Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, tak ono když měl včera tak vysokou teplotu, těžko by s ním dneska jeli…
Ale tak co, přijedou příště a vy si teď užijete slunečný víkend v přírodě. ![]()
A my doufám taky. Snad bude dost teplo na to, aby jsme se zas pěkně nadýchali čerstvého vzduchu a dali si nějakou sluneční kúru.
Na jaře mi sluníčko dělá dobře, ale v létě už na něj málokdy cíleně vylezu…
jj uziju si ho tak jako tak
hele ja hodlam byt jen venku, takze musi byt krasne
no uz se vidim, jak sedim s nejaky dobrym pitim na terasce a pekne se opaluju a u toho hrajeme karty nebo tak a jime to grilovany papani
![]()
Jéééžiš, už aby to bylo. ![]()
Dneska něco málo nakoupíme a já pak naložím masíčka.
Na zítra mám jahodové dortíky a ještě udělám nějaký salát. A s tím pitím jsi mě taky inspirovala, asi bych k našim vzala něco letního, míchaného. ![]()
jj uz se tam uplne vidim ![]()
my taky pojedeme na nakup, ale masicka delaji ostatni, tak my pojedem jen jist a myslim, ze i tak tam toho bude az moooooc ![]()
hmmmm letniho michaneho bych si dala taky - ja to vidim u sebe zase na 1 citronkovy pivo a pak na Top topic
![]()
V sobotu se budeme taky jen krmit.
Ale domlouvali jsme se, že aspoň něco sladkého přivezeme my. No a v neděli si budeme užívat prozměnu na naší zahradě, tak to už se masíčka užijou. ![]()
A možná že i někdo přijede, já dělám vždycky víc, skoro pokaždé se někdo zastaví, protože všichni mají čas právě o víkendu. ![]()
Asi bych udělala něco jako nealko mojito, na to bych měla chuť.
A pro jistotu bych s sebou vzala i bílý rum. ![]()
joooo tohle grilovani ze zacatku miluju a na konci sezony uz uplne nenavidim - jak je toho clovek prezranej
![]()
no jiste bilej rum nesmi chybet - jen si dej dokud jeste chvilicku muzes..
![]()
To jo, mimi pak nalejvat nebudu.
![]()
Grilovačky na začátku sezóny jsou nejlepší.
Přesně jak říkáš, než se toho člověk nabaží. Pak už se zas budem těšit na jiné věci. ![]()
Hlavně se letos těším na ovoce, až bude nejlepší, třeba ty melouny, ty pak doslova žeru po půlkách. ![]()
prave, pak si das max. sklenicku piva - ja mam rada ted ten lemon, to me moooc chutna, ale prave jen ta jedna sklenicka..
![]()
no na melounech uz si ujizdim i tedka - hned dnes musime zase koupit a vezmeme ho na chaticku at si daji i ostatni.. taky uz maji hrasek u nas - ten ja miluju uplne nejvic, ale stoji 200 kc/kilo, tak to si dovolit nemuzu..
![]()
Jo, hrášek taky můžu. ![]()
My bereme zeleninu od místních, tam bývá hrášek taky, ale až později. No i český meloun už jsem jedla a byl moc dobrej. ![]()
Ale do sezóny mi musí stačit ty z dovozu. ![]()
Teď přemýšlím, není on meloun vlastně zelenina..?
![]()
ja prave hrasek muzu a to tak ze klidne 2 kg na posezeni..
fakt jako nejvetsi dobrota, ale jako za 200 kc, to se fakt neda.. ![]()
jj myslim, ze jo, ze meloun je zelenina.. ![]()
To jo, dvě stovky bych za to taky nedala, ještě když je z toho tolik odpadu. ![]()
Na tohle bude léto super, tohle bude za pár korun, tak se tím nacpeme do zásoby. ![]()
Zato já vůbec dneska nevím, co budeme s manželem jíst. Zásoby jsou mizerné a nápady vůbec žádné…
![]()
jj pak bude uz levnejsi + budeme mit svuj na zahradce
![]()
tak to my doma nemame vuuubec nic, takze dnes mirime na nakup a vidim to jen na nejakou rychlovku - zitra stejne rano vypadneme.. ![]()
Měla bych hroznou chuť na hranolky s tatarkou. ![]()
Něco dávali v televizi, nějakou ukázku a tam byly právě hranolky, už pár dní si říkám, jak dlouho jsme je neměli. ![]()
Budeme nakupovat hlavně na začátek příštího týdne, aby jsme už o víkendu nikam nemuseli.
A už vím, co dneska udělám. Lívance se skořicí. ![]()
Dnes 7DC. Vrchní test dnešní, spodní včerejší. Nakonec jsem clostík brala jen 1 tabletu denně.
Tyhle OVU testy jsou divný. Ty čárky jsou takové nevýrazné, světlé
Prostě divné ![]()
@Janča1212 píše:
Dnes 7DC. Vrchní test dnešní, spodní včerejší. Nakonec jsem clostík brala jen 1 tabletu denně.
Tyhle OVU testy jsou divný. Ty čárky jsou takové nevýrazné, světléProstě divné
A kde jsou fotky..? ![]()
Já měla pěkné testy jednou, ale už nevím, jak se jmenovaly. Byly s kapátkem, plastové a ukazovaly moc pěkně. ![]()