Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
21.3.12 09:47

jooo tak ted nastesti zadny svatky ani narozky nemame.. teda jen tchan mel, ale to se koupi neco malyho, takze v pohode.. musime setrit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.3.12 09:49

Holky, co myslíte? Od kolikátého dne mám začít s OVU testíky? Jednou cyklus 28 dní, pak 24… nemám vůbec šajnu kdy může být :-/ Dnes jsem 5DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 09:51

ahoj,
koukni na tu krabicku od testiku a ber to tak, jako bys mela cyklus 24 dnu.. tak testovat je tam napsano od ktereho dne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.3.12 10:07

Janča: Jak už bylo řečeno, na krabičce to je, ale já bych začala od toho osmého dne, dýl ne, bych se bála, že to prošvihnu. :D

aakaficko: My by jsme taky měli šetřit, jenže já bych chtěla pro tentokrát něco pěkného, protože nám všichni poslední dobou dost pomáhali, no, uvidíme, jak na tom budeme, přinejhorším se to udělá tak, že jim popřejeme později, nejsou malé děti. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 10:11

tak to jsem zvedava, co vyberete, to mne pak musis napsat :palec: dnesek vypada o hodne lip nez vcera - rychle to utika a mam lepsi naladu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.3.12 10:14

No tak sláva, to vypadá na pěkný den. :dance: A možná že odpoledne bude i docela teplo, tady byla ráno zase nula, přitom tak krásně, až je to škoda, že je taková zima. :)
Chtěla bych vybrat něco jako večeře na zámku nebo tak, to není žádný adrenalin a nikoho to neurazí, myslím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 10:15

jako krasne asi bude, rano sem mrznula, ale ted to vypada na nadhernej den..
jeeeeee vecere na zamku to by se mne taky libilo :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.3.12 10:16

Mám nutkání zkust test už od zítřka… Je to hrozný ta netrpělivost, já vím :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.3.12 10:49

aakaficko: To si právě myslím, že by se mohlo líbit všem. Přijde mi to takové hezké, ale přitom neutrální. A taky za to nedám majlant. :cert: :D Ne, že bych nechtěla investovat, ale kde nic není… :P

Janča: No jestli máš nějaké za pár korun, tak to zkus, ono se taky houby stane. :twisted:
Mně naposled bylo líto testů jeden za čtyřicet korun, ale pak jsem je stejně vyplácala úplně mimo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 10:55

jasny, chapu to.. a tohle je fain napad, nemam rada ty adrenalinovy - to bych fakt nerada dostala.. ale tohle zni moc dobre :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.3.12 10:58
1veverka píše:
aakaficko: To si právě myslím, že by se mohlo líbit všem. Přijde mi to takové hezké, ale přitom neutrální. A taky za to nedám majlant. :cert: :D Ne, že bych nechtěla investovat, ale kde nic není… :PJanča: No jestli máš nějaké za pár korun, tak to zkus, ono se taky houby stane. :twisted:
Mně naposled bylo líto testů jeden za čtyřicet korun, ale pak jsem je stejně vyplácala úplně mimo. :mrgreen:

Mám testy za 20 jeden...... není to nejlevnější :-(
Navíc mi ještě nikdy neukázali jasně pozitivní :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.3.12 11:19

aakaficko: No právě, rodičům taky nemůžu dát nějaký seskoky a podobný věci, na to by nikdy nešli. :mrgreen:
A jako překvápko to bude dobrý. :pankac: Ale to jaro máme fakt nabitý, až hrůza, těma oslavama. :roll:

Janča: Tak vydrž… Ono se to sice líp říká než dělá, ale pak by tě to akorát štvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 11:22

taky bych na nic takovyho nikdy nesla :poblion:
na jare jsou oslavy fain, aspon muzou bejt venku + grilovacka :dance: ja se na tu nasi sobotni tesim silene mooooc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.3.12 11:32

Copak na ty oslavy, na ty se taky těším, ale dělají mi starosti ty dárky, vymyslet je a nějak je poplatit, máme teď takové horší období a na konci měsíce nám na účtu nezbyde zhola nic. :nevim:
No, ono to nějak dopadne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
21.3.12 11:37

jooo tak takovy obdobi ma kazdej v dnesni dobe - mne prijde.. a u nas to bude horsi a horsi.. :cert: :zed:
mam taky vzdycky problem co vymyslet, pritel ten vymysli leda prd, tak je to vetsinou na mne.. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí