Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zadny smrkani me nezajima a jestli jeste nakazi me a malou tak uvidi o to vic..
to bude hroznej sekec mazec ![]()
tady vubec nic nikde neni a jeste v tomhle pocasi to nehrozi.. holt si dam nejakou sladkost az doma, ale bude to tezky.. mam jen rozpustny kapucino, tak zkusim pak mozna to, jestli to nepomuze..
![]()
To taky vždycky vyhrožuju, že běda mu, jestli mě nakazí. ![]()
Většinou teda né. ![]()
Kapučíno by mohlo pomoct, když se dostatečně osladí.
![]()
Já tu teď chroupu ředkvičky, teď mi chutnají, ale k obědu si dám ještě taky zeleninu jako přílohu, to ale vyvolá nemístnou chuť na něco sladkýho ke kafi v půl pátý. ![]()
taky to bylo prvni co ode me dneska slysel - teda jen pres smsku, protoze ho uvidim az po praci.. to ma jediny stesti bejt doma a videt jak dojede mokrej a spocenej, tak to nakopnu hnedka
![]()
jeee kez uz by bylo pul 5 a cas na kaficko.. ja si dala svoje ranni caro a toastik a ted surfuju na netu .. a tesim se na zitrek, ze uz touhle dobou porazime na veletrh..
![]()
Tak to má fakt jediný štěstí, že jsi nebyla doma. ![]()
No, ty už dneska přežiješ ten den jen s tou vidinou zítřka. ![]()
Já mám pořád pocit, že je dneska pátek.
Včera jsem s tím přišla i za manželem, ten koukal a pak povídá „ale zítra je čtvrtek…“, jak já byla zklamaná.
![]()
jj to ma teda stesti ![]()
ja si taky myslim, ze je patek, tak snad se v 15 hod neseberu a neodejdu
![]()
To by bylo dost dobrý.
No já už si zase myslela dvakrát, že ten pátek fakt je. ![]()
Já nevim, co to mám, většinou mě pátek spíš překvapí, ale i když je kratší pracovní týden, nemůžu se nějak dočkat. ![]()
A to budu mít i co dělat, už se mi to tu kupí. ![]()
hihi myslim, ze by me hodne rychle nekdo zastavil.. ![]()
tak tady to na praci dneska zatim teda moc nevypada, neco sem udelala do 9 hod a od te doby nejak nic ..
ale tak tech 5 hod uz snad nejak preziju a huraaa na 3 dny volnicka..
![]()
Tak zkus kouknout na nějaká videa třeba, nebo na něco co ti uteklo v tv, to by mohlo nějaký ten čas zaplácnout. ![]()
Já se tuhle zabrala do sledování seriálu díl po díle a pomalu jsem nestihla ani co jsem musela. ![]()
ja tady nemam sluchatka ani zvuk, takze to je na prd..
ale to ja uz dnes nejak vydrzim, to se nebojim.. ![]()
jooo tak moct tady koukat na nejakej serial nebo tak, to by bylo hodne v pohode, ale to nejde.. sedi vedle me sefka, tak to uz by bylo asi i na ni hodne.. staci, ze vidi, ze sem furt na netu
![]()
A no tak to zase jo. To pak chápu, že to nejde.
![]()
Já se půjdu vrhnout na tu mojí práci, až přijdu, bude to dobrý znamení, protože uteče docela kus času.
![]()
o.k. tak doufam, ze se vratis brzicko, ale ze utece hrozne moc casu a mne to ani neprijde.. ted mam novou zabavu, hledam detske nausnice ![]()
http://www.sperky.cz/…1942-10.html
Táák, jsem tu. Tak co, uteklo to..? ![]()
Náušnice jsou krásný, já mívala jako malá takový kytičky, jako poměnky, ty bych koupila svojí holčičce. ![]()
hihi ja ted taky pracovala
a jooo docela to dneska utika.. ![]()
joo tak pomenky modry, sem mela taky jako mala.. jen zluty zlato, ktery nechci, chci bily, to se mne libi vic
ale ty ceny jsou taky teda slusny, co sem koukala.. ![]()
No to jo, ceny budou určitě úplně jiný, než když jsme byly malé. ![]()
Mně to začíná přímo letět, což je jen dobře. A venku se udělalo hezky, taky plus. ![]()
Ještě si vyřídím nějaké nákupy přes e-shop a už bude manža skoro doma. ![]()
tady teda pekne neni, ale aspon je pauza v tom lijaku, takze taky pokrok ![]()
jj vyrid nakupy..
ja ted resila, ze se posilala pozvanka na firemni vecirek - mame letni a zimni a ma byt 15.6. a to ja tady uz mesic nebudu, budu uz na materske, tak me to bylo lito, ze o nej prijdu.. ale pak holky psaly, ze vubec, ze mam urcite dorazit i s pupkem, pokud budeme o.k. a do seznamu me napsaly jako 1+1 tak mam radost..
i kdyz je to az za 2 mesice..