Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
29.3.12 10:37

tak to my se pojedeme v nedeli podivat na miminko od kamaradky, tak se tesim, jen sem myslela, ze vyrazime nekam na prochazku a ma bejt hnusne.. :nevim: :cert:
ja premyslim zase o segedinu na vikend, ale jeste uvidim.. dnes nemuzu na jidlo ani pomyslet.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 10:40

ahojky holky .. no tak to je jasna paka … 4.4.2012 to bude veeeelký den :hug:

aakaficko to je sila to cekani, ale hlavne, ze uz to mas za sebou.. ted uz nikde takovy dlouhy cekani nebude :-) Jeste se pak dlouho ceka prej na tech kontrolach posledni mesic.. aspon u nas… chodi se tu na natacky, pak na ultrazvuk a pak k dr. takze je to taky na dyl, ale na 4,5 hod to zase ne :-) jo a 4 kg navrch, to je krasny :-)

Veverko ja uz topim :D jsem byla na prochazce se segrinym mimcem, takze jsem uplne vymrzla a jdu se zavrtat do pelechu :D

jo a dnesni testik :) jsem spokojena.. ted na testovani prdim a mozna bych si pristi tyden udelala ten s citlivosti 25, abych mela radost , ze těhu sílí :-) aspon do toho 18.4. , abych se z neceho mohla radovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 11:04

ahoj,
jj 4.4. bude supeeeer den - uz ted se tesim :palec:
no uz na to vcerejsi cekani nechci ani myslet, jako 2 hod se daji, ale tohle bylo uz fakt moc.. jak sla posledni zenska prede mnou do poradny, tak uz sem myslela ,ze se fakt rozbrecim, jak sem byla mrtva - no asi i hormony uz… :oops: :D
tesik mas uz krasnej, uz vubec nemusis testikovat, jen se muzes radovat.. :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 11:10

:-) dekuju … no uz se nemuzu dockat toho dr. Ty dny nejak neutikaj ted :D nebo jako dny samy o sobe jo , ale porad mam zpozdeni teprve 4. den a prijde mi to uz jako vecnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 11:31

Ty jo, takový testík bych taky chtěla. :dance:
Snesla bych pak ledacos i u těch doktorů. :mrgreen:
Teda ale dnešek mě nějak nebaví. :think: Těším se leda tak večer spát. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 11:42

No tak uz se prehoupne obed za chvili, tak to utece :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 11:48

Najednou mi to neutíká. :evil:
Asi bych potřebovala zase zavalit prací, abych se trošku pohnula z místa. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 12:54

no a uz je po obede :-) co jste mely dobreho ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
29.3.12 13:37

mne to dnes utika docela pekne, ale neni mne dobre, tak uz se vidim doma v posteli.. ja jim dnes jen ty suchy rohliky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.3.12 14:48

No a jako kdybych si to obědnala, zas mě práce přepadla a jsou z toho skoro tři. :)
Na oběd se chystám za chvilku, mám připravené těstoviny a k tomu závitek s kari omáčkou, už se na to docela těším. Už jen proto, že mi to zas o kousek uteče. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.3.12 15:45

Ahoj holky, včera jsem si dělal ovu test a byla čárka dobře vidět a dnes je slabší ale jsem teprve 8dc je to normální že by už ovulka proběhla? Bolesti jsem měla včera a dnes už nic…díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 16:02

ahojky sooniku..urcite je to mozne.. ta ovulka se muze stehovat prej. nekdo ji prej dokonce mel i prvni den po MS. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.3.12 16:09

8o nooo tak to je teda pěkný…to abych si nakoupila 28 testíku alych měla jistotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
29.3.12 16:14

:-D no hele .. ja si prave s tema ovu testama taky nebyla jista a nechtela jsem do toho tolik investovat, takze jsem zacala merit BT. Z te to taky poznas. takze jsem merila a k tomu delala ovu testy… sice jen jeden cyklus a hned to vyslo, ale chtela jsem vedet, jak se to moje telo chova a jaky mam teploty v prubehu cyklu celeho. Drzim pesti, at to brzy vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
29.3.12 16:25

Jéé tak to gratuluji :potlesk: to musí být super když se to hned podaří, nestihneš se ani nijak stresovat :D s tou teplotou bych to taky mohla skusit a to se měří každé ráno nebo jak to funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí