Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dneska už 41. Což by taky nebylo tak hrozný, obzvlášť u mě, ale celé je to nějaké podezřelé. ![]()
Pořád sleduju čípek, na ms nevypadá, pořád se fláká někde mezi a nijak se netváří, teploty by mi nic neřekly, no je to napínák… ![]()
Zkoušela. ![]()
Jakooo… Ne, že by tam byla čárka, ale úplně bílý taky není. Jenže to já už měla víckrát těsně před ms. ![]()
Takže zatím si vůbec žádné naděje nedávám, to špinění už jde pomalu do červena a hlavně je den ode dne silnější.
Jo, jo, nezbývá mi než čekat. ![]()
Ale snažím se to zatím neřešit, protože jinak už by mi z toho asi hráblo.
A protestovala bych majlant. ![]()
to jo … to cekani je desny .. me taky prijde, ze porad na neco cekame a nebo mame neco zakazany
ale jednou to vsechno vyjde a bude to skvely. ![]()
Ahoj holky. ![]()
Tak včera večer už se ms rozjela pěkně do červena, dneska to zatím fláká, ale už jsem začala nový cyklus, tak snad bude rychle po ní. ![]()
A je pátek, konečně…
To už přežiju všechno. ![]()
To jo. Kéž by ti to taky tak vyšlo a mohla ses těšit zas už jen na lov druhé čárky. ![]()
U tebe asi zatím změna žádná, co… ![]()
ee
nepomahaj ani bylinky, ani horka koupel , ani sex
nic… ani naznak zaspineni… ale uz jsem predbezne objednana na tu revizi na 26.4.
A no tak uvidíš, ale 26. zase není tak daleko a budeš mít jistotu, že od té chvíle už to bude jen lepší. ![]()
jj dala jsem tomu jeste sanci, ze jsem pockala. a objednala se za tyden.
To jsi udělala dobře. Nebudeš si pak muset říkat nějaká „kdyby a jestli“. Prostě to dopadne jak dopadne, ale hlavně to má dobrou vyhlídku, že i když se nic nestane samo, půjde to jinak a brzo.
ahojky,
tak uz jsem po tydnu relativne zdrava a chystam se do prace - se mne nechce, jeste ze se aspon venku dela pekne.. ![]()
ja uz jsem skoro zdrava, ale bohuzel to chytnul pritel, tak doufam, ze si to nebudeme predavat sem a tam.. ![]()
o vikendu sem byla na morave a konecne po pul roce videla segru + celou rodinu, takze parada.. ![]()
a co ty, jak je??