Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No právě, už by se to těšení mohlo přehoupnout v nějakou hysterii.
![]()
Radši ho s tím potěším, až bude muset zvládat moje nálady a tak. ![]()
Mně to utíká docela dobře, ale zas se mi to asi povleče zítra, to ty budeš mít krásný den a volno k tomu. ![]()
joooo ze uz by mohl bejt zacit hysterickej jo?? tak to je taky mozny..
![]()
no prave, ja uz se tak tesim na zitrek, ze to proste ani utikat nemuze.. uz tady proste nemam sedet, kor kdyz se udelalo taaak krasne..
![]()
Právě, kdo ví, co by ho draplo. ![]()
No já už jsem tu celá vykoukaná, celou dobu tu čučím do počítače a už bych si leda tak dala oblíbené kafe a pak šla rovnou spát. Ale dneska se spát nebude, dneska se bude plodit.
![]()
ja dopila svoje druhy caro a davam si bonbon a uz se vidim doma.. ![]()
no jasny, ty dneska na spanek zatim zapomen, te cekaji dulezitejsi veci dneska..
ty blaho, chapes, ze se zblaznim jestli ti to vyjde a bude mit za nejakejch 14 dnu pozitivni testik..??
![]()
No a co teprve já…! ![]()
Ale moc to zatím nevypadá, já ti nevim, ani čípek, nic na to neukazuje. ![]()
To je ale jasný, že dneska to pojistíme, kdyby nevím co bylo.
A jestli to klapne, začnu fakt věřit na zázraky. ![]()
ja tomu tak strasne verim, ze to proste musi klapnout - cipek necipek
![]()
urcite na to dneska skocte, ty pak lez s nohama u stropu at se ty spermijky dostanou kam maji konecne
![]()
Provedu..! ![]()
No teď si musím pospíšit, čeká mě pravidelná kávička, už jsem se skoro dočkala. ![]()
Ale večer jistíme jak o život, vlastně úplně o život. ![]()
A zítra na vás dvě budu myslet, jak jste se s tím okukováním v břiše vypořádaly. ![]()
Měj se moc krásně a už se těším aspoň na foto. ![]()
![]()
jj pravidelna kavicka je tady
![]()
jj jisti jako o zivot, si na tebe vzpomenu jak budu usinat, ze ty nekde divocis ![]()
zitra v 8.30 na nas mysli a ja pak dam fotecku a podam info jaky to bylo a co mala delala ![]()
tak papa
![]()
ahojda, dlouho jsem tu nebyla, je tohle pozit. ovu test nebo mu ještě chybí???? Děkuji
Ahooj .. ten vpravo je 100% pozitivni .. jistete to radeji uz dnes a pro jistotu i zitra
Drzim pesti
děkuji, no budeme to jistit a zítra ho ještě testnu kdyby nááááhodou ![]()
@Sooník
Taky si myslím, že ten vpravo už je pozitivní. ![]()
Ale testni, někdo má pak tu druhou čárku mnohem silnější než kontrolní, to by se ti ovu ještě posunula. ![]()
@aakaficko píše:
jj pravidelna kavicka je tady![]()
jj jisti jako o zivot, si na tebe vzpomenu jak budu usinat, ze ty nekde divocis
zitra v 8.30 na nas mysli a ja pak dam fotecku a podam info jaky to bylo a co mala delala
tak papa![]()
Tak už myslím radši teď, kdyby vás náhodou vzali dřív. ![]()
Jinak přeju krásný den všem..! ![]()