Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
2.11.11 11:20

si pis, ze se tesim mnooohem vic.. Vanoce mame kazdej rok, ale na tohle sem cekala nejakejch 7-8 mesicu a ted je to konecne snad tady.. tak se raduju a sem zvedava na pritele :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 11:34

:-D To je fakt, kolikrát tohle je, že se může oznamovat těhu. Rozhodně míň jak Vánoc, a to i u extra plodných… :mrgreen:
Zrovna jsem to počítala, u nás už je to 15 měsíců. :-? Přemýšlím, že i měřit přestanu. :cert: Nějak mě to nebaví, za to může ta dnešní ms. :roll:
Jsem zvědavá, kdy se ti objeví nějaké příznaky. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 11:45

no obcas me pichne v podbrisku ale jen na sekundu a zase dobry.. a ten vytok uz taky nejak nemam, zatim fakt klid - sem to ted pekne zatukala :palec:
no se ti nedivim, taky bych asi nemerila, ty proste musis dodrzovat ten sexualni zivot aspon za 3 pary :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 13:20

:lol: Tak to přečtu odpoledne manželovi. :mrgreen:
Ale jo, ono to půjde a pak se to uklidní, jen žádnej stres… 8-)
A ty to máš opravdu v klídku, kdyby to tak vydrželo a celé těhu sis pěkně užívala, to by bylo dokonalé. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 14:26

jj fakt to tak mate, klidne to manzovi precti, at se pobavi.. kazdej hlida max 5 dnu ale vy treba 35 - to je slusnej vykon :pankac:
no jako kdyby mne bylo porad takhle tak se vubec nezlobim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.11 14:34

Ahoj holky,je fajn si tady dodat optimismu :-) :-) Rozhodla jsem se,ze zkusim asi dnes odpoledne nebo zitra rano test-svuj druhy v zivote.Jsem sice teprve 10DPO(nejspis),ale ta touha to zkusit je velka.Mam tam nejaky test s citlivosti 10,tak se budu modlit za //…Ale moc tomu neverim,priznaky zadne…Ale moc si to preju-treba to bude stacit :-) MS si myslim,ze bych mela dostat tak za 4-5 dni-zrejme.Co mysliste? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 14:36

ahoj,
ja testovala 12 dpo a mela sem peknou carku - pockala bych do toho 12 dne, to uz si myslim, ze je docela jistota ze neco najdes a nebudes zklamana :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 14:49
aakaficko píše:
jj fakt to tak mate, klidne to manzovi precti, at se pobavi.. kazdej hlida max 5 dnu ale vy treba 35 - to je slusnej vykon :pankac:
no jako kdyby mne bylo porad takhle tak se vubec nezlobim :palec:
:mrgreen: No právě. Já to říkám pořád. Když už nic jiného, máme pravidelný sexuální život. :lol:
A myslím, že to vyhovuje nám oběma. :dance: Zrovna tuhle prý dělali nějakou studii a pravidelný sex je důležitý hlavně pro chlapa, jako prevence rakoviny prostaty. A já se ráda obětuju. :mrgreen: :pankac:
bedruška1 píše:
Ahoj holky,je fajn si tady dodat optimismu :-) :-) Rozhodla jsem se,ze zkusim asi dnes odpoledne nebo zitra rano test-svuj druhy v zivote.Jsem sice teprve 10DPO(nejspis),ale ta touha to zkusit je velka.Mam tam nejaky test s citlivosti 10,tak se budu modlit za //…Ale moc tomu neverim,priznaky zadne…Ale moc si to preju-treba to bude stacit :-) MS si myslim,ze bych mela dostat tak za 4-5 dni-zrejme.Co mysliste? :-)

Ahoj, tak to držím palce, ať je ten druhý test pozitivní. :wink: Já už jich vyplácala, že bych uživila sama menší lékárnu. :lol:
Počkej co nejdýl, nemusí být fakt nic vidět, mimi se může teprve zavrtávat, i když tu nedočkavost chápu. :-P
I kdyby sis dělala test hned (vidět být klidně něco může, ale je to tak padesát na padesát), tak nebuď smutná, když tam nic nebude a další udělej až fakt při vynechání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
2.11.11 14:58

Jéééé, to je ale k nevydrženííí :mrgreen: Tak to zkusím ještě vydržet no :-) Ale v pátek ráno nejpozdějš testuju :-) Možná mi bude stčit,že tam nic neuvidím, aspoň budu v klidu,tohle je hrozné mučení…trýznění… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 15:48

teda ja mela ted ale prace, ale za hodinku jdu domu a sdelovat tu radostnou novinu.. sem to chtela rict, az se najime, ze to bude jako darecek jak se dava po veceri na vanoce, ale uz ted to nemuzu vydrzet.. a treba kdyz uvidi, ze sem tehu tak uvari sam :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 06:07

kraaaasne ranko,
no zarim od rana jako slunicko, nebo spis uz od vcerejska tak podrobneji to moje oznameni: prisla sem domu, spolecne sme udelali bramborovej salat a ty rizky, pak si vzali jidlo do postele a jak pritel dojedl, tak sem si sedla a zeptala se ho jestli chce i darek, kdyz mame to vanocni jidlo.. a on nejdriv – No ja nevim a pak teda jooo. tak sem sahla do supliku a on na to hned – my mame 2 carky?? a ja jooo koukej tak se podival a hned sem byla opusinkovana a pak hned planoval, jak to budeme vsem davat letos jako darecek k Vanocum.. no proste pekny, pak sel jeste k pocitaci, protoze narozdil ode me nespi uz v 8 hod a jak se vracel do postele tak sem citili, jak me zase opusinkoval :huban: :srdce:
a ted jeste spinka a ja sem uplne probuzena, dnes sem jen merila a 37,1 tak sem testik nedelala a doufam, ze s touhle teplotou ms nedorazi.. jo uz sem si v posteli brala preventivne piskoty abych nahodou :poblion:
a co ty jak je??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.11.11 06:41
1veverka píše:
Ani mi nemluv. Včera už nebyla, já měla radost. A ráno jdu na wc a zase červená. Malinko, ale je. :cert:
Takže ode dneška Sarapis, kontryhel, nějaký snažení se asi odkládá, v tomhle binci se nedá těhotnět. :cert: :-)
Hlavně na mě pak naprskáš ty těhu bacily, jo? Já si je budu střádat a snad to zabere. :mrgreen:
Už tomu věříš, že jsi těhu? :wink: :-D

Tý jo, ty jako pořád menstruuješ? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
3.11.11 06:47
aakaficko píše:
kraaaasne ranko,
no zarim od rana jako slunicko, nebo spis uz od vcerejska tak podrobneji to moje oznameni: prisla sem domu, spolecne sme udelali bramborovej salat a ty rizky, pak si vzali jidlo do postele a jak pritel dojedl, tak sem si sedla a zeptala se ho jestli chce i darek, kdyz mame to vanocni jidlo.. a on nejdriv – No ja nevim a pak teda jooo. tak sem sahla do supliku a on na to hned – my mame 2 carky?? a ja jooo koukej tak se podival a hned sem byla opusinkovana a pak hned planoval, jak to budeme vsem davat letos jako darecek k Vanocum.. no proste pekny, pak sel jeste k pocitaci, protoze narozdil ode me nespi uz v 8 hod a jak se vracel do postele tak sem citili, jak me zase opusinkoval :huban: :srdce:
a ted jeste spinka a ja sem uplne probuzena, dnes sem jen merila a 37,1 tak sem testik nedelala a doufam, ze s touhle teplotou ms nedorazi.. jo uz sem si v posteli brala preventivne piskoty abych nahodou :poblion:
a co ty jak je??

moooooc gratuluji! To je krásné! :kytka:

Taky bych už potřebovala vědět, jak na tom jsem, jestli se zadařilo nebo ne, to čekání je na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.11.11 06:49

dekuju, ja vim, cekani je sileny, me ted ceka 14 dnu nez pujdu na gyndu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
3.11.11 08:02

Ahoj holky,
tak já hlásím, že jsem to nevydržela a včera i dnes ráno jsem dělala TT :-) Bohužel tam nic nebylo,vůbec nic.Myslím, že jsem 11DPO(nevím přesně), asi 4 dny před MS(taky nevím přesně)…Samozřejmě zklamaná jsem,ale není to tak hrozné, jak jsem si myslela-ale zřejmě jen proto,že doufám, že je ještě brzy. Že jo? :-) Co myslíte?Já už tady pročetla kde co a je to fakt různé, tak doufám, že tam třeba ještě vyskočí ta druhá růžovka :-) A jak ne, tak ne no :-) vyčkám :-) Kdy se ukázala Vám holky?Vím, že jste to psaly asi,ale nechce se mi to pročítat a jsem hlava děravá(už jsem tady přečetla snad každou diskuzi :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí