Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jako skoro samy 2 sme napsaly uz 123 stranek - slusnej vykon
![]()
tak to mate taky super plan na sobotu - ja se ji uz snad nedockam, jak silene se tesim.. hlavne na segru - sem uz v 6. mesici a jeste me tehu nevidela
![]()
No to jo, ostatní holky málo píšou…
![]()
Zato my tu žvaníme furt, to je holt pak poznat. ![]()
Jé, ještě jste se neviděly? No ta ti určitě otlapká bříško ze všech stran. ![]()
mne se s tebou zvani taky moooc dobre
![]()
to si pis, ma slibeno, ze ji Klaudi hned nakopne do ruky
byly tady na Vanoce, ale to sem mela tu strevni chripku a umirala, tak sme si sebe neuzili a to jsem jeste pupek nemela.. ale ted si sebe uzijeme uplne maximalne
![]()
No kdyz vy pisete desne moc
ja to ctu, ale kdyz mam na neco co napsat, tak vy uz jste pak o 5 stranek dal a uz to neni aktualni tema ![]()
Holky chtela jsem se zeptat, kolikaty DPO muzu testovat, ze bych mohla videt aspon ducha ? zitra budu 9 DPO, ale teprve 26 DC, neni to moc brzy na testy ? Jenze ja jsem hrozne nedockava a zvedava a navic mi uz ode dne ovulky je blbe. Zaludek stazenej a obcas se mi i zvedne.. nemam to treba uplne cele dny, ale nekolikrat denne urcite, ze ho mam stazenej. Ale bojim se, aby to nebyla sugesce ![]()
ahoj,
ja delala prvni tehu testik az 12 dpo a to uz byl dusik docela peknej.. urcite zkus vydrzet aspon do 10 dpo a pak kdyz nic, tak zkusis 12 dpo
![]()
jj to mas pravdu, my toho mega nakecame - ja jsem tady pres den porad, tak jen kecam a kecam ![]()
jj ten vypada zatim mega dobre
a taky ste se snazili mega mooooc
![]()
No tak ja jeste vydrzim do toho ctvrtka no a nebo mozna i do patku, ale to neviiim … mam takovy nutkani ho pocurat hned
Ale musim vydrzet ![]()
jj jeste vydrz a pak ten 10 dpo bych teoreticky zkusila prvni a uvidis ![]()
No snazili .. a od te doby nic
to je hrozny … kdyz vim , ze jsou plodny, tak chci kazdej den .. a pak vim ze plodny nejsou, tak uz to tak nutny neni
A nebyl teda moc ani cas, ale ani mi to nevadilo
Ja uz proste chci test a chci bejt tehu
me totiz bylo hodne zle i loni pri tehu. jenze to bylo myslim az po zjisteni. .predtim asi ne … a ted je mi uz ode dne ovulky, coz je desne brzy na to .. takze proto mam strach z te sugesce a jeste taky porad krkam
a to mam takovy pocit, ze jsem minule ze zacatku taky mela .. akorat ten zacatek byl opravdu az po ocekavane MS ![]()
to je naprosto normalni, taky sem to tak mela a nejen ja ![]()
hele uvidis, treba uz za 2 dny budes mit na testiku ducha
![]()
No a já se prozměnu úplně zasekla s prací.
![]()
Ale zase mi to parádně uteklo, ten den.
Teď jsem do sebe naházela oběd jak vlčák.
![]()
Hannkie: Klidně se vracej i k neaktuálním tématům.
My si snad ještě vzpomenem. ![]()
K tomu testování, myslím, že když se zadaří, mohlo by být něco už 10. dpo vidět.
Ale kdyby nebylo, ještě by to nemuselo nic znamenat.
tak aspon nekomu to uteklo, pro me to bylo dneska uplne peklo, fakt to neutikalo vubec - jeste ze za 40 min uz jdu domu
![]()
No, já budu dneska čekat dlouho na manžu, tak si to taky pěkně vychutnám. ![]()
Já nevim, že to musí být taková votrava…
![]()
Ale ráda bych si dneska dala skleničku vína a dobré sýry a ovoce k tomu, snad to stihnem. ![]()