Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
si pis, ze se tesim mnooohem vic.. Vanoce mame kazdej rok, ale na tohle sem cekala nejakejch 7-8 mesicu a ted je to konecne snad tady.. tak se raduju a sem zvedava na pritele ![]()
To je fakt, kolikrát tohle je, že se může oznamovat těhu. Rozhodně míň jak Vánoc, a to i u extra plodných… ![]()
Zrovna jsem to počítala, u nás už je to 15 měsíců.
Přemýšlím, že i měřit přestanu.
Nějak mě to nebaví, za to může ta dnešní ms. ![]()
Jsem zvědavá, kdy se ti objeví nějaké příznaky. ![]()
no obcas me pichne v podbrisku ale jen na sekundu a zase dobry.. a ten vytok uz taky nejak nemam, zatim fakt klid - sem to ted pekne zatukala ![]()
no se ti nedivim, taky bych asi nemerila, ty proste musis dodrzovat ten sexualni zivot aspon za 3 pary
![]()
Tak to přečtu odpoledne manželovi. ![]()
Ale jo, ono to půjde a pak se to uklidní, jen žádnej stres… ![]()
A ty to máš opravdu v klídku, kdyby to tak vydrželo a celé těhu sis pěkně užívala, to by bylo dokonalé. ![]()
jj fakt to tak mate, klidne to manzovi precti, at se pobavi.. kazdej hlida max 5 dnu ale vy treba 35 - to je slusnej vykon ![]()
no jako kdyby mne bylo porad takhle tak se vubec nezlobim ![]()
Ahoj holky,je fajn si tady dodat optimismu
Rozhodla jsem se,ze zkusim asi dnes odpoledne nebo zitra rano test-svuj druhy v zivote.Jsem sice teprve 10DPO(nejspis),ale ta touha to zkusit je velka.Mam tam nejaky test s citlivosti 10,tak se budu modlit za //…Ale moc tomu neverim,priznaky zadne…Ale moc si to preju-treba to bude stacit
MS si myslim,ze bych mela dostat tak za 4-5 dni-zrejme.Co mysliste? ![]()
ahoj,
ja testovala 12 dpo a mela sem peknou carku - pockala bych do toho 12 dne, to uz si myslim, ze je docela jistota ze neco najdes a nebudes zklamana
![]()
aakaficko píše:
jj fakt to tak mate, klidne to manzovi precti, at se pobavi.. kazdej hlida max 5 dnu ale vy treba 35 - to je slusnej vykon
no jako kdyby mne bylo porad takhle tak se vubec nezlobim
bedruška1 píše:
Ahoj holky,je fajn si tady dodat optimismu![]()
Rozhodla jsem se,ze zkusim asi dnes odpoledne nebo zitra rano test-svuj druhy v zivote.Jsem sice teprve 10DPO(nejspis),ale ta touha to zkusit je velka.Mam tam nejaky test s citlivosti 10,tak se budu modlit za //…Ale moc tomu neverim,priznaky zadne…Ale moc si to preju-treba to bude stacit
MS si myslim,ze bych mela dostat tak za 4-5 dni-zrejme.Co mysliste?
Ahoj, tak to držím palce, ať je ten druhý test pozitivní.
