Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
3.4.12 09:19

Ahoj holky, hezké ráno všem. :kytka:
Dneska to vypadá na krásný den, doufám, že to vydrží a půjdou i otevřít okna, aniž by mi namrzly kytky. :cert: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
3.4.12 09:22

dobre rano :-)

no u nas zatim slunicko nevykukuje a je i zima, ale tak hlavne at neprsi :D
Jak se tesis na zitra ? :D pripravena ? ;-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 09:28

@Hannkie
:mrgreen: No to víííš. :pankac: :P
I manžel už je celej zblblej :lol: , ale vzhledem k tomu, že má být ovu už v brzkých odpoledních hodinách, možná už to zmáknem dneska v noci, protože manžel chodí domů dlouho a pořád lepší před než po. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
3.4.12 09:40

to je jasny .. jistota je jistota :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 09:47

Přesně tak. :mrgreen:
Navíc mně se to pořád víc hodí dnes, než zítra čekat na manžela mezi dveřma. :P Přijde z práce urvanej jako vždycky, hladovej a občas i pěkně špinavej, to by se mi ani nechtělo ho tahat do peřin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
3.4.12 09:47
@1veverka píše:
Přesně tak. :mrgreen:
Navíc mně se to pořád víc hodí dnes, než zítra čekat na manžela mezi dveřma. :P Přijde z práce urvanej jako vždycky, hladovej a občas i pěkně špinavej, to by se mi ani nechtělo ho tahat do peřin. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.4.12 09:51

ahojky ;) :mavam:
no jo zitra mas veliky den, ale sexik bych naplanovala urcite na dnesek vecer a pak treba uvidis jak se vam bude chtit zitra.. ;) ja se nudim v praci, ale zitra touhle dobou bude lip, budeme koukat na nasi malou v brisku a pak pekne celej den volno, tak se tesim mooooc :palec: :potlesk:
jinak u nas se uz taky zacina pocasi probirat, tak to vypada na peknej den v praci.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 09:54

@aakaficko
Takže ty máš dneska takovej malej pátek. :D
Jsem moc zvědavá, co pak budeš říkat, jak se malá má. :dance:
Nám se zítra už určitě chtít nebude, když bude sex dnes. :mrgreen: Jsme nějaký líný. :cert: :D Asi na nás to jaro účinkuje opačně. :P
No ale dneska by to šlo. :pankac: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.4.12 09:58

no dneska to musi jit, to je jasny.. kdyz zitra bude to velikaaansky datum 4.4. a vime co to znamena.. :mrgreen: :pankac:
no jsem na ni zitra zvedava, protoze normalne kolem 8.30 hod co na to 4D jdeme spinka, tak doufam, ze to neprochrape cely a pekne nam neco predvede.. :mrgreen: kazdopadne vcera fakt blaznila - celej den v praci a pak i doma kdyz sem dosla a lehla.. no tak doufam, ze zitra bude taky pekne aktivni, abysme tam nemuseli cekat 2 hod nez se probudi a neco ukaze.. :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 10:26

:mrgreen: No to by bylo jako naschvál. A ještě bude otočená zády, aby jste jí vůbec neviděli. :P
A že by jste jí nějak budili, to asi taky nehrozí. :mrgreen:
Tedy snad bude mít další aktivní den a pěkně se předvede, rovnou jak se zapne utz. :dance: :D
Taky se nějak nabudím a probudím. :mrgreen: Pořád si připadám hrozně nevyspalá. Teda já se pak v těhu asi stylizuju do šípkové růženky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.4.12 10:38

no zadama - to me vubec nenapadlo, tak jeste nikdy nebyla.. no to by byla fakt sranda.. :mrgreen: :pankac: verim, ze bude ale sikulka a pekne se nam ukaze - uz ted zase kope ;) :palec:
to ti garantuju, ze se v tehu stylizujes do sipkove ruzenky - aspon prvni 3 mesice urcite.. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 10:48

:mrgreen: A jéje, to jsem jí něco poradila, teď kope a přes noc se otočí, jak když trucuje. :twisted: :mrgreen:
No to si manžel užije, až budu tak spavá. :D Konečně do něj nebude nikdo šťouchat, že spí u televize. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.4.12 10:58

ji dam na zadek jestli bude trucovani .. :mrgreen: :P
jooo tak to ty uz teda rozhodne nebudes stouchat, ze spi u telky - jen si k telce sednes nebo lehnes a budes chrapat.. ja fakt filmy od 20 hod nevydam pul roku.. max prvni polovinu.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.4.12 13:54

Tak jsem si zas trošku zapracovala, aby mi to líp utíkalo. :mrgreen: A už jsou hned dvě, to by tedy už šlo. :dance:
To nemůžu manželovi ani říct, že pak budu takhle chrnět, by mě netěhu už z ložnice nepustil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.4.12 13:57

mne to neutika, venku tak krasne a ja se tady taaaak nudim :( :cert:
hihi jen mu rekni, ze bude mit doma poradnou sipkovou ruzenku, to se bude tesit jeste vic - i kdyz u nej to asi i vic nejde.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí