Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2986
28.3.12 22:00
@Newi píše:
Hankie!!!Holka ja tě vůbec neznám,ale kdyby jsi teď byla poblíž tak tě tak od radosti obejmu!!!! :-D Mám obrovskou radost, když tohle slyším! Držím palečky, ať vše dopadne dobře a těšíš se z krásného těhotenství!!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Jeeee to je od tebe moooc hezky :-) Dekuju moc :) ja doufam a pevne verim, ze tohle tehotenstvi bude to stastne a ze se budu tesit ze zdraveho miminka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 22:03

Musí, já v to pevně věřím!!!! A moc Ti to přeji! :kytka: Ty bláho, to je božíííí :-) Já už letím do vany, zítra mě toho čeká hafo v práci, tak musím být ready..Tak dobrou s kobrou, určo se ozvu, a budu sledovat jak se vám tady všem daří!! A moc díky, že jste mě k sobě tak vzaly :hug:

• Citovat
  • Upravit
2986
28.3.12 22:06

No to jsi moc hodna :-) tak preju dobrou noc a zase zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 08:22

Ahoj holky, teda já mám dneska od rána to emimino tak děsně zaseknané..! :cert: Vůbec mi to nenačítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 08:59

ahojky,
omlouvam se, ze sem se vcera neozvala, ale po 4,5 hod cekani u doktora, sem dosla domu tak vyrizena, ze sem rovnou skakala do postele :cert:
tak na 7 hod sem tam dorazila, vzali mne prvni krev a pak nechali do 7.45 hod cekat, nez nam dali ten hnusnej napoj ten sem do sebe radej kopla celej a pak cekala jestli to hodim nazpatek do kelimku, ale vydrzela sem to.. pak sem cekala do 9.45 hod na druhy odbery - nesmeli sme vuuubec nic, ani vodu, ale seznamila sem se s fain tehuli tak to docela uteklo.. a pak sla jeste do porodny, kde sem taky cekala asi 1,5 hod :cert: aspon sem si na 4.4. domluvila 4D ultrazvuk, tak na ten se tesim moooooc :dance: no jsem rada, ze to mam uz za sebou.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 08:59

ja se od 6 hod - 8.45 hod nemohla prihlasit vubec  :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 09:19

No já taky tak, asi jim to blblo. :nevim:
Jinak jsem moc ráda, že jsi to tak pěkně zvládla. :D Myslela jsem na tebe. No a kdy budeš mít výsledky? Snad už nebudeš muset být nikdy takhle o hladu a bez vody. :)
Koukám, že 4.4. budeme mít obě velký den. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 09:22

kdyz bude neco spatne, tak by mel volat dneska odpoledne, ale doufam, ze nezavola.. ;) jako byl to fakt ocistec, takovejch hodin u doktoru, az mne ke konci bylo uz do place - o hladu a unave ani nemluvim.. :cert:
jj 4.4. je mega super giga dulezitej den :mrgreen: :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 09:25

No to věřím. :roll: :( To čekání všude je děs, z toho mám vždycky osypky. :cert: V pondělí jdu na kontrolu a už teď mám nervy, aby jsme tam stihli být první a čekali jen pár hodin. :zed:
Tak to zas držím palce, ať nezavolají..! :palec: :dance:
Jo a dneska budu určitě topit, taková kosa všude. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 09:30

ja byla pripravena tak na 3 hod cekani, ale ze z toho budou 4,5 hod to me nenapadlo.. hnus jeden bejt u doktoru :cert:
jj dneska je zima - zase sem vytahla zimni bundu.. ja dnes mam dietu, vcera sem mela pizzu, smazeny a zajedla to asi 1 kg hrasku a tocenou zmrzlinkou a je mne tak blbe, mam v zaludku asi 150 kamenu a tlaci a boli.. - no blbka.. takze dnes jen rohliky a ryze radej.. ;) joooo a uz mame 4 kg nahore :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 09:37

Teda to je kombinace. :mrgreen: :lol:
To se ani nedivím, že i přes těhu jsi zralá na trochu odlehčený den. :P Čtyři kila, to je pořád dobrý, v létě odteče plodovka a mimi k tomu a budou pryč. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 09:38

no byla sem vcera jako prase a dnes je mne teda fakt blbe :cert: jj 4 kg jsou zatim v norme.. uvidime jak to bude dal.. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 10:19

:mrgreen: No, já se pořád těším, až koupíme ty hranolky a to víš, že si jich upečeme celý plech. :jazyk:
Ale dneska jsem hodně snídala, tak zatím hlady neumírám. :D
No ale pozitivní je, že už je zase čtvrtek, docela mi to utíká, tenhle týden. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 10:20

no jen si dejte.. ja si ted od nich dam par dnu pohov.. :mrgreen: :poblion:
no jeste ze uz je zitra patek a pred nama konecne zase vikend - uz se tesim, jak se zase dospinkam.. ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 10:33

To já taky. Dneska jsem vstávala fakt brzy a nestihla se dovyspat. Tak jsem jak praštěná. :D
I když v sobotu se asi taky moc nevyspím, přijede návštěva. Ale neděle to jistí. :pankac: :P
Musím taky vymyslet, co budu vařit, měla bych hroznou chuť na bramboráky, ale nevím, pro návštěvu by to chtělo ještě něco a bramboráky leda jako přílohu. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí