Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj dej si kontryhel, skoc na manzu a bude miminko.. my se od ovu uz moc nesnazime - priteli se moc nechce a ja ho nepremlouvam.. ale pokud uz je zadelano na mimi tak ani premlouvat nebudu
![]()
Na to se taky těším, až bude klid a nebudeme s manžou plašit nad kalendářem, jestli jsme to jistili ve správnou dobu dostatečně. ![]()
Naštěstí se mu i chce, ale někdy je chudák unavenej z práce, tak spí celej večer a než jdu spát já, už je u mě. ![]()
tak pritel ted jezdi z jedne prace do druhe a fakt ani o vikendu se nejak moc nesnazi.. ale pokud se nam to povedlo ted o ovu tak nevadi, se chvili ani snazit nemusi
![]()
No to věřim. Nějakou dobu by měl volno. ![]()
To já už dneska končím, půjdu udělat rychle něco k obědu a pak musíme jet na hřbitov, tak zase zítra… ![]()
A držím palce..! ![]()
tak teda zitra papa a snad dojdu s dobrejma zprava a peknym mamatestem
![]()
tak si predstav, ze nemeli ani v jedne mamatest10 ty papirky, u nas maji uz jen ten docmorris testy v druhe meli jen ty plastovy mamatesty za 90 kc.. jeden sem koupila, ale nevim, jestli jsou spolehlivy..?? to nechapu, nejlepsi test a nikde ho nemaji
![]()
krasne ranko,
tak mam po testiku mamatest 10 comfort a pozitivni, zadny dalnice teda, ale ta carka tam proste jeeee ![]()
ted jeste nedostat ms a je to paraaaaaaaada
![]()
doufam, ze se ke mne ted taky pridas - verim tomu ze ano.. a muzes napsat te vestkyni, mela pravdu ![]()
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu. Občas čtu vaší debatu, taky se snažíme o mimi, jedno máme a druhé se nám přes 2 roky nedaří. A teď koukám na ten pozitivní test, aakaficko, tedy, tos mi udělala obrovskou radost, moc gratuluju!
ať to vydrží! Což myslím že ano, mít takovou čáru ještě před MS… Krása!
jeee ahoj, vubec nevadi, ze sem lezes, klidne si pis s nama.. dekuju moc za gratulaci
![]()
Jéééé, obrovská gratulace!!
![]()
Já na tebe od rána myslela, jak ti to asi dopadlo, no to mám radost, že takhle perfektně! ![]()
Fakt super zprávy! ![]()
A ms nepřijde, co by u tebe dělala… ![]()
mayerka píše:
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu. Občas čtu vaší debatu, taky se snažíme o mimi, jedno máme a druhé se nám přes 2 roky nedaří. A teď koukám na ten pozitivní test, aakaficko, tedy, tos mi udělala obrovskou radost, moc gratuluju!ať to vydrží! Což myslím že ano, mít takovou čáru ještě před MS… Krása!
Ahoj, no to už se snažíte taky pěkně dlouho.
Tak snad se úspěšně nakazíme. ![]()
ahoj ![]()
dekuju, mam fakt velikou radost a doufam, ze MS fakt nedorazi, ale na ni se necitim, necitim se vlastne nijak - nic me nastesti neboli ![]()
teda koukam na ten tvuj graf a ona mrcha porad neskoncila?? to snad uz neni ani mozny! ![]()
Ani mi nemluv. Včera už nebyla, já měla radost. A ráno jdu na wc a zase červená. Malinko, ale je. ![]()
Takže ode dneška Sarapis, kontryhel, nějaký snažení se asi odkládá, v tomhle binci se nedá těhotnět.
![]()
Hlavně na mě pak naprskáš ty těhu bacily, jo? Já si je budu střádat a snad to zabere. ![]()
Už tomu věříš, že jsi těhu?
![]()
ta mrcha to je fakt sila, to verim, ze v tomhle bordelu primo se tehotni spatne - kdo se v tom ma pak vyznat??!! ![]()
no uz docela verim, se pripravuju, jak to dnes reknu priteli.. pred chvili psal jestli neudelame rizky a bramborovej salat, proste vanocni jidlo, tak to hned vyuziju a dam mu ty testiky jako darecek a reknu: SME TEHOTNI A BUDES TATA
![]()
Tak to bude krásnej večer…
![]()
Těšila bych se na to víc než na Vánoce. ![]()