Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj,
jen se hlasim, ze jsem v poradku, jen me skolila nejaka viroza, tak porad lezim a nemam silu poradne na nic.. v pondeli budu snad o.k. a poradne napisu.. ![]()
No to jsi hodná, že jsi dala vědět, já už měla starost… ![]()
Tak hezky ležte, holky, ať jste brzy v pořádku. ![]()
@Hannkie
A copak ty, jak to dopadlo? Myslela jsem na tebe podle plánu. ![]()
tsi jo veverko ted koukam ,ze to tu neni … ono to rano nejak blblo, ale poslala jsem ti to hned, jak to fungovalo, i jsem to tam videla, ze to tam je a ted to tam neni ta zprava
tak to je zvlastni… asi jak to blblo…
no dopadlo to blbe… mam tyden na to, aby se to spustilo samo, jinak revize… ale vypada to spis na revizi, jelikoz prazdny gestacni vacek se stale zvetsuje
takze to samo asi neodejde.. ted zkousim pit salvej (ta pry zpusobuje stahy delohy) pak si zkusim dat horkou vanu … a o vikendu mozna cerveny vino a horkou vanu … no ale myslim ,ze to stejne nepomuze
chjo … kdyby to aspon odeslo samo ![]()
@Hannkie
To jo, ono to blblo, já byla u pc od šesti a sem se mi podařilo dostat až před jedenáctou. ![]()
Teda to mě mrzí, že to je tahle varianta.
Možná pomůže to vysazení prášků na tu podporu těhu a pak to, co píšeš.
Zkus co půjde, i když to vypadá, že se to sakra drží.
To tělo bude zblblé tím Utroušem, možná že když vyprchá ten účinek a k tomu horká vana, mohlo by se to vzpamatovat. ![]()
No nemáš to teda vůbec snadný.
Zrovna to tu čtu manželovi, kulí oči, co všechno se může stát.
Ale ty už sis tu smůlu vybrala dosyta
, příští pokus bude mimi jako fík. ![]()
no ja doufam ..... jedno nekdy ve 22.tydnu pryc. dalsi pujde pryc nekdy v 9. tydnu .. .tak doufam, ze to treti uz bude fakt v poradku … i kdyz tohle se opravdu s tim predtim neda srovnat.. ted tam neni jeste ani mimi, predtim me uz kopal broucek. …
To musí být opravdu pořádný záhul na psychiku. ![]()
Ale rozhodovala bych se stejně. Každá doufá, že jí tohle nikdy nepotká, ale v duchu už jsem si připravila i na tuhle variantu řešení…
Ty aby ses teď hlavně dala do pořádku a všechno bylo připravené na mimi, které snad přijde hodně brzy. Budu držet palce, pořád. ![]()
no narocne to je … ale tak da se to … hlavne at uz to do tretice proste vyjde…
Neda se nic delat no.. jsou porad horsi veci na svete… asi to tak melo byt a nema smysl se v tom vrtat. Proste brzy bude lip ![]()
To máš pravdu. Pořád by mohlo být hůř, a to o dost… ![]()
Asi to vidím zbytečně horší právě tím, že se nám mimi nedaří a tak. No nakonec se člověk musí vyrovnat se vším, co život přinese, to znám dobře. ![]()
Je fakt, že to uteče a ani se nenaděješ a už se budete snažit znovu. ![]()
Léto před náma, hned je na co se těšit. ![]()
jj to urcite
clovek se nad to musi proste povznest… neda se nic jineho delat.. vsak ono to jednou vyjde.. v dnesni dobe je ta medicina tak vyspela, ze proste jsou schopni pomoct opravdu pomalu kazdemu , ze nakonec to miminko ma.. akorat to je treba delsi cesta k nemu. nebo je to komplikovanejsi a problemovejsi, ale urcite se brzy povede mit zdrave krasne detatko v naruci ![]()
Přesně tak, to si taky myslím.
Když to nejde tak, půjde to jinak. Ale dneska už se skoro každá holka dočká mimi. ![]()
To až žasnu, co za metody už dneska je. ![]()
Právě taky nezoufám, když to nepůjde ještě nejakou dobu přirozeně, zkusím se rozhlídnout po jiných možnostech. ![]()
presne tak
hold si na to miminko musime pockat, ale zato to pak bude zdravy jak ripa ![]()
A taky si to všechno pak pořádně užijeme, to je určitě přímá úměrnost. Čím dýl čekáme, tím větší štěstí to pak pro nás bude. ![]()
@1veverka píše:
A taky si to všechno pak pořádně užijeme, to je určitě přímá úměrnost. Čím dýl čekáme, tím větší štěstí to pak pro nás bude.
jo jo jo
![]()
No já už jen čekám, co ta moje ms udělá.
Špinění je silnější, ale za ms se to považovat nedá. Ale hodně jsem nastydla, možná mi to tu ms oddálilo. A já tak doufala, že ty cykly budou do těch 40 dnů… ![]()