Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj taky patek miluju, hlavne od 15 hod a pristi tyden je ve ctvrtek statni svatek a ve stredu odchazim z prace pred 13 hod a jdu na ten ultrazvuk, tak to bude snad krasnej tyden
![]()
Jééé, zase volno vlastně, manžel si bude brát v pátek zřejmě dovolenou, tak si to užijeme dvojnásob. ![]()
Ale ty s ultrazvukem to budeš mít parádní, rozhodně bude na co se těšit.
A taky pak na to oznamování. ![]()
Já jdu něco dělat, už tě tu asi nestihnu, tak přeju krásný víkend a užijte si ho. ![]()
ahojky,
tak jakej si mela vikend? ja teda hlavne v posteli a furt sem jen spala, dokonce v patek sem usnula uz nekdy kolem 17.30 hod, ale pritel konecne uveril, ze si nevymejslim, ze sem fakt ted mnohem vic mrtva ![]()
vcera u me byla mamka, poprve od te doby, co vim, ze jsem tehule, ale nic sem nerekla, ale uz sem s ni domluvena, ze se stavi ve ctvrtek na kafco a to budeme mit po ultrazvuku tak ji to konecne reknu
![]()
a co ty, jak je??
Ahoj, já měla zase lítací den. ![]()
Měli jsme návštěvu a k tomu spoustu práce, ale víkend taky nic moc odpočinkový, v sobotu jsem dokonce vstávala na budíka, fuj. ![]()
Ale bylo to fajn, navíc se už strašně těším na ten další víkend, kdy bude pro nás dvojnásobný, manža má v pátek dovolenou. ![]()
Tak si to vynahradíme. ![]()
Jé, to bych se toho čtvrtka už nemohla dočkat. ![]()
A s tou únavou, to řekne snad každá těhulka na začátku, že usínají už před večerníčkem. ![]()
ahoj,
jj to by souhlasilo, pro me je vecernicek Ulice a uz ani tu sem parkrat nevidela
![]()
zitra jdu uz konecne na ten ultrazvuk, tak se strasne moc tesim a malicko bojim.. hlavne jdu az ve 13.45 takze budu trpet cele dopoledne.. ale proste verim, ze je vse v poradku ![]()
no ja uz chci tolik ctvrtek, prkne lezet v posteli, nic nedelam, jen rict mamce tu radostnou zpravu
Ahoj, kdyby ses alespoň malinko nebála, to by nebylo normální. ![]()
Ale všechno bude v pořádku, už se těším, až sem hodíš fotku, jak si mimi bydlí. ![]()
Já bych měla dnes hlavně uklízet, ale jsem jak přejetá paním válcem, navíc se mi nic nechce, klidně bych se proměnila v něco, co celý den jen leží. ![]()
Být těhu, tak to už ani nevylezu z postele. ![]()
ja jsem ted ani ne tak tehule, jako ledni medved co porad spi
![]()
slibuju, ze ji sem hned zitra jak dojdu domu dam, ale sem objednana az na 13.45 takze to dam sem az nekdy odpoledne.. hlavne aby mne tu fotecku chtela dat a hlavne tam bylo vse v poradku
![]()
no hned bych brala radej zitrek touhle dobou, to budu uz jen 30 min v praci a pojedu na gyndu.. ![]()
Odpoledne tu budu číhat
, alespoň na nějaké info, fotečka počká. ![]()
A budu držet palce, aby jsi to měla rychle z krku a přišla jen s těmi nejlepšími zprávami. ![]()
Dnešek uteče a večer a noc prospíš, ani nebudeš vědět jak.
![]()
no ja si o tu fotku reknu a reknu ze si klidne i zaplatim, jen at mne ji da, ze ji na ctvrtek potrebuju pro mamku k tomu oznameni, ze bude babicka
![]()
no myslim, ze usnu v pohode, ale probudim se uz tak ve 4 hod a neusnu a touhle dobou budu zitra zrala na prasky
![]()
ale zitra v takovejch 14.30 budu snad nejstastnejsi na svete
![]()
To víš, těsně před bude nervozita stoupat, takže to prostě odlož až na zítra. ![]()
Pak to z tebe všechno spadne a budeš potvrzená mamina a oznamování bude se vší parádou. ![]()
ty blaho uz se fakt nemuzu dockat.. touhle dobou akorat odchazim zitra z prace a nervozita se stupnuje
![]()
a budu muset hrat jak sem v klidu, protoze to tady nikdo nevi.. ![]()
Tak co, přinejhorším se budeš jako bát doktorů. ![]()
Ale taky bych to tajila co nejdýl, hlavně v práci a mezi tou vzdálenější partou známých…
v praci to budu tajit jeste dlouho, to je jasny
no zitra touhle dobou, uz snad budu doma a s bajecnou zpravou a budu sem davat tu fotecku
![]()
To je jasný..! ![]()
Zítra se tu objevím odpoledne, i kdyby nevím co bylo.
Budu fakt zvědavá. ![]()
No dneska už musím zase jít něco dělat, od zítra večer tu budu mít babi, tak musím spoustu věcí udělat s předstihem.
Ale těším se na ty čtyři dny volna, užijeme si to všichni a my s manžou spácháme aspoň jedno noční snažení.
![]()