Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
2.10.11 17:56

:mrgreen: a ted uz ani pri tlaceni nic.. :mrgreen: tak snad v poradku.. jj musime bejt optimistky, jinak by nas z toho ustavicnyho cekani ranilo :cert:
a neuvazujes, ze zajdes na gyndu?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.10.11 18:14

No, já bych se z toho jinak už asi vztekla. :cert: :mrgreen:
U mě už taky žádný spouštěč není. :-) Ale o gyndě neuvažuju, jsem tak beztak objednaná za čtrnáct dní na kontrolu, tak se s ní poradím až pak. Stejně mi nic normálního nedá a hormony jíst nebudu. :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.10.11 18:17

tak jo, tak aspon za 14 dnu si tam zajdes a uvidis, co ti budou chtit dat nebo co ti povi.. :palec:
teda do prace se mne zitra faaakt nechce, ale na mereni teploty se tesim.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.10.11 19:52

No já se taky moc nevyspím, ale když je ráno krásně, hned se mi líp vstává. :-)
A na měření bt se netěším, určitě budu mít zase teploty kolem bodu těhotenského mrazu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.10.11 05:26

dobre ranko,
tak mam nekolik novinek – dnes sem musela merit o 20 min driv, protoze se mne chtelo strasne zvracet, taky hned jak sem domerila, tak sem :poblion: .. ted se mne docela slusne u psani klepou ruce.. teplota vyskocila na 37,2 a zkousela sem cipek a prisaham ze sem ho ani nemohla najit, jak je vysoko a tvrdej!!! takze zitra si udelam test a uz tomu zase zacinam verit.. :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 10:28

Ahoj, no pěkné, pěkné, koukám, že tady někdo ty těhu nevolnosti vzal vážně. :mrgreen:
Tak to byl nepříjemný start dne, ale možná i příjemný, jak se to vezme. :-D
Já si rozdělila graf, to špinění byla asi fakt ms, takže to tak budu počítat a uvidíme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
3.10.11 12:44

ahoj,
no nakonec sem zvracela trikrat rano a bylo me tak silene, ze sem si radej vzala dovolenou a doted spala.. doufam, ze zitra rano uz to bude v poradku a snad i ten test neco ukaze.. :palec:
tak to jsem, zvedava, jak ti ten graf vyjde - takhle vypada o dost lip.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.11 14:04

No tak to se to volno fakt hodí, když je ti tak mizerně. 8-o
Snad to bude už lepší a nebo aspoň potvrzené tím testem. :wink:
Můj graf vypadá líp, no jo, ale jen proto, že je ho jen ta půlka, jinak je to bída stejná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
4.10.11 05:38

ahoj,
tak tohle sem uplne necekala - teplota spadla na 36,9 a na tehu testu neni vuubec nic.. :-( a uz mne neni ani tak spatne jako vcera.. tak sakra co to vcera bylo? :zed: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.10.11 10:32

Ahoj, ono to mohlo být v podstatě cokoliv. I kdyby těhu, tak hladina hormonů bude určitě na začátku dost kolísat. Tak neztrácej naději. :wink:
Já už se připravuju na krev, tohle není možný, už chci vědět na sto procent, jak na tom jsem. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.10.11 06:00

ahoj,
tak sem si vcera trochu odpocnula, jeste nejsem uplne v pohode ale je lip nez vcera.. teplota zase 36,9 MS nedorazila, ale myslim, ze ji muzu cekat kazdym dnem nebo behem par hodin.. :-(
a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.11 10:47

Ahoj, koukala jsem na ten tvůj graf, ten je tak pěknej. :-)
Třeba to ještě fakt není ztracené, hodně holek se cítí jako těsně před ms a ta nepřijde. :wink:
Já byla na krvi, výsledky budu mít odpoledne, ale upřímně řečeno, jsem si ráno nadávala, že jsme tam s manžou vůbec jeli, jsem přesvědčená, že to bude negativní. Ale aspoň bude jistota. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.10.11 10:50

no ona uz MS dorazila, takze je to v pytli.. no nic, budu zkouset dal, prestavam merit, zkusim koupit kontryhelovej caj a budu se snazit bejt uplne v klidu.. i kdyz se porad zlobim, ze to nevyslo.. :cert: :zed:
tak drzim palecky a dej vedet co ta krev :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.11 10:56

A jéje… No škoda… :-?
Ale není všem dnům konec, ty máš cykly celkem krátké, ani se nenaděješ a je tu další ovu. :dance:
No a to snažení, to taky není nepříjemná činnost. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
5.10.11 10:57

jj snazeni je moc fain a ted se fakt chci hodit do pohody, nestresovat se merenim a jen si to uzivat ..
a kdyz to nevyjde do konce roku tak holt zkusime ten Iscare.. :nevim: ale doufam, ze nebude potreba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí