Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
26.3.12 09:50

ahojky,
jj normalne byl sexik a nebylo to vuuubec spatny, sice sem si malinko hlidala bricho, ale i si to uzivala :lol: :potlesk: - o priteli ani nemluvim :pankac:
no s tim snehem ani nepovidej, taky sem to cetla a jako hnus jestli je to pravda.. ja uz chci porad jen takovy pocasi co bylo o vikendu a hotovo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 10:08

No to je prostě super, že se to vrátilo do starých kolejí a hlavně, že vás to oba náležitě bavilo. :mrgreen: :palec: :dance:
Vidíš, zas bude pohoda i v téhle oblasti, víte, že to půjde a už se s tím nemusíš vůbec zabývat. :pankac:
O tom sněhu já to ani nečetla, jen jsem viděla nadpis na seznamu a to mi teda stačilo. :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.3.12 10:15

Tak dnešní opět pozitivní :-/ To je divný! No, každopádně aspoň si to pojistím ještě zítra večer… Teda, fakt doufám, že tam nezraje 5 vajíček najednou..... :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 10:18

jj presne, ted uz to snad pujde - aspon 1× tydne a budeme spokojeny oba :palec:
:potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 10:25
@Janča1212 píše:
Tak dnešní opět pozitivní :-/ To je divný! No, každopádně aspoň si to pojistím ještě zítra večer… Teda, fakt doufám, že tam nezraje 5 vajíček najednou..... :-(

V pohodě, ovu se stejně počítá do dvou dnů od prvního pozitivního testu.
Ta hladina hormonů bude klesat, ale v moči se třeba ještě objeví, i když v krvi už bude mnohem slabší koncentrace.
Zítra už by měl test slábnout a bude to ukázkové. :palec:

@aakaficko píše:
jj presne, ted uz to snad pujde - aspon 1× tydne a budeme spokojeny oba :palec: :potlesk:
:pankac: Zas o jednu malinkou starost míň. :palec:
A hlavní je, že ani malá neprotestuje. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 10:32

mala pak jen kopala - asi nechapala co se deje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 11:04

No vidis jani .. nejdriv strach, ze nikdy zadna pozitivni a najednou je ty pozitivity vic :D Ale to nevadi … urcite to vyjde… ja mela jen jeden den pozitivni a dalsi den uz nebyla skoro videt a taky to vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 11:20
@aakaficko píše:
mala pak jen kopala - asi nechapala co se deje :mrgreen:
:mrgreen: Asi si říkala, že je to nějaká nová hra, že nejdřív to házelo s ní, tak teď si kopne ona. :lol: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 11:31

:mrgreen: :lol: jj mne napadlo, co na to asi rika.. nejdriv byl klid a pak zacala kopat jako silena, tak mne to prislo hrozne srandovni :lol:
celkove je ted nejvetsi zabava kolem 3 hod v noci, to jako tak hodinku tam hraje fotbal a ja nemuzu ani spat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 13:23

:mrgreen: No jo, to má svoje hodiny, ona tam má asi pořád tmu, tak je jí jedno, jak je venku. :P
Taky by mi to asi přišlo veselý, že zrovna potom začne takhle čutat. Fakt jako by si hrála. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 13:34

jj ta 3 hod je fakt asi nejzabavnejsi, to mne skace cely bricho :mrgreen:
a sem zvedava priste po sexu, jestli mne to bude zase oplacet a vracet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 13:40

No kdyby jo, to už bych se fakt smála. :mrgreen:
Byla by z toho zábava pro všechny tři. :lol:
Tuhle jsem koukala na video, kde se holce tak vlnilo břicho s mimi, jako by tam měla spíš vetřelce. :P Až děsivý to bylo, že div jí to mimi nevypadlo. 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 13:54

jen jestli se ta zabava male libi.. :think: :mrgreen:
no tak ja mam bricho zatim jen takovy stredni, ale verim, ze ke konci bude hazet se mnou celou a nejen s brichem - kdyz vidim uz ted co dovede :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 14:12

:mrgreen: Myslím, že to bere jako formu komunikace, pokud to vůbec nějak chápe. :D
No to bude teda něco, až bude nějaký devátý měsíc. To tě bude schopná shodit z postele. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 14:16

:mrgreen: forma komunikace - to zni fakt pekne :mrgreen:
jj tomu snad i verim, ze se mnou pak bude pekne cloumat, jako kdyz ma clovek velkej pupek a v nem neco 3 kg, tak se ani nedivim.. mala ma tak max 1 kg a co uz dovede.. :P :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí