Ovulační test?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
30.9.11 06:14

krasne patecni ranko preju,
tak jak je - jeste porad pokracujes ten nekonecnej graf nebo uz budes zacinat novej??
ja nejak nic novyho, teplota porad 37,0 akorat se mne zda, ze cim vic dnu po ovulaci jsem, tim min nejakejch priznaku mam.. ted uz me skoro neboli prsa ani bricho, proste nic.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.9.11 10:48

Ahoj, taky přeju krásný den. :kytka:
Já pořád jedu ten samý graf, hrůza. :roll: Ovu zase zmizela, poslední dny mám teploty děsný, když jsem vyřadila tu včerejší, kdy mi byla fakt zima příšerná, tak ovu zase je, ale na testech nic, spíš mě štve, že ms budu mít tak dlouho. :zed:
No ale je pátek, víkend před náma, těším se, přijedou naši a babi, užijeme si hezké podzimní dny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.9.11 11:20

to je ale fakt ten nejblaznivejsi graf co sem kdy videla.. tak dojedes tady ten hnusnej a pak pojedes novej a na konci bude tehotenstvi jo?? :wink:
no o vikendu ma bejt nadherne, na zitrek musim s pritelem neco vymyslet a v nedeli jde do prace a to ja asi zkusim testik, teda pokud bude porad stejna teplota.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.9.11 11:54

prosimte ted sem byla na zachode a mela na papiru krev.. :cry: nevis, co by to mohlo byt?? na MS je jeste prece brzo..?? :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.9.11 13:30

tak to bylo jen uplne malicko a jednou.. ted sem to byla jeste 2× kontrolovat a nic.. teda vydesilo me to jako prase.. :-x :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.9.11 17:28

Já se sem dřív nedostala… :zed:
To mohlo být docela dost dobře uhnizďování, pokud to bylo jen jednou, určitě to ms nebude. :wink:
Dej vědět, jak to pokračuje, když budeš mít jak, ale budu držet palce, aby už z toho byl jen pozitivní testík. :pankac: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
30.9.11 18:46

jo zatim to bylo jen jednou a ted uz nic.. snad uz to bude v poradku a hlavne zitra neklesne BT .. ale vydesilo mne to uplne silene.. zitra budu radej odpocivat a v nedeli udelam testik.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
30.9.11 21:13

Hlavně žádnej stres, buď v klídku, ale co nejmíň to sleduj. :wink:
Já se dnes tak rozčílila, že už jsem myslela, že ms přijde. A ono nakonec zase nic, už bych docela ráda ten hnusnej graf uzavřela a začala ten těhotenský :mrgreen: , ale ono se to pořád tak zdržuje. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
1.10.11 05:47

ahoj,
tak ranni teplota zase 37,0 takze asi v poradku a zitra rano se chystam teda na testik.. :palec:
presne, ty uz dodelej tady ten dlooohatanskej graf a zacni uz radej ten poradnej tehotenskej :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.10.11 17:36

Ahoj, no tak sláva, já na tebe myslela, jak to asi dopadlo. :-)
Zítra se určitě přijdu mrknout, jak ti vyšel test, hrozně držím palce, ať už je tam alespoň duch. :dance: :pankac:
No a já, to vypadá, že budu tenhle cyklus bez ms a nebo budu jak ms počítat tu jednu hodinu, kdy se krev objevila. :roll: I když vím jistě, že to ms nebyla. :cert:
Ovšem pořádnej graf by to chtělo, jako sůl. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.10.11 05:58

dobre ranko,
tak jen podavam hlaseni :-) BT staaale 37,0 a na tehu testu teda vuubec nic, uplne snehobilej.. :-( , tak fakt jen doufam, ze sem testovala mooc brzo a zkusim kdyztak v utery rano, pokud se nestane neco oskliveho.. :cert: :zed:
krasnou nedeli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.10.11 06:40

tak ted sem byla na zachode a zase malinko spinim, cipek uplne tvrdej a BT 37,0 tak tomu uz fakt nerozumim.. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.10.11 17:36

Ahoj, tak jsem se těšila, co tu najdu za novinky a ono to máš taky takové podezřelé. :think:
Ale šance je ještě dost velká, že se test umoudří. :-) A bt je pěkná, čípek by byl taky fajn, to špinění je možná ještě následek té krve na papíře. :nevim:
Mně už špinění úplně zmizelo, ale testy taky nic, jak mám počítat nový cyklus, to fakt nevím, jestli to špinění považovat za ms nebo jak… :think:
No tak přinejhorším se budeme snažit a snažit až k těhu, bez počítání dnů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
2.10.11 17:44

no mela sem to spineni v patek a dnes kdyz sem jako by tlacila na zachode.. :oops: - pardon za ten popis :-D a ted uz nic.. cipek porad tvrdej, tak sem zvedava, na zitrejsi teplotu.. ale porad stejne malinko verim.. :palec:
u tebe vazne nevim, jako MS nic, spineni nic, tehu test nic.. tak to je fakt sila.. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.10.11 17:52

Tak to jsem měla taky, právě když jsem šla na wc a tlačila :-D , tak pak to špinění bylo víc. :roll: Asi je to tím, jak je to prokrvené nebo co… :-)
To by teda nebylo nic nenormálního, jak je to tam jednou podrážděné, potřebuje to nějakou dobu na zklidnění.
A já mám taky ještě takovou tu jiskřičku naděje, že to třeba nedopadne špatně, to je dobře, že nám nechybí optimismus. :dance: I když u tebe je ta naděje opravdu velká. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí