Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
30.3.12 13:37

No, tak mi to zas tolik neuteklo, čekala jsem aspoň půl třetí a ono je o hodinku míň. :)
Tady už se zas zatáhlo, to byla jen taková provokace, s tím sluncem asi. :mrgreen: Právě, jen ať už neleje, tady pršelo v noci a děsný vítr byl, i mě to několikrát vzbudilo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.3.12 14:13

taaaak a uz jen 45 min a huraaaaa ven :potlesk: :dance:
jj u nas lilo vcera pres den, dneska v noci a dneska taky porad prsi.. no proste to vypada na fakt odpocivaci vikend v posteli.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.3.12 14:31

No už se mi to tu zase střádá, tebe už tu dnes asi ani nestihnu. :cert:
Tak přeju krásný víkend, pohodičku, klídek, na počasí se vykašlem a v pondělí na mě mysli, budu na té kotrole. :?
Pa pa a měj se krásně :mavam: a já jdu trochu máknout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.3.12 14:34

tak jooo.. taky preju krasnej klidnej odpocinkovej zaslouzenej vikend.. :mrgreen: :lol:
v pondeli budu urcite myslet a dej vedet jaks dopadla a co je noveho.. ;) :palec:
papapa :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
31.3.12 17:21

děkuji :D no doufám že se to povede, už se nemůžu dočkat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
31.3.12 17:30

Veverko s cim jdes na kontrolu ? Drzim pesti at dopadne dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.3.12 19:43
@Hannkie píše:
Veverko s cim jdes na kontrolu ? Drzim pesti at dopadne dobre.

S játry, udělaly se mi na nich (vypadá to nezhoubné) nádory, právě díky léčbě hormony, co na mě dr zkoušela, aby mi upravila ms. :cert:
A díky, budu ráda za každé pěsti navíc. :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
31.3.12 22:25

No tak to na Tebe budu myslet a drzet pesti, at je vsechno v poradku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
31.3.12 22:25

No tak to na Tebe budu myslet a drzet pesti, at je vsechno v poradku :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.4.12 12:04

Ahoj holky, tak už jsem tu od doktora, pořád je to stejné, takže je to vlastně dobré. :mrgreen: Tak mám radost a až do podzimu se tím nemusím vůbec zabývat. :dance:

Ale víkend jsme proflákali, ani žádné snažení o mimi nebylo, no, asi podvědomě čekáme na toho Jonáše pozítří. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.4.12 12:09

ahojky,
tak to mam velikaaanskou radost, ze ses v poradku a nemusis se tim zabejvat, to je supeeeer :hug: :palec: :potlesk: :dance:
jooo tak to ja v sobotu byla aktivni zena - sem pekla, varila, uklizela a vcera byla odpocivacka jen sme se byli odpoledne podivat na kamaradcina 1 mesicniho syna - je to milacek a o to vic se uz silene tesim na tu nasi holku.. :mrgreen: :hug:
jj 4.4. uz se nam to blizi - ja by to rovnou presunula na stredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.4.12 12:12

:mrgreen: Jé, tak to jsi byla ale akční… :pankac:
Já teda taky vařila, ale včera jsme měli konečně ty moje vysněné hranolky s tatarkou. :P A rovnou dvakrát. :mrgreen:

Asi to tak dopadne, s tím snažením, protože dneska to dobře nevidím, jsem utahaná už teď, manžel se vracel do práce a taky se moc netvářil, že by sršel energií. Půjde se brzo spát. :D

Budeš mít zase určitě obrázky z kontroly, co..? :dance: Abych se taky pokochala… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.4.12 12:17

jj sikovna jsem byla :mrgreen: dvakrat hranolky jo?? tak to je hodne slusny.. no melas deficit, tak to muselo bejt.. ja je ted zrovna nemuzu ani cejtit - ale mne to dlouho nevydrzi, to je jasny.. :mrgreen: :pankac:
jj melo by byt i video i obrazky z toho 4D, tak doufam, ze mne to udela nejak pekne a ja to sem pak dokazu hodit - fotky v poho, ale video to bude horsi dostat do pocitace.. :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.4.12 12:21

No já mám teď taky nahranolkováno do zásoby. :mrgreen: Ale dobrý to bylo. I manžel si pochutnával, jen padla celá tatarka. :lol:
Dnes bude už něco „normálního“, asi nějaké kuře a rýže nebo tak. :think: :)

Tak video by bylo super, to už je fakt přímý přenos z břicha. :mrgreen: Ale i nějaká fotka bude určitě už pořádně rozpoznatelná. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.4.12 12:26

to se nedivim, ze padla cela tatarka, to taky dokazu :lol: :pankac:
no doufam, ze udela i pekny video i peknou fotecku - beda jestli neee :mrgreen: :cert: taky doufam, ze mala nebude spinkat, aby tam byl i nejakej pohyb a treba nam i zamava.. ;) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí