Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
25.3.12 21:20
@Hannkie píše:
Joooo Veverko jsou to tehu testiky :-) Vyslo to :-) a tobe to jisti ted ten 4.4. :-)

Tak to je perfektní, to je ale hezké překvápko, takové první „jarňátko“. :mrgreen: :palec:
Hlavně ať mimi dobře bydlí a pěkně roste. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
25.3.12 21:25

Viď :-) mám velikou radost, jen jsem trošku znejistěla těma čárkama, ale proč by mělo být něco v nepořádku , že ? prostě je to v pořádku a basta.. akorát k dr. jdu až 18.4. :-( takže to bych měla být už nějak 7+5 .. to je doba jeste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
25.3.12 22:01
@Hannkie píše:
Viď :-) mám velikou radost, jen jsem trošku znejistěla těma čárkama, ale proč by mělo být něco v nepořádku , že ? prostě je to v pořádku a basta.. akorát k dr. jdu až 18.4. :-( takže to bych měla být už nějak 7+5 .. to je doba jeste :-(

Správně, prostě to bude v pořádku a basta. :D
Uvidíš, třeba už v týdnu, až zkusíš test, tam budou dálnice a uklidní tě to. ;)
Fakt se to třeba míň vylučuje do moči, kdybys chtěla jo jistotu, dá se jít na krev, ale já bych počkala. 8)
Pak už rovnou bude i srdíčko..! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
25.3.12 22:05

Jj zkusim v to utery testnout a kdyz bude silnejsi, tak pak bych trebas testla az na konci tydne. a pak uz asi ne… ale tu teplotu si asi pro klid v dusi budu merit do toho 18.4. nez bych sla k dr. a kdyby nejak rapidne klesla, coz se proste nestane, tak bych sla k dr. driv. :-) Ale to radeji at jdu az 18.4. :) to vydrzim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 06:31

Dobre ranko - i kdyz pondelni.. :roll:
moooc gratuluju k pozitivnim testikum - ovu a hlavne tehu :hug:
mely ste krasnej vikend?? ja moooc, o vikendu na chaticce, vcera sem zase ridila a tentokrat v provozu ;) a dokonce sme meli po 150 letech sexik :oops: :mrgreen: :hug: :dance: takze vikend uplne pohadkovej.. :potlesk:
a co vy? jen do prace se mne teda nechce - kor kdyz je tam jeste tma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 08:51

Ahoooj :-) Diky :hug:
No ja mela vikend taky dobrej, hlavne me nabuzovalo to pocasko :-) Ohynek, prochazky atd :-) Akorat teda jsem mozna lehce nastydla, takze ted radsi budu vsude zabalena, abych neco nechytla, musim davat pozor na miminko. :-)
Prosim TE Aakaficko tobe ty carky na testu porad silily? Ja jsem se nejak vyplasila, ze jsem 2. den mela silnejsi , ale 3.,4. a 5. den stejnou. Zkusim teda testik az zitra, ale mam z toho strach. Navic mi ted klesla teplota na 37,05 a vcera jsem mela skok az na 37,3 (ale to si myslim, jestli to nebylo tim ,ze jsem taky merila az asi o 2 hodiny dyl nez normalne). No asi to moc hlidam a plasim zbytecne :-) i holky psaly ,ze to nic nemusi znamenat.

jani tak co ten sexik? Byl teda nakonec vcera ? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 08:59

prosimte uz si ani presne nepamatuju, samozrejme ze carky silily, ale jestli denne, to nevim, urcite je to v poradku, tak jak to mas a i ta teplota 37.05 je super ;) niceho se neboj a uzivej si tehu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 09:01

No tak dneska se zkusim nestresovat a zitra udelam testik ,,., jako to uz musi proste byt silnejsi :-) a taky ze bude… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
26.3.12 09:03

jj zkus zitra a urcite uvidis uplnou dalnici :lol:  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 09:13
@aakaficko píše:
jj zkus zitra a urcite uvidis uplnou dalnici :lol: ;)
:dance: :dance: :dance: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.3.12 09:24
@Hannkie píše:
Ahoooj :-) Diky :hug:
No ja mela vikend taky dobrej, hlavne me nabuzovalo to pocasko :-) Ohynek, prochazky atd :-) Akorat teda jsem mozna lehce nastydla, takze ted radsi budu vsude zabalena, abych neco nechytla, musim davat pozor na miminko. :-)
Prosim TE Aakaficko tobe ty carky na testu porad silily? Ja jsem se nejak vyplasila, ze jsem 2. den mela silnejsi , ale 3.,4. a 5. den stejnou. Zkusim teda testik az zitra, ale mam z toho strach. Navic mi ted klesla teplota na 37,05 a vcera jsem mela skok az na 37,3 (ale to si myslim, jestli to nebylo tim ,ze jsem taky merila az asi o 2 hodiny dyl nez normalne). No asi to moc hlidam a plasim zbytecne :-) i holky psaly ,ze to nic nemusi znamenat.jani tak co ten sexik? Byl teda nakonec vcera ? :-P

Ahoojky, joo, byl včera sexík. A ještě že tak......můj jde dnes na noční, takže by z toho bylo houby :-/ Jinak mám slíbeno ještě zítra ráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 09:32

No tak supeeer :-) pojisteno … :-) To bude stacit zitra rano… :dance: Ale treba uz to bude „zbytecny“ sexik a uz je zadelano :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
26.3.12 09:35
@Hannkie píše:
No tak supeeer :-) pojisteno … :-) To bude stacit zitra rano… :dance: Ale treba uz to bude „zbytecny“ sexik a uz je zadelano :-)

Kéž by........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
26.3.12 09:38

Preju Ti to.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
26.3.12 09:48

Ahoj holky,
tak my měli víkend taky parádní, moc jsme si ho užili a celé dny byli jen venku. :dance:

aakaficko: Téda, u vás taky proběhnul sex? No paráda! :palec: :dance:
No ale ta změna času je hnusná, já už si taky zvykla na vstávání se sluníčkem a teď se mi to tak rozhodilo. :cert:
I když včera venku se nám hodilo, že ještě v sedm bylo světlo. :) A gril jsme pořádně zahřáli. :mrgreen:
Jen mě děsí, že předpovídají zase sníh. 8o

Hannkie: Je mi jasné, že přestat mít obavy musí být hrozně těžké. Vždyť já už je mám teď, ještě před těhu, jak to v těhu bude. :mrgreen:
Jenže si říkám, že tím mimi nepomůžu a jestli má být zdravé a silné, tak bude. A jestli se to třeba někdy nepovede, tak s tím taky nic nenadělám. :?
Věřila bych, pevně, že to bude v pořádku, což si taky u tebe myslím. :pankac: A už abys sem hodila fotku pěkných dálnic. ;)

Janča: Ty hormony ovu vyvolají a je to, nemůžou se tam držet věčně, takže si taky myslím, že už je pojištěno a snad i zaděláno. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí