Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevis ![]()
Děkuji, ale myslím, že to asi nevyjde
První měsíc po vysazení HA, to by musel být zázrak
No jo, ale každý doufá ![]()
Jinak při tvém popisu sdělení tatínkovi mi zesklovatěly oči
Muselo to být úžasné ![]()
Jak dlouho jste se „snažili“ o mímo? ![]()
jj bylo to fakt moc pekny, se ted furt usmivam jako magooor ![]()
hele snazili sme se 7 mesicu, ale ja mela ze zacatku problemy s ovulaci, protoze sem mela spatnej prolaktin..
AHoj holky, jsem tu jen na skok, skolila mě nějaká viróza, sotva lezu, sotva koukám, je mi zle jak blázen. ![]()
Takže se zase rovnou loučím a snad už to zítra bude lepší… ![]()
aakaficko: Přišla jsem si hlavně přečíst, jak to včera probíhalo, to je paráda.
Zítra to pořádně dočtu všechno. ![]()
ahoj,
jeee tak to mne mrzi, tak pekne hajej at ses rychle zdrava ![]()
aakaficko píše:
ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevis
A jaký test jsi použila?(myslím citlivost)…Dnes si jdu koupit další testy,doma mám totiž jen 25…Zatím jsem kupovala ve dvou lékárnách testy a mamatest neměli
A to nejsem nikde na vesnici ![]()
delala sem 10 a mamatest a jeste nejakej, urcite kup 10 pro zacatek, ja budu zatim testovat taky 10, mam doma jeste 3 ruzny znacky
![]()
bedruška1 píše:aakaficko píše:A jaký test jsi použila?(myslím citlivost)…Dnes si jdu koupit další testy,doma mám totiž jen 25…Zatím jsem kupovala ve dvou lékárnách testy a mamatest neměli
ahoj ja objevila // ted 1.11. a byla jsem 12 dpo a carka byla pekne videt v limitu, tak ti drzim palecky at ji tam taky objevisA to nejsem nikde na vesnici
Ty co jsem si dělala dnes a včera ale byly s citlivostí 10,ale teď už tam mám jen 25.takže musím doplnit zásoby o ty citlivější ![]()
jj doplne zasoby, ja mam doma 3 a verim, ze jeste pro nejaky pobezim ![]()
No a začíná mě trochu bolet břicho
Od včerejška sem tam nějaký výtok
takže předpokládám že ms je tady co nevidět…Výtok nevím,co signalizuje-ale těhu asi předpokládám, že ne…Zítra zase budu dělat další no,uvidíme…Třeba byly ty,co jsem si já dělala nějaké špatné
Nikdo tu značku nezná,nepoužívá, tak to třeba byly nějaké šunty
No stále optimistka ![]()
aakaficko píše:
jj doplne zasoby, ja mam doma 3 a verim, ze jeste pro nejaky pobezim
Ty přeci už nikam nemusíš
Ty jsi těhule jasně a zřetelně
![]()
no jen aby to vydrzelo a byla sem tehule porad, mne taky boli bricho, ale proste doufam, ze mrcha nedorazi
![]()
aakaficko píše:
no jen aby to vydrzelo a byla sem tehule porad, mne taky boli bricho, ale proste doufam, ze mrcha nedorazi![]()
S tak krásně pozitivním testem?
není možnééé
U mě bohužel velmi pravděpodobné,jelikož já mám bílo
ale co co,třeba zítra bude lepší den ![]()
ahoj,
tak tohle je dnesni testik 15 dpo, tak snad je to v poradku, cekala sem carku malinko silnejsi teda, ale asi nevadi
![]()
a co ty, jak ti je??