Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to my se pojedeme v nedeli podivat na miminko od kamaradky, tak se tesim, jen sem myslela, ze vyrazime nekam na prochazku a ma bejt hnusne..
![]()
ja premyslim zase o segedinu na vikend, ale jeste uvidim.. dnes nemuzu na jidlo ani pomyslet.. ![]()
ahojky holky .. no tak to je jasna paka … 4.4.2012 to bude veeeelký den ![]()
aakaficko to je sila to cekani, ale hlavne, ze uz to mas za sebou.. ted uz nikde takovy dlouhy cekani nebude
Jeste se pak dlouho ceka prej na tech kontrolach posledni mesic.. aspon u nas… chodi se tu na natacky, pak na ultrazvuk a pak k dr. takze je to taky na dyl, ale na 4,5 hod to zase ne
jo a 4 kg navrch, to je krasny ![]()
Veverko ja uz topim
jsem byla na prochazce se segrinym mimcem, takze jsem uplne vymrzla a jdu se zavrtat do pelechu ![]()
jo a dnesni testik
jsem spokojena.. ted na testovani prdim a mozna bych si pristi tyden udelala ten s citlivosti 25, abych mela radost , ze těhu sílí
aspon do toho 18.4. , abych se z neceho mohla radovat ![]()
ahoj,
jj 4.4. bude supeeeer den - uz ted se tesim ![]()
no uz na to vcerejsi cekani nechci ani myslet, jako 2 hod se daji, ale tohle bylo uz fakt moc.. jak sla posledni zenska prede mnou do poradny, tak uz sem myslela ,ze se fakt rozbrecim, jak sem byla mrtva - no asi i hormony uz…
![]()
tesik mas uz krasnej, uz vubec nemusis testikovat, jen se muzes radovat..
![]()
dekuju … no uz se nemuzu dockat toho dr. Ty dny nejak neutikaj ted
nebo jako dny samy o sobe jo , ale porad mam zpozdeni teprve 4. den a prijde mi to uz jako vecnost ![]()
Ty jo, takový testík bych taky chtěla. ![]()
Snesla bych pak ledacos i u těch doktorů. ![]()
Teda ale dnešek mě nějak nebaví.
Těším se leda tak večer spát. ![]()
Najednou mi to neutíká. ![]()
Asi bych potřebovala zase zavalit prací, abych se trošku pohnula z místa. ![]()
mne to dnes utika docela pekne, ale neni mne dobre, tak uz se vidim doma v posteli.. ja jim dnes jen ty suchy rohliky.....
No a jako kdybych si to obědnala, zas mě práce přepadla a jsou z toho skoro tři. ![]()
Na oběd se chystám za chvilku, mám připravené těstoviny a k tomu závitek s kari omáčkou, už se na to docela těším. Už jen proto, že mi to zas o kousek uteče. ![]()
Ahoj holky, včera jsem si dělal ovu test a byla čárka dobře vidět a dnes je slabší ale jsem teprve 8dc je to normální že by už ovulka proběhla? Bolesti jsem měla včera a dnes už nic…díky za radu
ahojky sooniku..urcite je to mozne.. ta ovulka se muze stehovat prej. nekdo ji prej dokonce mel i prvni den po MS. ![]()
nooo tak to je teda pěkný…to abych si nakoupila 28 testíku alych měla jistotu ![]()
no hele .. ja si prave s tema ovu testama taky nebyla jista a nechtela jsem do toho tolik investovat, takze jsem zacala merit BT. Z te to taky poznas. takze jsem merila a k tomu delala ovu testy… sice jen jeden cyklus a hned to vyslo, ale chtela jsem vedet, jak se to moje telo chova a jaky mam teploty v prubehu cyklu celeho. Drzim pesti, at to brzy vyjde ![]()
Jéé tak to gratuluji
to musí být super když se to hned podaří, nestihneš se ani nijak stresovat
s tou teplotou bych to taky mohla skusit a to se měří každé ráno nebo jak to funguje?