Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
31.10.11 11:27

hele ja byla taky hrozne nervozni - napsala sem dvema a mam od nich tohle:
prvni Hezký den Lucko!

Ovulace je záležitost několika hodin, tudíž by bylo dobré, abyste si za pomocí kyvadla nechala poradit i přesné časové údobí, a stejně tak překontrolovala i datum, neboť vnějšími vlivy může dojít i k odchylce ve dni! Karty ukazují, že letos byste otěhotnět mohla, takže pokud by to nevyšlo tento cyklus, tak mi prosím zavolejte a podíváme se společně na další vhodná období.

S pozdravem Alžběta.

druhy Dobrý den Lucie.

Šance je velmi vysoká a podporuje ji i Vaše ovulace a Jonášova metoda. Karty se také přiklánějí k tomu, že čas je téměř dokonale přesný. Jenže karty takto přímočaře nefungují a i když ukazují pozitivní karty, vyloženě těhotnou Vás nevidím. Možná jste se příliš upnula na výsledek a jste ve velkém stresu, i když radostném. Tenhle stres je ale velký blokátor přirozeného proudění energie. Možná se také objeví nějaká technická překážka, která zabrání styku. Držím Vám palce a věřím, že miminko čekat budete:)

Přeji hodně štěstí - Barbora

tak jsem na to faaaaaaaakt zvedava :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 12:30

No, vzala bych si z toho to, že je důležité nestresovat, ani pozitivně a pak se to povede. :dance:
Tuhle jsem koukala na ty noční kartářky. A tam jedna říkala, že když se něco moc chce a člověk se na to upne, pravidlem bývá, že se stane opak…
Hodně se snažím na to nemyslet a neupínat se k tomu, je to klišé, ale to bude pro mě úkol číslo jedna. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.10.11 12:32

jo to rika kazdej neupinat se k tomu.. ja sem pul mesice uplne klidna, to vim, pak prichazi ovulace a zacnu chtit sex kazdej den - to jak splnim tak se na dalsi tyden uklidnim a pak ten tyden pred Ms nebo testovanim sem zase velice upnuta na vysledek :mrgreen: :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 12:38

:mrgreen: Já vim, to znám. Taky jsem pak schopná se docela vystresovat a manžu taky. :-P
Ale možná že jim taky napíšu, abych mohla srovnávat. :mrgreen: I když, ještě si to rozmyslím. :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.10.11 12:41

jen pro info posilam odkaz kam pises - je tam hodne zenskejch, ja psala Bare a Alzbete.. :wink:
 http://www.prozeny.cz/…t/65-alzbeta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 14:25

:wink: Díky, už to kdyžtak nebudu muset hledat. :-)
Ale zatím se fakt spíš bojím. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.10.11 14:27

no uvidis jestli napises nebo ne.. ale fakt jim ta odpoved trva skoro tyden.. tak uvidis, jestli meli pravdu u me a podle toho se muzes rozhodnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 14:32

:dance: Jé, to je dobrý nápad. :mrgreen: Tak já využiju tebe. :pankac:
No a zkusím někdy zase taky vytáhnout karty, možná už budou spolupracovat. :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
31.10.11 14:34

tak jo, tak vyuzijes me a pak se uvidi.. :palec: teeda me to dnes v praci taaak nebavi - sem tu sama a uz fakt nevim co delat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 15:00
1veverka píše:
Mahja: Ahoj, já jen doplním, že ta druhá čárka se může objevit docela rychle, někdo má ten nástup rychlejší, některé holky musí testovat i dvakrát denně, aby chytily tu druhou čárku stejně silnou. :-)
Takže bych jistila každou silnější. :wink:
aakaficko: No s těmi dny volna naprosto souhlasím, bylo by to pěkný, jenže v tomhle státě hrozí spíš šest pracovních. :twisted:

Ahojek, čtu to sice až teď, ale díky, přišla jsem na to sama - 26.10. po poledni čárka sílila, večer jsem měla nutkání udělat test znovu, tak už téměř byly totožné, další den jsem dělala dopoledne a test byl už pozitivní.
Tak jsem se snad strafila a mohlo by se zadařit.

