Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to ja doufam, ze pritel dnes uklidi - dostal to narizeno, tak doufam ,ze to splni a pak uz bude jen odpocivani a pohoda
![]()
Když měl bojový úkol, tak to snad splnil. ![]()
Mně to teď pěkně poskočilo, ta doba.
A ty už jen hodinku a půl a mastíš domů. ![]()
A venku je sice zataženo, ale osmnáct stupňů, tak to snad i s tím teplem na víkend vyjde. ![]()
to doufam, ze to splnil ![]()
jj uz jen hodinku a pul, to je parada a venku je taaak nadherne, ze bundu si urcite neberu - uplne jako v lete
![]()
No to ti teda řeknu, že u nás teď bouřilo a manžel volal z práce, což je pár kilometrů a já ho ani neslyšela, jakou tam mají děsnou průtrž a kroupy. ![]()
coze bourka a kroupy jo?? tak to je sila.. tady v Praze je total leto a doufam, ze to tak zustane ![]()
No už se to tu snad vyřádí a k vám to nedojde…
Ale zítra bude krásně všude, doufám.
![]()
To by mě teprve fakt naštvalo. ![]()
hele zastav to tam a k nam to vuuuubec neposilej jo??
![]()
ale zitra bude urcite krasne uz uplne vsude toho se nebojim.. dyt budeme mit prece obe to posezeni venku, tak je to jasny
![]()
No právě… ![]()
Ale ať se to radši vyřádí dneska.
Tady pořád bouří. Asi se to pořád točí dokola. Už by se to mohlo uklidnit, moje zvířátka nemaj zrovna bouřku v lásce.
jj radej at se to vyprsi dneska nez aby nas to strasilo zitra.. - u nas to muze byt max v noci a pak konec zvonec a slunicko
![]()
To jo, protože se díky tomu i pěkně ochladilo. ![]()
Jen třináct stupňů tu je.
A to už to tak hezky šplhalo ke dvacítce, já se chystala, že budou zas otevřená okna, no teď bych si nejradši vzala další vrstvu oblečení. ![]()
tak to se mne ale vuubec nelibi tohleto
tady se to zatim fakt drzi a vypada to, ze se to udrzi..
hlavne nas nesmi zklamat zitra to pocasi jedno.. ![]()
Právě. Budu se úplně bát ráno otevřít oči a kouknout ven, jestli svítí nebo nestvítí. ![]()
Teď už se to tady taky uklidnilo a vypadá to, že snad bouřka skončila. Je mi jasný, že večer bude i svítit sluníčko, ale to už mi moc platný nebude. ![]()
no ja uz za chvili pobezim z prace, tak preju krasnej vikend plnej slunicka a nejpozdej v pondeli si zase napiseme
![]()
Jasně, tak si to moc a moc užij, měj se krásně a po víkendu ahoj..!
![]()