Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
12.4.12 09:44

zadny smrkani me nezajima a jestli jeste nakazi me a malou tak uvidi o to vic.. :D :cert: to bude hroznej sekec mazec :lol:
tady vubec nic nikde neni a jeste v tomhle pocasi to nehrozi.. holt si dam nejakou sladkost az doma, ale bude to tezky.. mam jen rozpustny kapucino, tak zkusim pak mozna to, jestli to nepomuze.. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 09:50

:mrgreen: To taky vždycky vyhrožuju, že běda mu, jestli mě nakazí. :P
Většinou teda né. 8)
Kapučíno by mohlo pomoct, když se dostatečně osladí. :pankac: :mrgreen:
Já tu teď chroupu ředkvičky, teď mi chutnají, ale k obědu si dám ještě taky zeleninu jako přílohu, to ale vyvolá nemístnou chuť na něco sladkýho ke kafi v půl pátý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 09:52

taky to bylo prvni co ode me dneska slysel - teda jen pres smsku, protoze ho uvidim az po praci.. to ma jediny stesti bejt doma a videt jak dojede mokrej a spocenej, tak to nakopnu hnedka :mrgreen: :lol:
jeee kez uz by bylo pul 5 a cas na kaficko.. ja si dala svoje ranni caro a toastik a ted surfuju na netu .. a tesim se na zitrek, ze uz touhle dobou porazime na veletrh.. ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 09:59

:lol: Tak to má fakt jediný štěstí, že jsi nebyla doma. :P
No, ty už dneska přežiješ ten den jen s tou vidinou zítřka. :dance:
Já mám pořád pocit, že je dneska pátek. :cert: Včera jsem s tím přišla i za manželem, ten koukal a pak povídá „ale zítra je čtvrtek…“, jak já byla zklamaná. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 10:08

jj to ma teda stesti :P
ja si taky myslim, ze je patek, tak snad se v 15 hod neseberu a neodejdu :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 11:51

:lol: To by bylo dost dobrý.
No já už si zase myslela dvakrát, že ten pátek fakt je. :cert:
Já nevim, co to mám, většinou mě pátek spíš překvapí, ale i když je kratší pracovní týden, nemůžu se nějak dočkat. :D
A to budu mít i co dělat, už se mi to tu kupí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 11:58

hihi myslim, ze by me hodne rychle nekdo zastavil.. :pankac:
tak tady to na praci dneska zatim teda moc nevypada, neco sem udelala do 9 hod a od te doby nejak nic .. :zed: ale tak tech 5 hod uz snad nejak preziju a huraaa na 3 dny volnicka.. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 12:03

Tak zkus kouknout na nějaká videa třeba, nebo na něco co ti uteklo v tv, to by mohlo nějaký ten čas zaplácnout. :)
Já se tuhle zabrala do sledování seriálu díl po díle a pomalu jsem nestihla ani co jsem musela. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 12:10

ja tady nemam sluchatka ani zvuk, takze to je na prd.. :cert: ale to ja uz dnes nejak vydrzim, to se nebojim.. :palec:
jooo tak moct tady koukat na nejakej serial nebo tak, to by bylo hodne v pohode, ale to nejde.. sedi vedle me sefka, tak to uz by bylo asi i na ni hodne.. staci, ze vidi, ze sem furt na netu :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 12:19

:lol: A no tak to zase jo. To pak chápu, že to nejde. :mrgreen: :P
Já se půjdu vrhnout na tu mojí práci, až přijdu, bude to dobrý znamení, protože uteče docela kus času. :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 12:21

o.k. tak doufam, ze se vratis brzicko, ale ze utece hrozne moc casu a mne to ani neprijde.. ted mam novou zabavu, hledam detske nausnice :mrgreen:
 http://www.sperky.cz/…1942-10.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 14:01

Táák, jsem tu. Tak co, uteklo to..? :mrgreen:
Náušnice jsou krásný, já mívala jako malá takový kytičky, jako poměnky, ty bych koupila svojí holčičce. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 14:39

hihi ja ted taky pracovala :mrgreen: a jooo docela to dneska utika.. :dance:
joo tak pomenky modry, sem mela taky jako mala.. jen zluty zlato, ktery nechci, chci bily, to se mne libi vic :mrgreen: ale ty ceny jsou taky teda slusny, co sem koukala.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.4.12 14:44

No to jo, ceny budou určitě úplně jiný, než když jsme byly malé. :twisted:
Mně to začíná přímo letět, což je jen dobře. A venku se udělalo hezky, taky plus. :dance:
Ještě si vyřídím nějaké nákupy přes e-shop a už bude manža skoro doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.4.12 14:47

tady teda pekne neni, ale aspon je pauza v tom lijaku, takze taky pokrok :mrgreen:
jj vyrid nakupy..
ja ted resila, ze se posilala pozvanka na firemni vecirek - mame letni a zimni a ma byt 15.6. a to ja tady uz mesic nebudu, budu uz na materske, tak me to bylo lito, ze o nej prijdu.. ale pak holky psaly, ze vubec, ze mam urcite dorazit i s pupkem, pokud budeme o.k. a do seznamu me napsaly jako 1+1 tak mam radost.. :D :dance: i kdyz je to az za 2 mesice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí