Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jeste musi chvili pockat, pak bude radost..
![]()
tak to ja jdu hajat hned jak dojdu, to je mne jasny uz tedka..
doufam, ze pro me prijede, zatim nic nenapsal, ale v tomhle pripade snad vahat nebude.. a dame si i neco k jidlu po ceste.. ![]()
Tak to je jasný, že přijede, když může, přece by svoje holky takhle někde nenechal. ![]()
A najíst se rovnou, to je nápad, budeš pak moct zamířit přímo spát a nebude tě zdržovat večeře. ![]()
My budeme mít dneska smažák, manžel se těší, tak to ho nemůžu zklamat. ![]()
jj prijede, uz psal ze s tim pocita..
![]()
budete mit smazak jo? ja uvazovala ze se stavime v mekaci, maji tam prave ted Mc Smazak, tak sem ho chtela ochutnat..
a mam na smazak docela taky chute.. ![]()
Jé, na ten jsme se stavěli o víkendu. Jestli můžu radit, řekni si o pořádnou dávku dresinku a nebo si k tomu přikup tatarku, bylo to jinak dost suchý. ![]()
Ale jinak dobrej, prostě smažák.
![]()
a co v tom je? jen houska syr a tatarka nebo jeste nejakej salatek??
ja potrebuju hodne tatarky ![]()
Jen ta tatarka, ale co jsme měli my, tak to bylo fakt chudý, při objednání bych jim příště řekla o ten dresink a nebo koupila teda aspoň dva ty pytlíčky a vymačkala je tam. ![]()
Ta jejich tatarka v sýru je na chuť moc dobrá, jen to množství je opravdu mizerný. ![]()
no tak to jsem na to zvedava co na to povim ja.. ja mam rada hodne tatarky a dobrou tatarku..
![]()
Však já vím. A to si vezmi, že i na mě tam té tatarky bylo extra málo. Ale ono taky záleží na každé provozovně, jak to připraví. ![]()
Hlavně aby chutnalo… ![]()
jj snad bude chutnat.. dnes mizim z prace o malinko driv - uz tak za pul hod, tak se tesim do postele, sem rada, ze sem to dneska prezila a ted uz bude jen hajani
![]()
No a zítra už snad bude líp. ![]()
Už jen díky tomu, že už bude půlka týdne, to je moc fajn. ![]()
Taky zmizím, tak se měj moc pěkně a dobrou chuť i noc a zítra pa pa. ![]()
ahoj,
me vcera sefka pustila driv a pritel si pro me prijel uz v 16.10 hod, tak to byla parada a byla jsem rada..
a dnes uz je vazne mnohem lip, vzycky nevim, jestli to bude nemoc, nebo jestli je to jen k tehotenstvi.. tohle bylo asi zase k tehu, protoze dneska uz je nastesti dobre.. ![]()
a co ty, jak je?? ![]()
Ahoj, no to je dobře, že už je to v pořádku a taky že jsi šla brzy, to máš dobrou šéfku. ![]()
A přítele taky, že přijel.
![]()
Já se na dnes docela dobře vyspala, ale pořád mě pálí oči, jako bych toho naspala tak půlku, manžel si ale taky stěžoval, možná jsou to už pyly venku. ![]()
No každopádně to vypadá na pěkný den. ![]()
Ovšem ještě hezčí by byl s dvěma čárkama, ale nemám ani test ani chuť to pokoušet. ![]()
jj byla jsem i za tech 50 min fakt rada.. ![]()
to bych rekla, ze jo, ze to bude nejaka alergie, ted to radi uz poradne.. ![]()
hele nepokousej ten testik jeste, vydrz tak aspon do soboty a pak bych to mozna zkusila..
![]()
To víš, že vydržím. ![]()
Už se od manži nenechám zbláznit.
A hlavně bych z toho ani neměla dobrý pocit.
Stejně moc nevěřím tomu, že by to vyšlo.
Ale jak se říká, naděje umírá poslední, a tu mám. ![]()
tak to ja mam nadeji a velikaaaaaanskou, nic se neboj, ono to vyslo..
uz se tesim, az budes ten testik hlasit a fotit ![]()