Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky,
jj normalne byl sexik a nebylo to vuuubec spatny, sice sem si malinko hlidala bricho, ale i si to uzivala
- o priteli ani nemluvim ![]()
no s tim snehem ani nepovidej, taky sem to cetla a jako hnus jestli je to pravda.. ja uz chci porad jen takovy pocasi co bylo o vikendu a hotovo ![]()
No to je prostě super, že se to vrátilo do starých kolejí a hlavně, že vás to oba náležitě bavilo.
![]()
Vidíš, zas bude pohoda i v téhle oblasti, víte, že to půjde a už se s tím nemusíš vůbec zabývat. ![]()
O tom sněhu já to ani nečetla, jen jsem viděla nadpis na seznamu a to mi teda stačilo.
![]()
Tak dnešní opět pozitivní :-/ To je divný! No, každopádně aspoň si to pojistím ještě zítra večer… Teda, fakt doufám, že tam nezraje 5 vajíček najednou..... ![]()
jj presne, ted uz to snad pujde - aspon 1× tydne a budeme spokojeny oba ![]()
![]()
@Janča1212 píše:
Tak dnešní opět pozitivní :-/ To je divný! No, každopádně aspoň si to pojistím ještě zítra večer… Teda, fakt doufám, že tam nezraje 5 vajíček najednou.....
V pohodě, ovu se stejně počítá do dvou dnů od prvního pozitivního testu.
Ta hladina hormonů bude klesat, ale v moči se třeba ještě objeví, i když v krvi už bude mnohem slabší koncentrace.
Zítra už by měl test slábnout a bude to ukázkové. ![]()
@aakaficko píše:
jj presne, ted uz to snad pujde - aspon 1× tydne a budeme spokojeny oba![]()
No vidis jani .. nejdriv strach, ze nikdy zadna pozitivni a najednou je ty pozitivity vic
Ale to nevadi … urcite to vyjde… ja mela jen jeden den pozitivni a dalsi den uz nebyla skoro videt a taky to vyslo ![]()
@aakaficko píše:
mala pak jen kopala - asi nechapala co se deje
jj mne napadlo, co na to asi rika.. nejdriv byl klid a pak zacala kopat jako silena, tak mne to prislo hrozne srandovni ![]()
celkove je ted nejvetsi zabava kolem 3 hod v noci, to jako tak hodinku tam hraje fotbal a ja nemuzu ani spat ![]()
No jo, to má svoje hodiny, ona tam má asi pořád tmu, tak je jí jedno, jak je venku. ![]()
Taky by mi to asi přišlo veselý, že zrovna potom začne takhle čutat. Fakt jako by si hrála. ![]()
jj ta 3 hod je fakt asi nejzabavnejsi, to mne skace cely bricho ![]()
a sem zvedava priste po sexu, jestli mne to bude zase oplacet a vracet ![]()
No kdyby jo, to už bych se fakt smála. ![]()
Byla by z toho zábava pro všechny tři. ![]()
Tuhle jsem koukala na video, kde se holce tak vlnilo břicho s mimi, jako by tam měla spíš vetřelce.
Až děsivý to bylo, že div jí to mimi nevypadlo.
![]()
jen jestli se ta zabava male libi..
![]()
no tak ja mam bricho zatim jen takovy stredni, ale verim, ze ke konci bude hazet se mnou celou a nejen s brichem - kdyz vidim uz ted co dovede ![]()
Myslím, že to bere jako formu komunikace, pokud to vůbec nějak chápe. ![]()
No to bude teda něco, až bude nějaký devátý měsíc. To tě bude schopná shodit z postele. ![]()
forma komunikace - to zni fakt pekne ![]()
jj tomu snad i verim, ze se mnou pak bude pekne cloumat, jako kdyz ma clovek velkej pupek a v nem neco 3 kg, tak se ani nedivim.. mala ma tak max 1 kg a co uz dovede..
![]()