Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
noooo tak to nezbejva nez souhlasit, fakt si to napsala uplne skvele
taky to tak planuju ted delat, proste zadnej stres a ono to vyjde.. ![]()
Přesně tak. ![]()
Pak si toho užijeme až až, nebudeme moct tohle a támhleto, jíst půlku věcí, tak dokud mimís není, aspoň si to budem dělat podle svého. ![]()
Jasně, že už se těším i na ty omezení, ale dokud nebudou dvě čárky, nebudu na mimi nic kupovat, nic řešit a s ničím se moc nebudu párat. ![]()
Dřív to nevěděly ženské docela dlouho, možná je to taky záměr přírody, ty první týdny to maskovat, natož pak nějak stresovat před otěhotněním, to už by vůbec nemělo cenu. ![]()
teda ty ses uplne skvela optimisticka a hlavne chytra.. to presne potrebuju slyset.. jen tohle dava smysl ![]()
Hlavně už jsem si tím vším prošla a zjistila, že to nemá cenu. ![]()
Tímhle nic neovlivníme, když to mimi nemá být, tak nebude, ani kdyby jsme se z postele jen plazily na záchod a zpátky. ![]()
A když být má, tak ho nevytřeseš, nevyplavíš, vždyť to se dřív doporučovalo blbin, když ženský nechtěly dítě a přesto ho většinou měly (když nešly k andělíčkářům), protože se drželo jak blázen. ![]()
jj a verim, ze az bude spravnej cas tak se i ty nase mimi budou drzet jako o zivot ![]()
teda jeste 30 min a konecne domu, jupppiiii ![]()
Správně, ty se tam zaháčkujou a nic je ven nedostane, dokud nebudou mít pěkná tři kila. ![]()
Zrovna jsem na to myslela, že už konečně budeš moct jít domů, mně přijede manža, tak to u pc rozpustíme a půjdeme se koupat a hřát. ![]()
super napad, ja jeste pekne zmrznu venku, takze pak ta vana bude potreba a pak uz necham pritele at se o me stara
![]()
Jo, to by měl, může to brát jako nácvik, až se bude starat o dva v jednom. ![]()
Tak jo. Ale on to bude dělat určitě rád a zcela dobrovolně.
![]()
no dobrovolne jo, ale jestli rad to nevim, ba ne asi i rad ![]()
tak zitra papa ja uz bezim domu ![]()
ahoj,
tak a uz je utery a mne se taaak nechce do prace ![]()
uz si fakt dovedu predstavit, ze budu doma na matersky, ted uz me to v praci fakt nebavi, neni tam moc co delat a vubec to neutika a po krizi nas tam misto asi 20 zustalo snad 6 takze na prd.. ![]()
a co ty, jak je?
Ahoj, no já jsem dneska nějaká zpomalená. ![]()
A nechce se mi vůbec nic. ![]()
Už myslím na to, že v pátek jdu na gyndu, k tomu mám to špinění, což nevím, jak budu řešit, pokud mě bude chtít prohlížet. Já vím, že pro ní je to asi běžná praxe, ale já se budu cítit pěkně blbě. ![]()
No ale povzbudivé na dnešku je to, že tu nemám takovou zimu jako včera. ![]()
hele to ze spinis a jdes na gyndu to neres, to fakt nevadi.. ja si pamatuju sebe na tech zacatcich MS jak sem to mela porad a silne, tak sem tam vzdycky na to lehatko vylezla a nez sem slezla tak mela lehatko cely od krve..
takze nejaky spineni urcite nevadi..
to sem teda fakt zvedava, co s tebou vymysli.. ![]()
jj pravda, dnes uz tady mam taky teplo, takze fain, ale stejne uz se vidim doma ![]()