Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No to bych se taky už těšila…
Teda já mám dneska skluz, doženu to tak tak, než se manžel vrátí. To by člověk neřek, jak jedno dopoledne chybí. ![]()
Ale už se, prozměnu, zas těším na pátek a hlavně na ten super víkend, v pondělí sice asi pojedem na návštěvu, ale jinak si ho doufám užijeme v klídku a nejlíp venku, když to půjde. ![]()
tak to ja mam dneska docela pohodicku a hlavne tady mam konecne po mesici kolegyni, tak uz nejsem sama, tak se rada..
![]()
jooo tak patek bych uz taky brala a to volny pondeli tam je uplne paradni.. no my uvidime podle pocasi - pritel jde do prace v nedeli, ale stejne hlasi hnusne, tak asi budeme zustavat v Praze.. ![]()
@aakaficko
Už tam máš kolegyni? Jé, tak to by sis mohla začít vybírat ty volna taky. ![]()
No, jestli bude o víkendu hnusně, tak si upečeme doma nějaké dobré maso se špenátem, aby to bylo jako zelené a jarní a taky to přežijem. ![]()
@Hannkie
Děkuju moc.
![]()
Jo, jo, s Jonášem se počítá, jen aby s tím počítaly i vaječníky. ![]()
Ale snažení bude, i kdyby se nám kdoví jak nechtělo. ![]()
No to je jasny, ze musi bejt
Vajecniky s tim urcite taky pocitaji .. proto preci byla ta mrcha driv ![]()
jj uz ji tady mam, mam volno ted ve stredu, pak v patek 13. a 20.4., tak uz pomalu vybiram volnicko
spenatek sem si delala tedka v patek, mnam mnam ![]()
@Hannkie
No to je fakt, proč by to jinak tak bylo.
![]()
@aakaficko
Tak to se budeš ale mít..!
Zrovna ty pátky bys měla sice kratší, ale i tak to bude paráda, jen čtyři dny práce a tři volna. ![]()
jj trochu me to stve, ze to vychazi na patky, ale jedno je ten veletrh a druhej patek chci jet na moravu za segrou a rodinou.. sme tam uz pul roku nebyli a kdyz oni nemohli prijet, tak tam pojedeme na vikend my.. ![]()
Tak to je zas užitečný. ![]()
Hlavně za tou ségrou, když už to tuhle tak nevyšlo. A na Moravě už tou dobou bude určitě nádherně, bude to super výlet navíc. ![]()
to bych byla hrozne rada, kdyby ten vikend bylo pekne a mohli sme byt i venku na zahrade..
kazdopadne se uz silene moooc tesim, tak snad se zase nestane neco necekanyho..
![]()
Nééé, nic nepřivolávej, ani to nepiš, nevyslovuj, nemysli na to. ![]()
Prostě se to konečně podaří, věř tomu. ![]()
Navíc to je za dlouho, teď se těš na Velikonoce a na to, jak letos s holčičkou můžete sešlehat nastávajícího tatíka.
![]()
jj verim tomu a taky se tesim mega moooooc
![]()
no holcicka mne dava dneska pekne zabrat, kope dnes snad v jednom kuse, ja uz nevim jak mam sedet, porad si drzim kalhoty od bricha, ale je jak silena dneska - takhle ji fakt neznam.. tak snad je v poradku a jen se nudi.. ![]()
Asi je nějak moc dobře vyspalá, že si ani nezdřímne. ![]()
Je dobrý, že v tu středu jdeš k dr, kdyby pořád řádila, tak se na ní hned kouknete, co tam dělá. ![]()
Jsem zvědavá, jak vyrostla, kolik jí asi odhadnou, že už váží. ![]()
Jdem s manžou na kávičku, už je čas… ![]()
Tak pa pa zítra, i když já tu určitě budu strašit i večer. ![]()
![]()
ja vecer uz budu urcite spinkat, to uz na pocitac nechodim..
tak zitra papa a krasnej zbytek dne
![]()