Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj hledej, fakt jsem zvedava co vyberes ![]()
ted byla prace a uteklo to a jeste hodinku preziju a sefka jede mym smerem, tak me hodi domu autem, tak sem rada..
![]()
Tak vida, hned něco pozitivního.
Nebudeš se muset plahočit sockou. ![]()
Navíc jsem byla venku a je tam na můj vkus zima. ![]()
Já už mám jen půlhodinku a pak si s manžou dáme kafe, náš obvyklý rituál. ![]()
jj budu doma sice jen o malinko driv, ale i tak sem moooc rada ![]()
zima?? tak tady to vypada na tricko slunicko sviti o 106 - ale za oknem, tak nevim jak je to v realu..
jj koukam, ze mate takovej peknej ritual
![]()
Nebo jsem nějaká zmrzlá já, ale šla jsem pro poštu a zdálo se mi tam fakt zima. Za oknem to vypadá krásně i tady, to jo. ![]()
Na kafe takhle odpoledne jsem si tak zvykla, že když si ho nemáme čas dát, mám normálně absťák. ![]()
no jsem zvedava jak tam teda bude ![]()
to verim, ze mas bez nej normal abstak.. ja si navykam na caro a taky si ho uzivam.. - 2× denne ![]()
To já taky někdy piju. A nebo špaldový kafe, když se do toho dá mlíko, je to fakt dobrý. ![]()
Tak náhražku už bych měla. ![]()
No a tohle je podobné. Navíc prý je to hrozně zdravé. ![]()
Já to kupuju v prodejně se zdravou výživou, ale mají ho běžně. I léčitelka mi ho právě hrozně doporučovala. ![]()
Podívej, ona mi ho doporučila všeobecně, ne jako na mojí diagnózu nebo tak. ![]()
A je to fakt dobré, tedy aspoň to, co kupuju.
No a já už budu mít za chvilku „pravé“ kafe s manžou. A ty jdeš za chviličku domů a víš, co je zítra za den…
![]()
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatek
to si pis, taky se tesim jako blaaaaaaaaaaaaaaaaaazen
![]()
Spráááávně…
![]()
Tak se budem hezky těšit. ![]()
A já jdu na to kafe, tak zítra papapa! ![]()
Ahoj, přeju krásný pááátek..!
![]()
Tak už je zas tu, teď si vlastně říkám, že to docela uteklo. ![]()
Ráno už nebyla nula, ale pět stupňů, to vypadá i pro ten víkend nadějně. ![]()
ahoj,
noo bude to krasnej vikend to si pis a uz dnesnim krasnym patkem to zacne
![]()
segra psala, ze malej horeckuje, takze z toho nic nebude - ale uz sem s jinou variantou ani nepocitala.. ![]()
ale i tak si dnesek po praci uziju, snad sezenu sukni a zitra huraaaa na chaticku ![]()