Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Newi píše:
Hankie!!!Holka ja tě vůbec neznám,ale kdyby jsi teď byla poblíž tak tě tak od radosti obejmu!!!!Mám obrovskou radost, když tohle slyším! Držím palečky, ať vše dopadne dobře a těšíš se z krásného těhotenství!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeeee to je od tebe moooc hezky
Dekuju moc
ja doufam a pevne verim, ze tohle tehotenstvi bude to stastne a ze se budu tesit ze zdraveho miminka ![]()
Musí, já v to pevně věřím!!!! A moc Ti to přeji!
Ty bláho, to je božíííí
Já už letím do vany, zítra mě toho čeká hafo v práci, tak musím být ready..Tak dobrou s kobrou, určo se ozvu, a budu sledovat jak se vám tady všem daří!! A moc díky, že jste mě k sobě tak vzaly ![]()
Ahoj holky, teda já mám dneska od rána to emimino tak děsně zaseknané..!
Vůbec mi to nenačítá…
ahojky,
omlouvam se, ze sem se vcera neozvala, ale po 4,5 hod cekani u doktora, sem dosla domu tak vyrizena, ze sem rovnou skakala do postele ![]()
tak na 7 hod sem tam dorazila, vzali mne prvni krev a pak nechali do 7.45 hod cekat, nez nam dali ten hnusnej napoj ten sem do sebe radej kopla celej a pak cekala jestli to hodim nazpatek do kelimku, ale vydrzela sem to.. pak sem cekala do 9.45 hod na druhy odbery - nesmeli sme vuuubec nic, ani vodu, ale seznamila sem se s fain tehuli tak to docela uteklo.. a pak sla jeste do porodny, kde sem taky cekala asi 1,5 hod
aspon sem si na 4.4. domluvila 4D ultrazvuk, tak na ten se tesim moooooc
no jsem rada, ze to mam uz za sebou.. ![]()
No já taky tak, asi jim to blblo. ![]()
Jinak jsem moc ráda, že jsi to tak pěkně zvládla.
Myslela jsem na tebe. No a kdy budeš mít výsledky? Snad už nebudeš muset být nikdy takhle o hladu a bez vody. ![]()
Koukám, že 4.4. budeme mít obě velký den. ![]()
kdyz bude neco spatne, tak by mel volat dneska odpoledne, ale doufam, ze nezavola..
jako byl to fakt ocistec, takovejch hodin u doktoru, az mne ke konci bylo uz do place - o hladu a unave ani nemluvim.. ![]()
jj 4.4. je mega super giga dulezitej den
![]()
No to věřím.
To čekání všude je děs, z toho mám vždycky osypky.
V pondělí jdu na kontrolu a už teď mám nervy, aby jsme tam stihli být první a čekali jen pár hodin. ![]()
Tak to zas držím palce, ať nezavolají..!
![]()
Jo a dneska budu určitě topit, taková kosa všude. ![]()
ja byla pripravena tak na 3 hod cekani, ale ze z toho budou 4,5 hod to me nenapadlo.. hnus jeden bejt u doktoru ![]()
jj dneska je zima - zase sem vytahla zimni bundu.. ja dnes mam dietu, vcera sem mela pizzu, smazeny a zajedla to asi 1 kg hrasku a tocenou zmrzlinkou a je mne tak blbe, mam v zaludku asi 150 kamenu a tlaci a boli.. - no blbka.. takze dnes jen rohliky a ryze radej..
joooo a uz mame 4 kg nahore ![]()
Teda to je kombinace.
![]()
To se ani nedivím, že i přes těhu jsi zralá na trochu odlehčený den.
Čtyři kila, to je pořád dobrý, v létě odteče plodovka a mimi k tomu a budou pryč. ![]()
no byla sem vcera jako prase a dnes je mne teda fakt blbe
jj 4 kg jsou zatim v norme.. uvidime jak to bude dal..
![]()
No, já se pořád těším, až koupíme ty hranolky a to víš, že si jich upečeme celý plech. ![]()
Ale dneska jsem hodně snídala, tak zatím hlady neumírám. ![]()
No ale pozitivní je, že už je zase čtvrtek, docela mi to utíká, tenhle týden. ![]()
no jen si dejte.. ja si ted od nich dam par dnu pohov..
![]()
no jeste ze uz je zitra patek a pred nama konecne zase vikend - uz se tesim, jak se zase dospinkam..
![]()
To já taky. Dneska jsem vstávala fakt brzy a nestihla se dovyspat. Tak jsem jak praštěná. ![]()
I když v sobotu se asi taky moc nevyspím, přijede návštěva. Ale neděle to jistí.
![]()
Musím taky vymyslet, co budu vařit, měla bych hroznou chuť na bramboráky, ale nevím, pro návštěvu by to chtělo ještě něco a bramboráky leda jako přílohu. ![]()