Já už jich vyplácala, že bych uživila sama menší lékárnu. ![]()
Počkej co nejdýl, nemusí být fakt nic vidět, mimi se může teprve zavrtávat, i když tu nedočkavost chápu. ![]()
I kdyby sis dělala test hned (vidět být klidně něco může, ale je to tak padesát na padesát), tak nebuď smutná, když tam nic nebude a další udělej až fakt při vynechání. ![]()
Jéééé, to je ale k nevydrženííí
Tak to zkusím ještě vydržet no
Ale v pátek ráno nejpozdějš testuju
Možná mi bude stčit,že tam nic neuvidím, aspoň budu v klidu,tohle je hrozné mučení…trýznění… ![]()
teda ja mela ted ale prace, ale za hodinku jdu domu a sdelovat tu radostnou novinu.. sem to chtela rict, az se najime, ze to bude jako darecek jak se dava po veceri na vanoce, ale uz ted to nemuzu vydrzet.. a treba kdyz uvidi, ze sem tehu tak uvari sam
![]()
kraaaasne ranko,
no zarim od rana jako slunicko, nebo spis uz od vcerejska tak podrobneji to moje oznameni: prisla sem domu, spolecne sme udelali bramborovej salat a ty rizky, pak si vzali jidlo do postele a jak pritel dojedl, tak sem si sedla a zeptala se ho jestli chce i darek, kdyz mame to vanocni jidlo.. a on nejdriv – No ja nevim a pak teda jooo. tak sem sahla do supliku a on na to hned – my mame 2 carky?? a ja jooo koukej tak se podival a hned sem byla opusinkovana a pak hned planoval, jak to budeme vsem davat letos jako darecek k Vanocum.. no proste pekny, pak sel jeste k pocitaci, protoze narozdil ode me nespi uz v 8 hod a jak se vracel do postele tak sem citili, jak me zase opusinkoval
![]()
a ted jeste spinka a ja sem uplne probuzena, dnes sem jen merila a 37,1 tak sem testik nedelala a doufam, ze s touhle teplotou ms nedorazi.. jo uz sem si v posteli brala preventivne piskoty abych nahodou ![]()
a co ty jak je??
1veverka píše:
Ani mi nemluv. Včera už nebyla, já měla radost. A ráno jdu na wc a zase červená. Malinko, ale je.
Takže ode dneška Sarapis, kontryhel, nějaký snažení se asi odkládá, v tomhle binci se nedá těhotnět.![]()
Hlavně na mě pak naprskáš ty těhu bacily, jo? Já si je budu střádat a snad to zabere.
Už tomu věříš, že jsi těhu?![]()
Tý jo, ty jako pořád menstruuješ? ![]()
aakaficko píše:
kraaaasne ranko,
no zarim od rana jako slunicko, nebo spis uz od vcerejska tak podrobneji to moje oznameni: prisla sem domu, spolecne sme udelali bramborovej salat a ty rizky, pak si vzali jidlo do postele a jak pritel dojedl, tak sem si sedla a zeptala se ho jestli chce i darek, kdyz mame to vanocni jidlo.. a on nejdriv – No ja nevim a pak teda jooo. tak sem sahla do supliku a on na to hned – my mame 2 carky?? a ja jooo koukej tak se podival a hned sem byla opusinkovana a pak hned planoval, jak to budeme vsem davat letos jako darecek k Vanocum.. no proste pekny, pak sel jeste k pocitaci, protoze narozdil ode me nespi uz v 8 hod a jak se vracel do postele tak sem citili, jak me zase opusinkoval![]()
a ted jeste spinka a ja sem uplne probuzena, dnes sem jen merila a 37,1 tak sem testik nedelala a doufam, ze s touhle teplotou ms nedorazi.. jo uz sem si v posteli brala preventivne piskoty abych nahodou
a co ty jak je??
moooooc gratuluji! To je krásné! ![]()
Taky bych už potřebovala vědět, jak na tom jsem, jestli se zadařilo nebo ne, to čekání je na prd.
dekuju, ja vim, cekani je sileny, me ted ceka 14 dnu nez pujdu na gyndu ![]()
Ahoj holky,
tak já hlásím, že jsem to nevydržela a včera i dnes ráno jsem dělala TT
Bohužel tam nic nebylo,vůbec nic.Myslím, že jsem 11DPO(nevím přesně), asi 4 dny před MS(taky nevím přesně)…Samozřejmě zklamaná jsem,ale není to tak hrozné, jak jsem si myslela-ale zřejmě jen proto,že doufám, že je ještě brzy. Že jo?
Co myslíte?Já už tady pročetla kde co a je to fakt různé, tak doufám, že tam třeba ještě vyskočí ta druhá růžovka
A jak ne, tak ne no
vyčkám
Kdy se ukázala Vám holky?Vím, že jste to psaly asi,ale nechce se mi to pročítat a jsem hlava děravá(už jsem tady přečetla snad každou diskuzi
)