, to je ale super, ještě zítra a tři dny volna před náma, já se tak těším…
V sobotu budu péct a barvit vajíčka už, pak si to budeme jen užívat. ![]()
to verim, pri desti se spinka uplne nejlip - to tak bude urcite o vikendu a to teda rada nejsem.. jedeme si konecne pro ty veci na malou a chteli sme pogrilovat, ale asi nebude pocasi.. ![]()
ja tomu barveni vajicek moc nedam, celkove na tohle moc nejsem, spis to budu delat az s malou.. k nam se stejne nikdo nestavi a pritel ten na to neni uz vubec..
![]()
Taky jsem uvažovala o grilování, ale počítám spíš s tím, že nebude. Ale to je jedno, to volno s manžou mi ke štěstí stačí. ![]()
Mně to docela baví, tyhle zvyky, my si dáváme takové malé balíčky s rodinou, každý dá ochutnat nádivku a mazanec a pár vajíček. Sladkosti si nedáváme, všude je nějaký diabetik, tak na to jsme se už vykašlali. ![]()
No a manžel shání pěkně čerstvou hodovačku a já zas dostanu…
![]()
jj taky mne staci to volno ke stesti, jako 3 dny jsou parada a ja mam pak jeste volno i v patek na ten veletrh, takze pristi tyden bude supeeeeer
![]()
me by to asi taky bavilo, ale od nas na to nikdo nikdy nebyl, tady v Praze se k tobe nikdo nejak nestavi, tak proste ani nic nepripravuju - jen nejakou ozdobu doma, aby to vypadalo pekne.. ![]()
dostanes jo? tak to pritel ani nevim jestli me bude mlatit.. ![]()
Ty jo, tak to se můžeš těšit i na příští týden, ne jen na víkend, sotva přijdeš do práce, už budeš mít středu. ![]()
Manžel mě teda nějak brutálně neřeže, ale symbolicky prý musí, což já beru. Navíc letos mu to oplatím, když je ten přestupný rok.
Tak ani nemůže moc mlátit, abych si to pak nevynahradila na něm. ![]()
Ale žádný hlubší smysl pro nás tyhle svátky nemají. Já mám Velikonoce jako oslavu jara a Vánoce jako svátky světla, hodně pálíme svíčky a topíme v krbu, prostě zaháníme zimu a tmu. ![]()
jj to ja se tesim na vikend i na pristi tyden, ten vypada dobre ![]()
no jo prestupnej rok se to vlastne muze oplacet, tak to je dobry, to kdyztak taky vyuziju..
![]()
jooo tak to jsou hlavne svatky jara to mas pravdu, tak treba se nam uz poradne ukaze slunicko ![]()
Ono se vlastně při přestupném roku mají role úplně vyměnit, ale když je pověra, že se to dělá pro zdraví a krásu, tak se nechám trošku poplácat.
![]()
Sluníčko by bylo fajn, hned se mi zdá i víc zima a nic se mi nechce.
Pomalu bych si dala čaj s medem a šla do vany a pak do postele. ![]()
jj to bych se teda mela nechat malinko vyslehat, at ten zbytek roku nejak vypadam a sme s malou zdravy..
![]()
jeeeeeeee vana - to uz ani nevim poradne co je
uz se tesim, az se nekdy nalozim na hodinku do vany a ne max na 5 min a ven..
a do poslete bych skocila hnedka - no vcera bylo lip teda.. ![]()
To jo, včera jsem měla i otevřená okna a docela se to dalo, zato dneska uvažuju akorát o svetru. ![]()
Vanu pak bude okupovat malá
, snad se k ní taky někdy dostaneš. ![]()
Já teď přemýšlela o nějakém novém dr, pořád nemám rozhodnuto, kam bych měla chodit.
Vůbec se mi nechce se s někým dohadovat, brala bych ten CAR, ale asi v jiném městě, protože nikho známého tam potkat nechci. ![]()
jj vcera bylo krasne, to sem si uzivala maximalne..
hele ja myslim, ze na tohle ted myslet nemusis ted uz ses totiz malinko tehule.. takze to bude chtit jen novou gynekolozku a ne nekoho na podporu otehu v CARu ![]()
no ja uz mam hlad - dnes mam rizek a bramborovej salat, tak jdu na to
![]()