Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
1.11.11 14:01

:mrgreen: :palec: jj dej si kontryhel, skoc na manzu a bude miminko.. my se od ovu uz moc nesnazime - priteli se moc nechce a ja ho nepremlouvam.. ale pokud uz je zadelano na mimi tak ani premlouvat nebudu :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 14:06

:mrgreen: Na to se taky těším, až bude klid a nebudeme s manžou plašit nad kalendářem, jestli jsme to jistili ve správnou dobu dostatečně. :-D
Naštěstí se mu i chce, ale někdy je chudák unavenej z práce, tak spí celej večer a než jdu spát já, už je u mě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 14:11

tak pritel ted jezdi z jedne prace do druhe a fakt ani o vikendu se nejak moc nesnazi.. ale pokud se nam to povedlo ted o ovu tak nevadi, se chvili ani snazit nemusi :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.11.11 15:14

:mrgreen: No to věřim. Nějakou dobu by měl volno. :lol:
To já už dneska končím, půjdu udělat rychle něco k obědu a pak musíme jet na hřbitov, tak zase zítra… :mavam:
A držím palce..! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 15:16

tak teda zitra papa a snad dojdu s dobrejma zprava a peknym mamatestem :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.11.11 18:41

tak si predstav, ze nemeli ani v jedne mamatest10 ty papirky, u nas maji uz jen ten docmorris testy v druhe meli jen ty plastovy mamatesty za 90 kc.. jeden sem koupila, ale nevim, jestli jsou spolehlivy..?? to nechapu, nejlepsi test a nikde ho nemaji :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 05:35

krasne ranko,
tak mam po testiku mamatest 10 comfort a pozitivni, zadny dalnice teda, ale ta carka tam proste jeeee :dance:
ted jeste nedostat ms a je to paraaaaaaaada :dance: :pankac:
doufam, ze se ke mne ted taky pridas - verim tomu ze ano.. a muzes napsat te vestkyni, mela pravdu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 05:53

jeste oba dva ze vcera i z dneska :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
2.11.11 09:22

Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu. Občas čtu vaší debatu, taky se snažíme o mimi, jedno máme a druhé se nám přes 2 roky nedaří. A teď koukám na ten pozitivní test, aakaficko, tedy, tos mi udělala obrovskou radost, moc gratuluju! :kytka: ať to vydrží! Což myslím že ano, mít takovou čáru ještě před MS… Krása!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 09:27

jeee ahoj, vubec nevadi, ze sem lezes, klidne si pis s nama.. dekuju moc za gratulaci :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 10:52

Jéééé, obrovská gratulace!! :mrgreen: :dance: :kytka:
Já na tebe od rána myslela, jak ti to asi dopadlo, no to mám radost, že takhle perfektně! :-D
Fakt super zprávy! :pankac:
A ms nepřijde, co by u tebe dělala… :mrgreen:

mayerka píše:
Ahoj, omlouvám se, že vám sem lezu. Občas čtu vaší debatu, taky se snažíme o mimi, jedno máme a druhé se nám přes 2 roky nedaří. A teď koukám na ten pozitivní test, aakaficko, tedy, tos mi udělala obrovskou radost, moc gratuluju! :kytka: ať to vydrží! Což myslím že ano, mít takovou čáru ještě před MS… Krása!

Ahoj, no to už se snažíte taky pěkně dlouho. :cert: Tak snad se úspěšně nakazíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 10:55

ahoj :mavam:
dekuju, mam fakt velikou radost a doufam, ze MS fakt nedorazi, ale na ni se necitim, necitim se vlastne nijak - nic me nastesti neboli :palec:
teda koukam na ten tvuj graf a ona mrcha porad neskoncila?? to snad uz neni ani mozny! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 11:06

Ani mi nemluv. Včera už nebyla, já měla radost. A ráno jdu na wc a zase červená. Malinko, ale je. :cert:
Takže ode dneška Sarapis, kontryhel, nějaký snažení se asi odkládá, v tomhle binci se nedá těhotnět. :cert: :-)
Hlavně na mě pak naprskáš ty těhu bacily, jo? Já si je budu střádat a snad to zabere. :mrgreen:
Už tomu věříš, že jsi těhu? :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.11.11 11:08

ta mrcha to je fakt sila, to verim, ze v tomhle bordelu primo se tehotni spatne - kdo se v tom ma pak vyznat??!! :cert:
no uz docela verim, se pripravuju, jak to dnes reknu priteli.. pred chvili psal jestli neudelame rizky a bramborovej salat, proste vanocni jidlo, tak to hned vyuziju a dam mu ty testiky jako darecek a reknu: SME TEHOTNI A BUDES TATA :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.11.11 11:18

Tak to bude krásnej večer… :dance: :srdce:
Těšila bych se na to víc než na Vánoce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...