Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
20.3.12 11:30

jako skoro samy 2 sme napsaly uz 123 stranek - slusnej vykon ;) :palec:
tak to mate taky super plan na sobotu - ja se ji uz snad nedockam, jak silene se tesim.. hlavne na segru - sem uz v 6. mesici a jeste me tehu nevidela :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.3.12 11:45

:mrgreen: No to jo, ostatní holky málo píšou… :cert: :D
Zato my tu žvaníme furt, to je holt pak poznat. :lol:
Jé, ještě jste se neviděly? No ta ti určitě otlapká bříško ze všech stran. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 11:49

mne se s tebou zvani taky moooc dobre :mrgreen: :palec:
to si pis, ma slibeno, ze ji Klaudi hned nakopne do ruky :mrgreen: byly tady na Vanoce, ale to sem mela tu strevni chripku a umirala, tak sme si sebe neuzili a to jsem jeste pupek nemela.. ale ted si sebe uzijeme uplne maximalne :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.3.12 13:27

No kdyz vy pisete desne moc :D ja to ctu, ale kdyz mam na neco co napsat, tak vy uz jste pak o 5 stranek dal a uz to neni aktualni tema :D
Holky chtela jsem se zeptat, kolikaty DPO muzu testovat, ze bych mohla videt aspon ducha ? zitra budu 9 DPO, ale teprve 26 DC, neni to moc brzy na testy ? Jenze ja jsem hrozne nedockava a zvedava a navic mi uz ode dne ovulky je blbe. Zaludek stazenej a obcas se mi i zvedne.. nemam to treba uplne cele dny, ale nekolikrat denne urcite, ze ho mam stazenej. Ale bojim se, aby to nebyla sugesce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 13:30

ahoj,
ja delala prvni tehu testik az 12 dpo a to uz byl dusik docela peknej.. urcite zkus vydrzet aspon do 10 dpo a pak kdyz nic, tak zkusis 12 dpo :D :palec:
jj to mas pravdu, my toho mega nakecame - ja jsem tady pres den porad, tak jen kecam a kecam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.3.12 13:31

to je zatim muj grafik.. je dost podobnej zatim tvymu tehu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 13:32

:palec: jj ten vypada zatim mega dobre :palec: a taky ste se snazili mega mooooc :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.3.12 13:32

No tak ja jeste vydrzim do toho ctvrtka no a nebo mozna i do patku, ale to neviiim … mam takovy nutkani ho pocurat hned :D Ale musim vydrzet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 13:33

jj jeste vydrz a pak ten 10 dpo bych teoreticky zkusila prvni a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.3.12 13:40

No snazili .. a od te doby nic :D to je hrozny … kdyz vim , ze jsou plodny, tak chci kazdej den .. a pak vim ze plodny nejsou, tak uz to tak nutny neni :D A nebyl teda moc ani cas, ale ani mi to nevadilo :D Ja uz proste chci test a chci bejt tehu :D me totiz bylo hodne zle i loni pri tehu. jenze to bylo myslim az po zjisteni. .predtim asi ne … a ted je mi uz ode dne ovulky, coz je desne brzy na to .. takze proto mam strach z te sugesce a jeste taky porad krkam :D a to mam takovy pocit, ze jsem minule ze zacatku taky mela .. akorat ten zacatek byl opravdu az po ocekavane MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 13:42

to je naprosto normalni, taky sem to tak mela a nejen ja :mrgreen:
hele uvidis, treba uz za 2 dny budes mit na testiku ducha ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
20.3.12 13:43

kéééééééééééééééééž by ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.3.12 16:16

No a já se prozměnu úplně zasekla s prací. :cert: :D
Ale zase mi to parádně uteklo, ten den. :dance: Teď jsem do sebe naházela oběd jak vlčák. :roll: :P

Hannkie: Klidně se vracej i k neaktuálním tématům. ;) My si snad ještě vzpomenem. :mrgreen:
K tomu testování, myslím, že když se zadaří, mohlo by být něco už 10. dpo vidět. :think: Ale kdyby nebylo, ještě by to nemuselo nic znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
20.3.12 16:19

tak aspon nekomu to uteklo, pro me to bylo dneska uplne peklo, fakt to neutikalo vubec - jeste ze za 40 min uz jdu domu :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.3.12 16:23

No, já budu dneska čekat dlouho na manžu, tak si to taky pěkně vychutnám. :roll:
Já nevim, že to musí být taková votrava… :cert: :)
Ale ráda bych si dneska dala skleničku vína a dobré sýry a ovoce k tomu, snad to stihnem. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí