Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
6.4.12 09:40

nooo myslim ze na zahradu muzete bohuzel zapomenout - stejne jako my.. :cert: jinak by bylo v sobotu grilovani, ale to asi fakt nevyjde.. :zed:
ale i na to valeni v posteli se dooost tesim - ze konecne clovek neuslysi ten blbej budik.. :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 09:46

To je fakt, taky nám tu nebude nic vřeštět. :mrgreen:
A hlavně pak žádný spěch, budeme snídat třeba hodinu. :dance:
Ta zahrada počká… 8) A grilování si ještě užijeme, dosytosti. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 09:54

joooooo snidane v posteli, to je ono… :mrgreen: :dance:
to je pravda, vzdycky na konci sezony mam pak grilovani plny kecky a uz to nemuzu ani cejtit.. tak to proste jeste nejakou chvili vydrzime.. hlavne ze uz budu mit doma ty vecicky na malou.. :hug: :dance:
a co ty, nezkouselas merit nebo jak se citis?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 10:10

Jé, tak to se máš hned na co těšit, já už sem tam taky okukuju, co se musí sehnat pak na mimi. :D
Jinak mám pocit, že mě spíš píchá na jedné straně podbřišku jako při ovu, ale jen sem tam, jinak jsem neměřila ani se nějak nepozorovala, asi ošmátnu příležitostně čípek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 10:17

ja fakt doma nemam jeste ani jedno bodycko, tak uz sem z toho nestastna, ale ted to zacne.. :D :dance: :dance:
jj zkus cipek co ten na to ;) hele pichani je normal i v tehu, takze to neni vubec ovulace, kdyz uz mas asi tak 2 dny po ni!! :P ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 10:22

:mrgreen: Tak to jo, tak bude prostě už jen takové cosi mimo ovu. :D
Na čípek jsem šla hned. :P Je ještě výš než bych čekala, ale středně tuhý a spíš uzavřený. No, hned si to zapíšu na FF, když už tu informaci mám. :mrgreen:
Jo a nákupní horečka bude asi fáákt výživná. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 10:30

jj prave neco po ovu .. :mrgreen: ;)
jj napis na FF, to ja to nemohla psat, protoze sem o tom vedela uplny prd, ale zkousela sem ho taky.. :) :palec:
si pis, ja uz fakt chci s tema nakupama zacit a budu radit jako dabel.. :cert: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 10:35

:mrgreen: Jak černá ruka… Chudák peněženka. :P Ale nakupovat na mimi musí být parádní. :dance:
Ten čípek se stejně věčně stěhuje a vůbec si dělá, co chce a kdy chce. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 10:37

jj chudak muj setrici ucet - 2 roky jsem na nej nesahala vubec, nemela k nemu ani kartu a ted ho provetrame pekne.. - ale byl special na miminko.. :D :palec:
prave, ja ten cipek mela pokazde jinde a jinej takze sem z toho byla v prd.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 12:52

Když byl účet pro mimi, tak to se musí řádně vyluxovat..! :dance: :palec:
Mě zas přepadla práce, nečekaně, ze zálohy a než jsem se stačila ubránit, je jedna hodina. A to jsem se bála, že mi to nebude utíkat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 12:56

jj ten byl pro nasi malou a fakt sem byla sikovna a ani se ho doted nedotkla a az ted ve stredu jsem si sla zazadat o kartu a ted to roztocime :mrgreen: :lol:
jooooo tak to ja vuuubec nic nedelam, ale docela mne to taky utika, jeste 2 hod a huraaaa domu a odpocivat.. :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 13:01

Ty už to máš fakt za pár. :mrgreen: :palec:
O nějakém spoření pro mimi by jsme ale taky mohli pouvažovat, pak toho bude k nakoupení tolik, že si myslím, že to beztak nebude stačit. :P
Já si teď dám honem něco k jídlu a musím zas pokračovat, abych měla všechno z krku, než přijede manžel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 13:04

jj za chvilicku ;)
prave, ja rikala, ze chci mimiska a mit pro nej nasetreno treba aspon 100 tis aby se dalo nakoupit a nebyli sme hned s penezma v prd… proste nechci sahat zatim na vyplatu a materskou ale na tyhle uspory.. a ukol splnen.. ;) :palec:
ja dnes furt jim mne prijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.4.12 13:12

Ty jo, tak to nemáme šanci ušetřit ani za jak dlouho. 8o
Ale co, aspoň něco by jsme mít mohli. :D
No, probereme to, až na to bude vhodná doba, teď si užijeme prodloužený víkend a nebudeme přemýšlet vůbec o ničem… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
6.4.12 13:16

my to setrili tak nejak 2.5 roku co spolu bydlime a ted se budou konecne hodit ;) ja jsem v tomhle hroznej setrilek a opatrna, kdyz sem bydlela jeste s nasima a platila jim jen cca 4 tis mesicne, tak sem mela nasetreno skoro 250 tis :mrgreen: ale pak prisel byt a do nej nakupovani a bylo po penezich.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí