Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
12.4.12 16:30

jj mamatest je klasika, taky sem se nejdriv vzdycky ptala na nej :palec:
jj taky se mej krasne, zitra ja urcite prijdu napsat co na veletrhu, jestli sme nakoupili poradne.. a vikend si samozrejme uzij taky a poradne, ale to psat ani nemusim.. :mrgreen: :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
12.4.12 21:58

Holky a zkousite ovu testy?ja resim takove dilema…testila jsem dnes dopo, odpo a vecer…prvni dva testy byly hodne syte ale malinko svetlejsi nez testovaci…a ten posledni test des vecer uz jen s duchem…co to tak asi znamena?nemate podobnou zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 06:45

@katuska_m
Myslím, že ovu proběhla někdy předtím, možná ten den, co jsi testovala, protože úplně pozitivní test mohl být třeba den před. :nevim:
Takhle zpětně těžko říct.
Nemáš k tomu třeba ještě bt nebo něco..?

@aakaficko
Tak hlásím, teplota je dole, takže houby mimi, jen se budu modlit, aby přišla ms včas a netrápil mě zas cyklus sedmdesát dní. :cert:
Docela jsem se těšila na teplotu, no, ta mě teda zklamala. :zed: Už na to zas peču…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 08:05

@1veverka no já den předtím odpo testovala a čárka slabší, den na to, včera, ráno čárka hoodně pěkná, ale malinko světlejší než kontrolní, a odpoledne to samé, krásná čárka, a večer už jen duch…teplotu neměřím :( jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 08:15

@katuska_m
Tak je možné, že to u tebe bude prostě pozitivní test. A nebo že ovu teprve bude, to záleží, kolikátý DC jsi a jestli máš cykly pravidelné a tak… :)
Jedině ještě, že by byl zrovna tenhle cyklus anovulační a k ovu se to jen tak přiblížilo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 08:22

@1veverka to jsou fakt složitosti :-( dnes jsem 14 den cyklu, cykly mám 27-28 dní… a ve středu mě exkluzivně bolel levý podbříšek( tak jsem si dělala ten test a slabá čárka), tak jsem doufala, že druhý den bude silná a taky že byla, 2×, ale ne tak jako kontrolní, malinko světlejší a večer duch… tak počítám, že by dnes mohla být teoreticky ovulka? i čípek tomu napovídá, od středy měkne a dnes jsem na něj skoro nedosáhla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 08:35

@katuska_m
Tak to vypadá fakt na tu ovu teď.
Ono někdo ty testy prostě silnější ani nemá. :)
Pořád jsou to testy z moči a do té už se to jen vyplavuje v různé míře z krve, ale ta hodnota v krvi to ovlivňuje, ta v moči může být nižší, to je jako u těhu testů, jsou holky, které je pozitivní nemají ani když mají fotku z utz. :P
Ber to tak, že ovu byla, hlavně, jestli jste to jistili a už stačí jen počkat a doufat, že z toho mimi bude. ;) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
13.4.12 08:38

dobre ranko,
jdu jen pozdravit a za chvili vyrazime.. takze myslis, ze teplota na hov..?? :cert: to me mrzi, ale dyt vis jak je to u tebe s teplotama, ja teda flintu do zita zatim nehazim.. :think: :palec:
dnes se nam udelalo pekne, tak doufam, ze neco taky nakoupime.. ;)
pa a krasny patecek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 08:40

@1veverka no právě nejistili :cert: mě mrskne… ve středu jak mě bolel podbříšek a dělala jsem si ten test, tak byla slabá čárka, tak jsem si řekla, že pozitivní by mohl být další den a to bylo včera a to jsem přítele neviděla…ale pozitivní test znamená, že ovu bude do 24-48 hodin ne? a ne, že už je??? :,( tak by mohla být dnes třeba, snad jsme ji nepropásli. zkoušíme poprvé, takže jsem fakt jak Alenka v říši divů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 09:06
@aakaficko píše:
dobre ranko,
jdu jen pozdravit a za chvili vyrazime.. takze myslis, ze teplota na hov..?? :cert: to me mrzi, ale dyt vis jak je to u tebe s teplotama, ja teda flintu do zita zatim nehazim.. :think: :palec:
dnes se nam udelalo pekne, tak doufam, ze neco taky nakoupime.. ;)
pa a krasny patecek :mavam:
:mrgreen: I ty optimisto.
No já nevím, vidím to bledě. :? Ale uvidíme, že jo. :)
Měj se moc krásně a dobře nakupte..! :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 09:07

@katuska_m
Jasně, pozitivní test je, že ovu bude nejpozději do 48 hodin, ono je vajíčko ještě i pak chvilinku schopné oplodnění, takže bych na to vlítla a doufala, že se to stihne. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 09:10

@1veverka díky moc za rady, jsi moc hodná, já jsem z toho totiž v pasti. v 10 si zkusim udelat jestej eden test a uvidim. čípek zatím úplně vzadu, ale zase mě znervoznuje že není žádný táhlý hlen… no je to fakt kumšt tu ovulku vychytat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.4.12 09:14

@katuska_m
Není zač, když vím a můžu, tak poradím. ;)
Ono taky test nemusí vůbec časově souhlasit s čípkem, přece jen, je to papírek a tělo má svoje vlastní představy o ovu. :mrgreen:
Hlen být nemusí, je to jen jeden z ukazatelů, ostatně jako všechno. Nakonec ani všechny ukazatele dohromady nemusí znamenat, že je ovu. Ale platí to i naopak. :D
Jak říkám, v tom aby se prase vyznalo. :P
Ale prostě bych jistila a zbytek nechala zatím být, od příštího cyklu, pokud by se nezadařilo, bys mohla zkusit i tu bt třeba… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 09:23

@1veverka jsem ráda, žes mi řekla aspoň svůj názor, v hodně diskuzích se člověk fakt nechytá, holky kecají jen spolu a je težké zapadnout :( za chvilku zkusím test, a pokud bude duch nebo negativní, tak fakt nevím jakoo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
13.4.12 10:21

@1veverka tak jsem testila a testovací čárka je stejně málo výrazná jako před 2 dny… tak jsem z toho už fakt jelen. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí