Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
27.3.12 16:27

:mrgreen: No to doufám, že ten Jonáš je nejpozdější termín na ovu, nechci už dlouhé cykly… :cert:
Ale to se uvidí, žejo. :mrgreen:
A já se pro dnešek zase loučím, bude manža a kávička, jako vždy. :dance:
Tak zítra budu držet palce a krásně si užij zbytek dne. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.3.12 16:28

tak si uzijte kaficko, zitra na me mysli a ja pak napisu, jestli ziju.. :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
27.3.12 16:29

Jasně, to budu ráda. ;)
Tak papapa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 17:50

Ahoj holky, dámy. Mám prosbičku a prosím o radu, zda myslíte, že máme správný „postup“. O mimíska se snažíme půl roku, zdravotně bych měla být ok, takže dlabu listovku na předpis, calibrum baby plan a k tomu ještě zvlášť listovku na rady pana doktora. Stále jsem myslela, že to necháme náhodě, ale půl roku nic, takže jsem ti po poslední MS(přišla 13.3)koupila sadu ovu testů a testit jsem začla min. sobotu, tzn. 24.3 - 12 den cyklu, abych vychytala kdy ovu probíhá, zda probíhá. Takže sobota, neděle velmi slabý pozitivní výsledek na ovu testu (testila jsem 2× denně, jednou dopo, pak k večeru, protože ovu často prý probíhá odpolko). V pondělí ráno silně pozitivní čárka, odpoledne dálnice jako D1 :-)No a včera již nic. Mazlili jsme se min. čtvrtek, v sobotu, v pondělí a včera. :think: Co myslíte, nemazlili jsme se ve špatné dny? Je možné, že ovulka probíhá jen pár hodin? Budu moc ráda, když mi svěříte své názory na věc, páč jsme z toho jelen :,( Moc Vám děkuju, kočky!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
4840
28.3.12 18:15

Tak ovu opravdu probíhá jen pár hodin a u tebe je zřejmě rychlý vzestup i pokles hladiny hormonu. :)
Hlavní je snažit se spíš před ovu, protože spermie taky potřebují nějaký čas, aby doplavaly kam mají a na vajíčko jsou schopné dva dny v pohodě počkat, ale uvádí se i pět dní, když mají dobré podmínky.
Takže snažení určitě bylo v pravou chvíli, i v době ovu a podle mě jednoznačně stačí. ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
28.3.12 19:46

Newi ja si taky myslim, ze to je podchycene, takze ted uz preju jen pozitivni testik :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 20:17

Holky moc Vám děkuju!!! Tak uvidíme, jestli příjde mrcha nebo ne :-) dám vědět !!! :-) :hug:

• Citovat
  • Upravit
2986
28.3.12 20:52

newi jj dej :-) jsme napnute :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 20:54

Určo dám, už bych se chtěla dočkat, ale co si můžu stěžovat po půl roce.. máma mi říká ať na to nemyslím, ale copak to jde??? :D

• Citovat
  • Upravit
2986
28.3.12 20:56

newi nejde :D znám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.3.12 21:11

No jo, nejde to, ale jde neplašit a o to se snažím já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
28.3.12 21:43
@1veverka píše:
No jo, nejde to, ale jde neplašit a o to se snažím já. :mrgreen:
:kytka: :potlesk: to je dobre … ja teda se snazim taky neplasit, ale taky se ty dny nejak vlecou , ze mi to prijde uz tak 14 dni a to mam teprve 3. den zpozdeni :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 21:50

Jů, tak to budu držet palečky, Hannkie!!!! A kdy budeš testit, co?? No pfuj, pfuj, pfuj ať to dopadne dobře :-) Mě při ovu strašně bolelo v podbřišku,ale bolí mě i dnes a to je dva dny po…tak nevím, já se v tom těle nevyznám :-( :,(

• Citovat
  • Upravit
2986
28.3.12 21:54

no ja uz testim od ctvrtka minuleho a jsou pozitivni :D ale nemuzu se dockat prvniho dr. Toho mam az 18.4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newi
28.3.12 21:58

Hankie!!!Holka ja tě vůbec neznám,ale kdyby jsi teď byla poblíž tak tě tak od radosti obejmu!!!! :-D Mám obrovskou radost, když tohle slyším! Držím palečky, ať vše dopadne dobře a těšíš se z krásného těhotenství!!!!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex