Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
3.11.11 08:08

ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 08:16

Děkuji, ale myslím, že to asi nevyjde :-) První měsíc po vysazení HA, to by musel být zázrak :-) :-) No jo, ale každý doufá :-)
Jinak při tvém popisu sdělení tatínkovi mi zesklovatěly oči :-) Muselo to být úžasné :-)
Jak dlouho jste se „snažili“ o mímo? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 08:21

jj bylo to fakt moc pekny, se ted furt usmivam jako magooor :lol:
hele snazili sme se 7 mesicu, ale ja mela ze zacatku problemy s ovulaci, protoze sem mela spatnej prolaktin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.11.11 10:40

AHoj holky, jsem tu jen na skok, skolila mě nějaká viróza, sotva lezu, sotva koukám, je mi zle jak blázen. :poblion:
Takže se zase rovnou loučím a snad už to zítra bude lepší… :-)
aakaficko: Přišla jsem si hlavně přečíst, jak to včera probíhalo, to je paráda. :palec: Zítra to pořádně dočtu všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 10:56

ahoj,
jeee tak to mne mrzi, tak pekne hajej at ses rychle zdrava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 11:14
aakaficko píše:
ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevis :palec:

A jaký test jsi použila?(myslím citlivost)…Dnes si jdu koupit další testy,doma mám totiž jen 25…Zatím jsem kupovala ve dvou lékárnách testy a mamatest neměli :-( A to nejsem nikde na vesnici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 11:20

delala sem 10 a mamatest a jeste nejakej, urcite kup 10 pro zacatek, ja budu zatim testovat taky 10, mam doma jeste 3 ruzny znacky :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 11:21
bedruška1 píše:
aakaficko píše:
ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevis :palec:
A jaký test jsi použila?(myslím citlivost)…Dnes si jdu koupit další testy,doma mám totiž jen 25…Zatím jsem kupovala ve dvou lékárnách testy a mamatest neměli :-( A to nejsem nikde na vesnici :mrgreen:

Ty co jsem si dělala dnes a včera ale byly s citlivostí 10,ale teď už tam mám jen 25.takže musím doplnit zásoby o ty citlivější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 11:22

jj doplne zasoby, ja mam doma 3 a verim, ze jeste pro nejaky pobezim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 11:24

No a začíná mě trochu bolet břicho :-( Od včerejška sem tam nějaký výtok :-( takže předpokládám že ms je tady co nevidět…Výtok nevím,co signalizuje-ale těhu asi předpokládám, že ne…Zítra zase budu dělat další no,uvidíme…Třeba byly ty,co jsem si já dělala nějaké špatné :mrgreen: Nikdo tu značku nezná,nepoužívá, tak to třeba byly nějaké šunty :mrgreen: No stále optimistka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 11:25
aakaficko píše:
jj doplne zasoby, ja mam doma 3 a verim, ze jeste pro nejaky pobezim :palec:

Ty přeci už nikam nemusíš :-) :-) Ty jsi těhule jasně a zřetelně :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 11:28

no jen aby to vydrzelo a byla sem tehule porad, mne taky boli bricho, ale proste doufam, ze mrcha nedorazi :cert: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 11:42
aakaficko píše:
no jen aby to vydrzelo a byla sem tehule porad, mne taky boli bricho, ale proste doufam, ze mrcha nedorazi :cert: :palec:

S tak krásně pozitivním testem? :-) není možnééé :palec: U mě bohužel velmi pravděpodobné,jelikož já mám bílo :-( ale co co,třeba zítra bude lepší den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 11:51

to vis ze jo, urcite bude lepsi den :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.11.11 05:49

ahoj,
tak tohle je dnesni testik 15 dpo, tak snad je to v poradku, cekala sem carku malinko silnejsi teda, ale asi nevadi :think: :pankac:
a co ty, jak ti je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital