Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, tak to to budeš muset přetrpět. ![]()
Ten test na cukrovku bude asi chuťovka.
Už abys to měla z krku. ![]()
jj je fain, ze budu mit den volna, ale rano to bude asi dost hnusny a narocny.. nastesti me tam hodi pritel a ohlida aby mne nebylo blbe..
zvladly to jiny, tak ja musim taky ne??
![]()
No že to zvládneš, o tom není pochyb.
Navíc s dohledem, to uteče jako nic a půjdete domů.
A máš k tomu den volna? To bych se snad i těšila… ![]()
no na ten den volna se uz fakt tesim, jeste si jich musim vybrat asi 7
![]()
presne pritel me tam ohlida, pak mne skoci pro neco dobryho do kantyny, pak se podivam na malou a dohodnu si 3D ultrazvuk a pujdu domu odpocivat
vlastne to zni pekne
![]()
No právě, takhle už to zní jako hezky naplánovaný den, co v porovnání s tím je nějaká sladká voda… ![]()
Ty volné dny určitě užiješ, teď si je vybrat nemůžeš,ale pak bude zase ještě víc teplo a hezky. ![]()
no jiste, sladka hnus voda a hladoveni a zizneni
to urcite zvladnu a pak si nacpu pupek
![]()
prave, pak si budu brat volno pekne podle peknyho pocasi + kdy bude pritel doma
![]()
Správně, prostě krásně prospěchářsky.
![]()
Tak to má být a ne, že manželovi nařídí volno, kdy se to hodí šéfovi.
Ještě že já se můžu přizpůsobovat.
a mozna bych si mohla pak koupit neco za odmenu po tom vysetreni
![]()
sme prave ted taky resili, ze pritel si vlastne muzu uz brat volno jak se to bude hodit jemu nebo podle pocasi a mne na materske to bude jedno
a myslim, ze letos by to pocasi mohlo bejt porad krasny
![]()
To jo, ještě větší motivace to tam vydržet a nezlobit.
Bude odměna.
![]()
Já teda doufám, že letos si pořádně užijeme jaro, léto i podzim, tahle zima mi přišla strašně dlouhá.
A taková vyčerpávající…
Teda ale tobě už se to taky krátí, jen co je pravda.
To bylo před chvilkou, kdy jsi zjistila, že jsi těhu! ![]()
jj dochazi mne dost veci z drogerie, tak to bych si pak mohla koupit nejakou rasenku nebo tak ![]()
ja ted chci uz jen pocasi se slunickem, na zadny jiny nemam naladu
jj leti to silene vid?? 1.11. prvni pozitivni testik a ted uz jsme v 6. mesici, mala kope jako blazen, no leti to silene teda.. ted jeste sup na materskou a je to
![]()
a tobe aby vysel ten Jonas a hotovo… jinak mrcha uz v pohode, jen to silny sileny predtim?? ![]()
To je dobrý nápad, já jdu na kontrolu k dr myslím 2. dubna, manžel jede se mnou, to by jsme pak taky mohli zajít aspoň do drogérky. ![]()
Je to mazec, jak to letí. ![]()
Ta poslední ms byla děs, ale trvala šest dní, po mých dvaceti až třiceti, úplná paráda, na to, jak mi bylo blbě už jsem docela zapomněla.
A zatím vše ok, manžel mi nenápadně koupil i ovu testy. ![]()
A shodou okolností mi to FF vyznačuje přesně na Jonáše.
4.4. na to prostě vlítnem, i kdyby nevím co bylo. ![]()
ja prave nikde pobliz zadnou nemam, ale dole u polikliniky je, tak do ni skocim a udelam si nejakou zaslouzenou radost
![]()
koupil ovu testy?? hele tak to je super, ted bude nejdulezitejsi snazeni, tak pekne delej i testiky
merit nebudes vubec??
jj ty blaho, ja budu 4.4. nervoznejsi vic nez ty
a hned rano ti to budu pripominat.. - hele takovyhle datum, to proste musi vyjit
![]()
No jo, já budu dělat testy, jenže co když mi vyjde ovu dřív? Co pak se 4.4.? ![]()
My nesmíme být nervní, měli by jsme pak neurotické mimi. ![]()
Ale měřit nebudu, sice jsem měla takové cuky, ale já mám všeobecně nižší hodnoty hormonu druhé fáze, takže ten teplotní skok není až tak velký a já z toho kolikrát houby poznám. ![]()
No, teploměr mám pořád strčený za hlavou, kdyby nááhodou… ![]()
hele to je jedno, nemusi to vyjit presne toho 4.4. ale proste to ted vyjde.. ja to ale mela fakt uplne presne na toho Jonase a u tebe to bude myslim taky tak..
![]()
jj taky uz mne to doslo, ze u tebe to slo stejne blbe poznat podle teplot.. u me bylo uz podle 1 jasny jestli jsem pred ovu nebo po.. ale ty se na to vyprdni ![]()
treba pak zmeris az budes mit nejaky podezreni
![]()
To je fakt, vím, jak mají ty teploty vypadat a co by u mě byla teplota výrazně vyšší, to mi zatím musí stačit, už vidím, jak bych jednou začala měřit a pak bych se toho zase nezbavila jak dlouho. ![]()
Mám dobrý pocit hlavně z toho, že už mi ten Jonáš může vyjít a není to všechno jen zapláclé blbou ms. ![]()
Jen se schválně podívám na ten datum znovu, zapomněla jsem, jestli to vypadá spíš na holku nebo kluka. ![]()