Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
4.4.12 09:29

@Hannkie
Ahoj, no to víš, že dobrééé… :mrgreen:
Myslím, že z toho by bylo mimi jedna báseň. :lol: Jen aby teď ten Jonáš zafungoval a byla nečekaná ovu. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.4.12 14:07

ahoj,
jsem zpet z ultrazvuku, mame spoustu krasnejch videi a i par fotecek - video sem bohuzel nejde nahrat.. ale fotecku nechavam.. mala byla bajecna jen si furt strkala pred oblicej pupecnik a rucicky, tak sem se musela porad tocit na bok a delat drepy, no sranda… ale stalo to za to :hug: :mrgreen:
takze vcerejsi snazeni probehlo v poradku tak to jsem mooooc rada.. :palec: to bude miminko jako malovany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 14:16

Ahoj, no to jsem ráda, že je všechno v pořádku a že malá se náležitě předvedla. :mrgreen: :P
Takovej čumáček pěknej… :srdce: :D

No a já si ovu asi vsugerovala, na čípek ani nedosáhnu a úplně mi splynul s okolím, takže měkký, jak má být. :mrgreen: To jsem teda zvědavá… :twisted: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.4.12 14:21

hele je uplne cela pritel, po mne zatim nema vuuuubec nic :mrgreen: tak doufam, ze treba aspon vlasy by mohly bejt po mne.. :lol:
takze takhle jo ? cipek schovanej a mekkej, no tak to je hooooodne dobry.. :potlesk: ono to vyjde, to je prece uz ted uplne jasny.. a ja dam na modleni za Jonase.. :D :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 14:25

Jestli to vyjde, tak já teda tuplem. :mrgreen:
Ale byla by to fakt prča. :P
To se ta podoba až tak pozná už, jo? :D No a jak je Klaudinka velká už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.4.12 14:28

to si pis ze se to pozna, takhle ja vubec nevypadam jako vypada ono, zato pritel joooo a i ma odstaty ucho jako pritel… no sranda.. hele na tomhle ty miry a tak nerikaji - teda aspon mne ne.. to bylo jen koukani na malou..
no hele odpocitavam ti 12 dnu a jdes delat testik, to je jasny…
no nic, ja jdu hajat, od 7 hod jsem na nohou a uz uplne mrtva.. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 14:34

:mrgreen: Ty jsi ale pokušitelka, už i s testíkem počítáš. :P
No jdi to pořádně zaspat, já moct, tak udělám to samý. :mrgreen:
Tak pa pa a dobrou..! :mavam: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 17:27

aakaficko tak velka gratulace k uspesne KO :-) Super

Veverko kdyby to nahodou vyslo jeste i dneska, tak sup na to at je to presne podle jonase :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 17:32

@Hannkie
Podle Jonáše už mám ovu pár hodin za sebou. :mrgreen:
A dneska to určitě neklapne, manžel se vrátí až večer a bude utahanej a já budu ráda, že neusne ještě u večeře. :D
Ale s tím jsem počítala, proto snažení proběhlo v noci a spermoníci byli připraveni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 17:53
@1veverka píše:
@Hannkie
Podle Jonáše už mám ovu pár hodin za sebou. :mrgreen:
A dneska to určitě neklapne, manžel se vrátí až večer a bude utahanej a já budu ráda, že neusne ještě u večeře. :D
Ale s tím jsem počítala, proto snažení proběhlo v noci a spermoníci byli připraveni. :mrgreen:

jupííííí :dance: :dance: :dance: a ted uz se zavrtavaj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 18:00

@Hannkie
:mrgreen: Snad jo, moc si to zatím nepřipouštím, sice se těším, až budu jednou těhu, ale neumím si to vůbec představit. :P :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 18:15
@1veverka píše:
@Hannkie :mrgreen: Snad jo, moc si to zatím nepřipouštím, sice se těším, až budu jednou těhu, ale neumím si to vůbec představit. :P :D

tak si to brzy predstavovat budes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 18:32

@Hannkie
:mrgreen: Vy mě holky tak navnadíte, ale co to pak bude za zklamání, když to nevyjde… :? :cert:
Když mám věřit Jonášovi, nemůžu zase věřit kartářce, co to viděla až na podzim. :cert: No, radši bych věřila Jonášovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
4.4.12 18:41

kartarce never… dulezite je, ze tam mimi videla … datum vedet nemohla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.4.12 19:36

:mrgreen: To je taky fakt… Sice říkala koncem roku, ale to už můžu být klidně půl roku těhu. :P
No, jsem na to fakt zvědavá, zase budu po jaké době nedočkavá. :mrgreen:
Tobě se kontrola zatím moc rychle neblíží, zdá se mi to za tak dlouho. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí