Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aakaficko
Ahoj, jo, jen si jahůdky kup, určitě budou vám oběma chutnat.
![]()
Já jsem dneska celá zmrzlá, nejradši bych se navlíkla do svetrů a svalila se do postele. ![]()
A to jsem spala docela dobře, na dnešek. Ale asi to nestačilo ten včerejšek vynahradit. ![]()
Ty už dneska zvládneš všechno, budeš odpočítávat hodiny jako na Silvestra do půlnoci. ![]()
@1veverka zmrzla?? ja tady sedim v tilku a je mne docela vedro.. ![]()
hihi to si rekla mooooc dobre s tim Silvestrem, opravdu to tak budu odpocitavat, pak to tady obehnu na rozlouceni a pak huraaa pryc
![]()
No my máme v domě zase jen devatenáct a to je na sezení u pc na mě prostě málo. ![]()
Už bude poledne, pak jen pár hodin a budeš mít ten nejdelší víkend v životě.
A my, smrtelníci, máme teprve blbý úterý…
![]()
A bolí mě hlava, budu asi dneska kafovat celý den, to kafe v půl pátý stejně dneska moc nestíháme, tak se předzásobím a snad taky přežiju. ![]()
@1veverka jj nejdelsi vikend v zivote - to zni sakra dobre
clovek zna max 14 dnu doma a ted najednou 3 roky
![]()
hele taky me nejak boli hlava dneska, nejakej mozna blbej tlak + na nevyspala blba noc.. ![]()
To je možný, ten tlak na mě kolikrát dost působí. ![]()
A ráno jsem měla normálně kruhy pod očima.
Přitom jsem spala fakt dobře a tvrdě, ale asi pořád málo. ![]()
Zkus za mě něco naspat, když už budeš mít ten oooobr víkend.
![]()
@1veverka jj taky tlak hodne vnimam.. ![]()
tak to ja bych po tehle noci musela mit kruhy az pod bradu
jeste ze sem vedela, ze dnes to odsedim a hotovo ![]()
o.k. ja ted budu spat klidne za cely emimino.
cz
No počkej, abys nakonec nebyla jak šípková růženka, taky máš ještě spoustu zařizování pro Klaudinku. Někdy musíš být vzhůru… ![]()
Jestli se mi ty kruhy náhodou nedělají fakt po celým ksichtě, to si budu muset zkontrolovat, protože do toho počítače normálně mžourám jak opilec skříženej s chronickým nespavcem. ![]()
@1veverka jj slibuju, ze nekdy vzhuru budu a Klaudi vsechno zaridim
![]()
ja dnes kruhy radej neresim, dneska sem proste za strasidlo a nebude to lepsi, dokud nespadnu do postele a nedam si svejch 10 hod spanku ![]()
To je pořád dobrý, když na to stačí jen ten spánek. ![]()
Tady vylezlo teď slunce, za oknem to už zas vypadá jak léto, ale kytky budou pořád radši doma. ![]()
Všude tu sice překáží, ale zmrznout je nenechám. ![]()
@1veverka slunicko?? tak to tady teda dneska neni vubec, furt je pod mrakem, ale aspon neprsi.. ![]()
urcite kyticky nechej doma, venku by ti umrzly raz dva.. ![]()
No právě, ono slunce láká, ale mě nenachytá.
Dokud to tam nevyhřeje aspoň na dvacet, nic nebude. ![]()
Dneska budu mít asi celkem klid, tak se asi podívám na něco na netu, aby mi to utíkalo. Včera jsem byla vzhůru mnohem dřív a letělo to a dneska už bych to viděla nejmíň na půl čtvrtou a ono jen jedna…
![]()
@1veverka jj teprve jedna hodina.. jako pul 4 bych brala hnedka, to by se mne mooooc libilo
ale tak uz ty 4 hod nejak utyct musi ![]()
Budeme popohánět hodiny očima. ![]()
Asi zavolám babičce, než mi všechno vypoví, tak uteče půl hodinka jako nic.
![]()
@1veverka jj ja ty hodiny uplne hypnotizuju at se hejbou
![]()
ja surfuju na netu, tak to zase neutika.. ![]()
Já se ještě byla najíst, tak to trošku popolezlo, ale jde ten čas pomalu, tak ztěžka, asi jako mně práce.
Ještě že dneska toho fakt moc nemám.
Jsem zpomalená a líná, jen si jít lehnout. ![]()
Ty máš poslední tři hodiny v práci, to je super, když si vezmeš k porovnání tu dobu, co tě čekala, když jsi objevila dvě čárky na testu. ![]()