Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak mi to zas tolik neuteklo, čekala jsem aspoň půl třetí a ono je o hodinku míň. ![]()
Tady už se zas zatáhlo, to byla jen taková provokace, s tím sluncem asi.
Právě, jen ať už neleje, tady pršelo v noci a děsný vítr byl, i mě to několikrát vzbudilo. ![]()
taaaak a uz jen 45 min a huraaaaa ven
![]()
jj u nas lilo vcera pres den, dneska v noci a dneska taky porad prsi.. no proste to vypada na fakt odpocivaci vikend v posteli.. ![]()
No už se mi to tu zase střádá, tebe už tu dnes asi ani nestihnu. ![]()
Tak přeju krásný víkend, pohodičku, klídek, na počasí se vykašlem a v pondělí na mě mysli, budu na té kotrole. ![]()
Pa pa a měj se krásně
a já jdu trochu máknout. ![]()
tak jooo.. taky preju krasnej klidnej odpocinkovej zaslouzenej vikend..
![]()
v pondeli budu urcite myslet a dej vedet jaks dopadla a co je noveho..
![]()
papapa
![]()
Veverko s cim jdes na kontrolu ? Drzim pesti at dopadne dobre.
@Hannkie píše:
Veverko s cim jdes na kontrolu ? Drzim pesti at dopadne dobre.
S játry, udělaly se mi na nich (vypadá to nezhoubné) nádory, právě díky léčbě hormony, co na mě dr zkoušela, aby mi upravila ms. ![]()
A díky, budu ráda za každé pěsti navíc.
![]()
No tak to na Tebe budu myslet a drzet pesti, at je vsechno v poradku
![]()
No tak to na Tebe budu myslet a drzet pesti, at je vsechno v poradku
![]()
Ahoj holky, tak už jsem tu od doktora, pořád je to stejné, takže je to vlastně dobré.
Tak mám radost a až do podzimu se tím nemusím vůbec zabývat. ![]()
Ale víkend jsme proflákali, ani žádné snažení o mimi nebylo, no, asi podvědomě čekáme na toho Jonáše pozítří. ![]()
ahojky,
tak to mam velikaaanskou radost, ze ses v poradku a nemusis se tim zabejvat, to je supeeeer
![]()
jooo tak to ja v sobotu byla aktivni zena - sem pekla, varila, uklizela a vcera byla odpocivacka jen sme se byli odpoledne podivat na kamaradcina 1 mesicniho syna - je to milacek a o to vic se uz silene tesim na tu nasi holku..
![]()
jj 4.4. uz se nam to blizi - ja by to rovnou presunula na stredu ![]()
Jé, tak to jsi byla ale akční… ![]()
Já teda taky vařila, ale včera jsme měli konečně ty moje vysněné hranolky s tatarkou.
A rovnou dvakrát. ![]()
Asi to tak dopadne, s tím snažením, protože dneska to dobře nevidím, jsem utahaná už teď, manžel se vracel do práce a taky se moc netvářil, že by sršel energií. Půjde se brzo spát. ![]()
Budeš mít zase určitě obrázky z kontroly, co..?
Abych se taky pokochala… ![]()
jj sikovna jsem byla
dvakrat hranolky jo?? tak to je hodne slusny.. no melas deficit, tak to muselo bejt.. ja je ted zrovna nemuzu ani cejtit - ale mne to dlouho nevydrzi, to je jasny..
![]()
jj melo by byt i video i obrazky z toho 4D, tak doufam, ze mne to udela nejak pekne a ja to sem pak dokazu hodit - fotky v poho, ale video to bude horsi dostat do pocitace..
![]()
No já mám teď taky nahranolkováno do zásoby.
Ale dobrý to bylo. I manžel si pochutnával, jen padla celá tatarka. ![]()
Dnes bude už něco „normálního“, asi nějaké kuře a rýže nebo tak.
![]()
Tak video by bylo super, to už je fakt přímý přenos z břicha.
Ale i nějaká fotka bude určitě už pořádně rozpoznatelná. ![]()
to se nedivim, ze padla cela tatarka, to taky dokazu
![]()
no doufam, ze udela i pekny video i peknou fotecku - beda jestli neee
taky doufam, ze mala nebude spinkat, aby tam byl i nejakej pohyb a treba nam i zamava..
![]()