Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
4.4.12 20:01

Vid .. porad jeste 14 dni :-( a to uz to bude zitra 14 dni ,co jsem to zjistila :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 21:30

To jsi ale zjistila fakt brzičko. :) I když ono se to spíš zdá… ;)
Myslím, že čím bude mimi větší, tím víc to poletí, pak se ani nenaděješ a už budeš mít termín porodu za dveřma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 21:45

ale jooo to je jasny, ze ten zacatek utika nejpomaleji :D ale uz je zase vecer a utekl ten den jak voda.. zitra uz je ctvrtek a pak vikend, kterej taky utece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 07:43

Ahoj holky, přeju krásný den, ale u nás teda od rána prší. :cert: :)
Zkoušela jsem teď pár dní měřit bt, vypadá to, že už by mělo být po ovu, u mě je hranice, kam se teploty musí dostat jen asi něco k 36,1. :mrgreen:
No nedalo mi to, ale už zas měřit nebudu. :twisted:

@Hannkie
Na tenhle delší víkend se těším dvojnásob, ale že uletí jako nic, je mi předem jasný. :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 08:32

ahoj,
no jasne ze je po ovu, dyt to tak prece musi bejt :D ;) u nas je teda taky hnusne, ale zatim neprsi, ale to prijde.. :cert:
mne se taaak nechtelo vstavat, jeste ze uz je aspon ctvrtek :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 09:42

:mrgreen: To je fakt, jak jinak, ale stejně je to příjemný zijštění. :P
Mně se taky nechtělo z postele, ještě jak pršelo a bylo to slyšet, bývala bych se přikryla a dneska vůbec nevylezla. :D
To máš pravdu, ještě že už je čtvrtek, to je ale super, ještě zítra a tři dny volna před náma, já se tak těším… :dance: V sobotu budu péct a barvit vajíčka už, pak si to budeme jen užívat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 09:48

to verim, pri desti se spinka uplne nejlip - to tak bude urcite o vikendu a to teda rada nejsem.. jedeme si konecne pro ty veci na malou a chteli sme pogrilovat, ale asi nebude pocasi.. :cert:
ja tomu barveni vajicek moc nedam, celkove na tohle moc nejsem, spis to budu delat az s malou.. k nam se stejne nikdo nestavi a pritel ten na to neni uz vubec.. :oops: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 09:54

Taky jsem uvažovala o grilování, ale počítám spíš s tím, že nebude. Ale to je jedno, to volno s manžou mi ke štěstí stačí. :dance:
Mně to docela baví, tyhle zvyky, my si dáváme takové malé balíčky s rodinou, každý dá ochutnat nádivku a mazanec a pár vajíček. Sladkosti si nedáváme, všude je nějaký diabetik, tak na to jsme se už vykašlali. :)
No a manžel shání pěkně čerstvou hodovačku a já zas dostanu… :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 09:58

jj taky mne staci to volno ke stesti, jako 3 dny jsou parada a ja mam pak jeste volno i v patek na ten veletrh, takze pristi tyden bude supeeeeer :D :palec:
me by to asi taky bavilo, ale od nas na to nikdo nikdy nebyl, tady v Praze se k tobe nikdo nejak nestavi, tak proste ani nic nepripravuju - jen nejakou ozdobu doma, aby to vypadalo pekne.. :think:
dostanes jo? tak to pritel ani nevim jestli me bude mlatit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 10:07

:mrgreen: Ty jo, tak to se můžeš těšit i na příští týden, ne jen na víkend, sotva přijdeš do práce, už budeš mít středu. :P
Manžel mě teda nějak brutálně neřeže, ale symbolicky prý musí, což já beru. Navíc letos mu to oplatím, když je ten přestupný rok. :mrgreen: Tak ani nemůže moc mlátit, abych si to pak nevynahradila na něm. :lol:
Ale žádný hlubší smysl pro nás tyhle svátky nemají. Já mám Velikonoce jako oslavu jara a Vánoce jako svátky světla, hodně pálíme svíčky a topíme v krbu, prostě zaháníme zimu a tmu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 10:48

jj to ja se tesim na vikend i na pristi tyden, ten vypada dobre :lol:
no jo prestupnej rok se to vlastne muze oplacet, tak to je dobry, to kdyztak taky vyuziju.. :mrgreen: :palec:
jooo tak to jsou hlavne svatky jara to mas pravdu, tak treba se nam uz poradne ukaze slunicko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 11:00

Ono se vlastně při přestupném roku mají role úplně vyměnit, ale když je pověra, že se to dělá pro zdraví a krásu, tak se nechám trošku poplácat. :mrgreen: :P
Sluníčko by bylo fajn, hned se mi zdá i víc zima a nic se mi nechce. :? Pomalu bych si dala čaj s medem a šla do vany a pak do postele. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 11:18

jj to bych se teda mela nechat malinko vyslehat, at ten zbytek roku nejak vypadam a sme s malou zdravy.. :mrgreen: :think: :palec:
jeeeeeeee vana - to uz ani nevim poradne co je :cert: uz se tesim, az se nekdy nalozim na hodinku do vany a ne max na 5 min a ven.. :D a do poslete bych skocila hnedka - no vcera bylo lip teda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.4.12 11:35

To jo, včera jsem měla i otevřená okna a docela se to dalo, zato dneska uvažuju akorát o svetru. :)
Vanu pak bude okupovat malá :mrgreen: , snad se k ní taky někdy dostaneš. :D
Já teď přemýšlela o nějakém novém dr, pořád nemám rozhodnuto, kam bych měla chodit. :think: Vůbec se mi nechce se s někým dohadovat, brala bych ten CAR, ale asi v jiném městě, protože nikho známého tam potkat nechci. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.4.12 11:38

jj vcera bylo krasne, to sem si uzivala maximalne..
hele ja myslim, ze na tohle ted myslet nemusis ted uz ses totiz malinko tehule.. takze to bude chtit jen novou gynekolozku a ne nekoho na podporu otehu v CARu ;)
no ja uz mam hlad - dnes mam rizek a bramborovej salat, tak jdu na to :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí