Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
15.5.12 10:24

@aakaficko
Ahoj, jo, jen si jahůdky kup, určitě budou vám oběma chutnat. :D :palec:
Já jsem dneska celá zmrzlá, nejradši bych se navlíkla do svetrů a svalila se do postele. :mrgreen:
A to jsem spala docela dobře, na dnešek. Ale asi to nestačilo ten včerejšek vynahradit. :)
Ty už dneska zvládneš všechno, budeš odpočítávat hodiny jako na Silvestra do půlnoci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 10:26

@1veverka zmrzla?? ja tady sedim v tilku a je mne docela vedro.. :think:
hihi to si rekla mooooc dobre s tim Silvestrem, opravdu to tak budu odpocitavat, pak to tady obehnu na rozlouceni a pak huraaa pryc :D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 11:14

No my máme v domě zase jen devatenáct a to je na sezení u pc na mě prostě málo. :D
Už bude poledne, pak jen pár hodin a budeš mít ten nejdelší víkend v životě. :mrgreen: :P A my, smrtelníci, máme teprve blbý úterý… :cert: :mrgreen:
A bolí mě hlava, budu asi dneska kafovat celý den, to kafe v půl pátý stejně dneska moc nestíháme, tak se předzásobím a snad taky přežiju. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 11:18

@1veverka jj nejdelsi vikend v zivote - to zni sakra dobre :D clovek zna max 14 dnu doma a ted najednou 3 roky :D :dance:
hele taky me nejak boli hlava dneska, nejakej mozna blbej tlak + na nevyspala blba noc.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 11:20

To je možný, ten tlak na mě kolikrát dost působí. :think:
A ráno jsem měla normálně kruhy pod očima. :zed: Přitom jsem spala fakt dobře a tvrdě, ale asi pořád málo. :)
Zkus za mě něco naspat, když už budeš mít ten oooobr víkend. :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 11:22

@1veverka jj taky tlak hodne vnimam.. :think:
tak to ja bych po tehle noci musela mit kruhy az pod bradu :mrgreen: jeste ze sem vedela, ze dnes to odsedim a hotovo :P
o.k. ja ted budu spat klidne za cely emimino. :mrgreen: :pankac: cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 11:29

:lol: No počkej, abys nakonec nebyla jak šípková růženka, taky máš ještě spoustu zařizování pro Klaudinku. Někdy musíš být vzhůru… :mrgreen:
Jestli se mi ty kruhy náhodou nedělají fakt po celým ksichtě, to si budu muset zkontrolovat, protože do toho počítače normálně mžourám jak opilec skříženej s chronickým nespavcem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 11:31

@1veverka jj slibuju, ze nekdy vzhuru budu a Klaudi vsechno zaridim :D :palec:
ja dnes kruhy radej neresim, dneska sem proste za strasidlo a nebude to lepsi, dokud nespadnu do postele a nedam si svejch 10 hod spanku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 11:54

:D To je pořád dobrý, když na to stačí jen ten spánek. :mrgreen:
Tady vylezlo teď slunce, za oknem to už zas vypadá jak léto, ale kytky budou pořád radši doma. :cert:
Všude tu sice překáží, ale zmrznout je nenechám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 12:28

@1veverka slunicko?? tak to tady teda dneska neni vubec, furt je pod mrakem, ale aspon neprsi.. :palec:
urcite kyticky nechej doma, venku by ti umrzly raz dva.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 12:51

No právě, ono slunce láká, ale mě nenachytá. :mrgreen: Dokud to tam nevyhřeje aspoň na dvacet, nic nebude. :P
Dneska budu mít asi celkem klid, tak se asi podívám na něco na netu, aby mi to utíkalo. Včera jsem byla vzhůru mnohem dřív a letělo to a dneska už bych to viděla nejmíň na půl čtvrtou a ono jen jedna… :cert: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 12:52

@1veverka jj teprve jedna hodina.. jako pul 4 bych brala hnedka, to by se mne mooooc libilo ;) ale tak uz ty 4 hod nejak utyct musi :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 13:07

Budeme popohánět hodiny očima. :mrgreen:
Asi zavolám babičce, než mi všechno vypoví, tak uteče půl hodinka jako nic. :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
15.5.12 13:13

@1veverka jj ja ty hodiny uplne hypnotizuju at se hejbou :mrgreen: :cert:
ja surfuju na netu, tak to zase neutika.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.5.12 14:10

Já se ještě byla najíst, tak to trošku popolezlo, ale jde ten čas pomalu, tak ztěžka, asi jako mně práce. :mrgreen: Ještě že dneska toho fakt moc nemám.
Jsem zpomalená a líná, jen si jít lehnout. :D
Ty máš poslední tři hodiny v práci, to je super, když si vezmeš k porovnání tu dobu, co tě čekala, když jsi objevila dvě čárky na testu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí