Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to doufám, že ten Jonáš je nejpozdější termín na ovu, nechci už dlouhé cykly… ![]()
Ale to se uvidí, žejo. ![]()
A já se pro dnešek zase loučím, bude manža a kávička, jako vždy. ![]()
Tak zítra budu držet palce a krásně si užij zbytek dne. ![]()
tak si uzijte kaficko, zitra na me mysli a ja pak napisu, jestli ziju..
![]()
Ahoj holky, dámy. Mám prosbičku a prosím o radu, zda myslíte, že máme správný „postup“. O mimíska se snažíme půl roku, zdravotně bych měla být ok, takže dlabu listovku na předpis, calibrum baby plan a k tomu ještě zvlášť listovku na rady pana doktora. Stále jsem myslela, že to necháme náhodě, ale půl roku nic, takže jsem ti po poslední MS(přišla 13.3)koupila sadu ovu testů a testit jsem začla min. sobotu, tzn. 24.3 - 12 den cyklu, abych vychytala kdy ovu probíhá, zda probíhá. Takže sobota, neděle velmi slabý pozitivní výsledek na ovu testu (testila jsem 2× denně, jednou dopo, pak k večeru, protože ovu často prý probíhá odpolko). V pondělí ráno silně pozitivní čárka, odpoledne dálnice jako D1
No a včera již nic. Mazlili jsme se min. čtvrtek, v sobotu, v pondělí a včera.
Co myslíte, nemazlili jsme se ve špatné dny? Je možné, že ovulka probíhá jen pár hodin? Budu moc ráda, když mi svěříte své názory na věc, páč jsme z toho jelen
Moc Vám děkuju, kočky!! ![]()
Tak ovu opravdu probíhá jen pár hodin a u tebe je zřejmě rychlý vzestup i pokles hladiny hormonu. ![]()
Hlavní je snažit se spíš před ovu, protože spermie taky potřebují nějaký čas, aby doplavaly kam mají a na vajíčko jsou schopné dva dny v pohodě počkat, ale uvádí se i pět dní, když mají dobré podmínky.
Takže snažení určitě bylo v pravou chvíli, i v době ovu a podle mě jednoznačně stačí.
![]()
Newi ja si taky myslim, ze to je podchycene, takze ted uz preju jen pozitivni testik ![]()
Holky moc Vám děkuju!!! Tak uvidíme, jestli příjde mrcha nebo ne
dám vědět !!!
![]()
Určo dám, už bych se chtěla dočkat, ale co si můžu stěžovat po půl roce.. máma mi říká ať na to nemyslím, ale copak to jde??? ![]()
@1veverka píše:
No jo, nejde to, ale jde neplašit a o to se snažím já.
Jů, tak to budu držet palečky, Hannkie!!!! A kdy budeš testit, co?? No pfuj, pfuj, pfuj ať to dopadne dobře
Mě při ovu strašně bolelo v podbřišku,ale bolí mě i dnes a to je dva dny po…tak nevím, já se v tom těle nevyznám
![]()
no ja uz testim od ctvrtka minuleho a jsou pozitivni
ale nemuzu se dockat prvniho dr. Toho mam az 18.4.
Hankie!!!Holka ja tě vůbec neznám,ale kdyby jsi teď byla poblíž tak tě tak od radosti obejmu!!!!
Mám obrovskou radost, když tohle slyším! Držím palečky, ať vše dopadne dobře a těšíš se z krásného těhotenství!!!!!!
![]()