Holky nekontrolovaly jste si třeba i hlen? Já sice ne, ale před chvílí jsem byla na záchodě a jak jsem se utřela :oops: tak na papíře bylo dost bílého hlenu. Bývá ještě po ovulaci nějaký hlen, nevíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 15:04
aakaficko píše:
tak jo, tak vyuzijes me a pak se uvidi.. :palec: teeda me to dnes v praci taaak nebavi - sem tu sama a uz fakt nevim co delat :cert:

No tak hry to jistííí… :mrgreen: Už jen dvě hodinky a frčíš domů. :dance:
Dneska manža přijede taky celkem normálně, ale zítra to bude dlouhý, už se jen sejdeme a jedem na hřbitovy a tak.

Mahja: :palec: Tak super, hlavně že byl test pěkně pozitivní a jistili jste to. :pankac:
Hlen může být, já mívám takový vodový až do ms, ale ten bílý se prý hodně spojuje s těhotenstvím. :wink:
Určitě ale hned nevyschne jako když se otočí kohoutkem. :mrgreen: Kdyby toho bílého přibývalo, asi bych si pomalu koupila těhu test a číhala na ms, jestli dorazí nebo ne. :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 15:15
1veverka píše:
aakaficko píše:
tak jo, tak vyuzijes me a pak se uvidi.. :palec: teeda me to dnes v praci taaak nebavi - sem tu sama a uz fakt nevim co delat :cert:

No tak hry to jistííí… :mrgreen: Už jen dvě hodinky a frčíš domů. :dance:
Dneska manža přijede taky celkem normálně, ale zítra to bude dlouhý, už se jen sejdeme a jedem na hřbitovy a tak.

Mahja: :palec: Tak super, hlavně že byl test pěkně pozitivní a jistili jste to. :pankac:
Hlen může být, já mívám takový vodový až do ms, ale ten bílý se prý hodně spojuje s těhotenstvím. :wink:
Určitě ale hned nevyschne jako když se otočí kohoutkem. :mrgreen: Kdyby toho bílého přibývalo, asi bych si pomalu koupila těhu test a číhala na ms, jestli dorazí nebo ne. :-P

Ježiš, kdyby jsi tak měla pravdu, to bych byla nejšťastnější člověk na světě. Ale pořád pochybuji, jestli byla, atd. Ale v den pozitiv.testu mě šíleně bolelo i břicho, jako nikdy, asi díky tomu kontryhelovému čaji.
Tak teď budeme čekat, snad se jedna malá mrška chytila.
Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 15:17

A vy se tady holky snažíte, nebo už máte mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
31.10.11 15:28

Mahja: Tak já budu držet palce, aby se to povedlo, však to sama dobře znám, jak je to nekonečný. :-D
My mimi nemáme a snažíme se už dost přes rok, jenže u mě je problém s ms, mám pekelné cykly, nesnáším hormony a je to takové celé zdlouhavé.
No ale až bys měla pozitivní test, přijď to na nás naprskat, ať už se konečně taky chytnem. :-P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
31.10.11 15:37
1veverka píše:
Mahja: Tak já budu držet palce, aby se to povedlo, však to sama dobře znám, jak je to nekonečný. :-D
My mimi nemáme a snažíme se už dost přes rok, jenže u mě je problém s ms, mám pekelné cykly, nesnáším hormony a je to takové celé zdlouhavé.
No ale až bys měla pozitivní test, přijď to na nás naprskat, ať už se konečně taky chytnem. :-P :dance:

Tak to dlouho, tak jestli bude pozitivní, tak budu prskat hodně. :-) Já právě mám taky rozhozené cykly, tak ani nevím, kdy MS čekat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí