Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
presne, nejdriv si tam dam v kantyne spoustu dobrot
a pak neco jeste z te drogerky ![]()
jj doufam, ze to proste ze sebe hned nevyhodim a hotovo
o.k. tak v 7 hod mysli a ja to pak urcite zvladnu..
![]()
Dobrá, domluveno.
To budu akorát tak vstávat, tak jen co otevřu oči, začnu. ![]()
No, z řečí o bufetu jsem si uvědomila, jakej mám hlad.
Dneska jsem akorát snídala a to už je pěkně dlouho. ![]()
no to budes uplne nejhodnejsi..
![]()
ja akorat dojedla pribinacek a ted me ceka az vecere doma - neco rychlyho, protoze sem sama.. ![]()
Dneska by to chtělo dát si i něco zdravého, co ti srovná cukr a moc ti po tom jídle nevylíne, ráno by ti zas moc klesal a bylo by ti hůř…
aha to me vubec nenapadlo.. no snad doma neco takovyho najdu…
![]()
Snad jo, no, nezdravé je pořád lepší než nic.
![]()
Zato já už jsem celý týden připravená, že až pojedeme nakoupit, beru pytel hranolek a tatarku.
Před víkendem se nám mražené kupovat nevyplatilo, manžel se ještě stavěl u mámy a termo tašku jsme zničili, tak už týden jen slintám.
![]()
urcite si neco k veceri dam, ale s tim zdravejsim to bude horsi.. kor kdyz chci rychlovku ![]()
jooo tak zrovna neco takovyho my doma mame urcite - mozna to bude prave i moje vecere.. ![]()
tak salat tam nemam urcite takze to bude asi neco sup do trouby nebo do fritaku.. ![]()
Tak už radši do té trouby.
Pečené bude pořád lepší na ten cukr než smažené. ![]()
Pečené hranolky jsou ale taky moc fajn, my je tak děláme převážně. ![]()
jj to ja mam rada - ale jeste radej, kdyz je na tom pak ten syr..
![]()
Jé, tos mi připomněla, zase jsme si objednali tuhle večeři a manžel samozřejmě že chce sýr. Říkala jsem mu o tobě, sýru, tatarce a tak, takže teď už chce zásadně těhu menu. ![]()
Někdy si ho taky dám, těhu netěhu.
![]()
Teď jsem fakt zvědavá, co udělá ta moje bláznivá ms. Doufám, že se nechystá dorazit, až půjdu na kontrolu, to bych asi zdechla, být to jako minule. ![]()
to vis ze jo, je to dobrota nejvetsi ![]()
zadna mrcha uz nedorazi, neblazni.. uz se blizi Jonas a pak miminko
![]()