Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Hannkie píše:
Joooo Veverko jsou to tehu testikyVyslo to
a tobe to jisti ted ten 4.4.
Tak to je perfektní, to je ale hezké překvápko, takové první „jarňátko“.
![]()
Hlavně ať mimi dobře bydlí a pěkně roste. ![]()
Viď
mám velikou radost, jen jsem trošku znejistěla těma čárkama, ale proč by mělo být něco v nepořádku , že ? prostě je to v pořádku a basta.. akorát k dr. jdu až 18.4.
takže to bych měla být už nějak 7+5 .. to je doba jeste ![]()
@Hannkie píše:
Viďmám velikou radost, jen jsem trošku znejistěla těma čárkama, ale proč by mělo být něco v nepořádku , že ? prostě je to v pořádku a basta.. akorát k dr. jdu až 18.4.
takže to bych měla být už nějak 7+5 .. to je doba jeste
Správně, prostě to bude v pořádku a basta. ![]()
Uvidíš, třeba už v týdnu, až zkusíš test, tam budou dálnice a uklidní tě to. ![]()
Fakt se to třeba míň vylučuje do moči, kdybys chtěla jo jistotu, dá se jít na krev, ale já bych počkala. ![]()
Pak už rovnou bude i srdíčko..! ![]()
Jj zkusim v to utery testnout a kdyz bude silnejsi, tak pak bych trebas testla az na konci tydne. a pak uz asi ne… ale tu teplotu si asi pro klid v dusi budu merit do toho 18.4. nez bych sla k dr. a kdyby nejak rapidne klesla, coz se proste nestane, tak bych sla k dr. driv.
Ale to radeji at jdu az 18.4.
to vydrzim ![]()
Dobre ranko - i kdyz pondelni.. ![]()
moooc gratuluju k pozitivnim testikum - ovu a hlavne tehu ![]()
mely ste krasnej vikend?? ja moooc, o vikendu na chaticce, vcera sem zase ridila a tentokrat v provozu
a dokonce sme meli po 150 letech sexik
takze vikend uplne pohadkovej.. ![]()
a co vy? jen do prace se mne teda nechce - kor kdyz je tam jeste tma ![]()
Ahoooj
Diky ![]()
No ja mela vikend taky dobrej, hlavne me nabuzovalo to pocasko
Ohynek, prochazky atd
Akorat teda jsem mozna lehce nastydla, takze ted radsi budu vsude zabalena, abych neco nechytla, musim davat pozor na miminko. ![]()
Prosim TE Aakaficko tobe ty carky na testu porad silily? Ja jsem se nejak vyplasila, ze jsem 2. den mela silnejsi , ale 3.,4. a 5. den stejnou. Zkusim teda testik az zitra, ale mam z toho strach. Navic mi ted klesla teplota na 37,05 a vcera jsem mela skok az na 37,3 (ale to si myslim, jestli to nebylo tim ,ze jsem taky merila az asi o 2 hodiny dyl nez normalne). No asi to moc hlidam a plasim zbytecne
i holky psaly ,ze to nic nemusi znamenat.
jani tak co ten sexik? Byl teda nakonec vcera ? ![]()
prosimte uz si ani presne nepamatuju, samozrejme ze carky silily, ale jestli denne, to nevim, urcite je to v poradku, tak jak to mas a i ta teplota 37.05 je super
niceho se neboj a uzivej si tehu ![]()
No tak dneska se zkusim nestresovat a zitra udelam testik ,,., jako to uz musi proste byt silnejsi
a taky ze bude… ![]()
@Hannkie píše:
AhooojDiky
No ja mela vikend taky dobrej, hlavne me nabuzovalo to pocaskoOhynek, prochazky atd
Akorat teda jsem mozna lehce nastydla, takze ted radsi budu vsude zabalena, abych neco nechytla, musim davat pozor na miminko.
Prosim TE Aakaficko tobe ty carky na testu porad silily? Ja jsem se nejak vyplasila, ze jsem 2. den mela silnejsi , ale 3.,4. a 5. den stejnou. Zkusim teda testik az zitra, ale mam z toho strach. Navic mi ted klesla teplota na 37,05 a vcera jsem mela skok az na 37,3 (ale to si myslim, jestli to nebylo tim ,ze jsem taky merila az asi o 2 hodiny dyl nez normalne). No asi to moc hlidam a plasim zbytecnei holky psaly ,ze to nic nemusi znamenat.jani tak co ten sexik? Byl teda nakonec vcera ?
Ahoojky, joo, byl včera sexík. A ještě že tak......můj jde dnes na noční, takže by z toho bylo houby :-/ Jinak mám slíbeno ještě zítra ráno ![]()
No tak supeeer
pojisteno …
To bude stacit zitra rano…
Ale treba uz to bude „zbytecny“ sexik a uz je zadelano ![]()
@Hannkie píše:
No tak supeeerpojisteno …
To bude stacit zitra rano…
Ale treba uz to bude „zbytecny“ sexik a uz je zadelano
Kéž by........
Ahoj holky,
tak my měli víkend taky parádní, moc jsme si ho užili a celé dny byli jen venku. ![]()
aakaficko: Téda, u vás taky proběhnul sex? No paráda!
![]()
No ale ta změna času je hnusná, já už si taky zvykla na vstávání se sluníčkem a teď se mi to tak rozhodilo. ![]()
I když včera venku se nám hodilo, že ještě v sedm bylo světlo.
A gril jsme pořádně zahřáli. ![]()
Jen mě děsí, že předpovídají zase sníh. ![]()
Hannkie: Je mi jasné, že přestat mít obavy musí být hrozně těžké. Vždyť já už je mám teď, ještě před těhu, jak to v těhu bude. ![]()
Jenže si říkám, že tím mimi nepomůžu a jestli má být zdravé a silné, tak bude. A jestli se to třeba někdy nepovede, tak s tím taky nic nenadělám. ![]()
Věřila bych, pevně, že to bude v pořádku, což si taky u tebe myslím.
A už abys sem hodila fotku pěkných dálnic. ![]()
Janča: Ty hormony ovu vyvolají a je to, nemůžou se tam držet věčně, takže si taky myslím, že už je pojištěno a snad i zaděláno.
![]()